30 / 04 / 2024

Efsane Saykı Turan

Efsane Saykı Turan

Hatemoğlu, Çin'de yerel bir ortakla stratejik işbirliği yaparak 2 yıl içinde 200 mağazaya ulaşmayı hedefliyor

Mehmet Ergün Turan: TOKİ en sağlam binaları inşa ediyor!

TOKİ Başkanı Turan: "Vatandaşları 250, 300, 400 ve 500 lira taksitle kira öder gibi evsahibi yapmak için uğraşıyoruz" - "TOKİ binaları Türkiye'de yapılan en sağlam, en iyi kontrol edilen konutlardır" dedi..

Pirelli Türkiye İnsan Kaynakları Direktörlüğü'ne Turan Barış Arpacı geldi!

Premium lastik segmentinin lideri Türk Pirelli bünyesine deneyimli bir ismi daha kattı. Pirelli Türkiye İnsan Kaynakları Direktörlüğü görevine Turan Barış Arpacı getirildi.

Efsane Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Efsane Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Taner Sivri, İrfan Güllü tarafından 800 bin TL'lik sermaye ile 25 Mayıs'ta Perpa Ticaret Merkezi, Şişli'de kuruldu.

Ergün Turan: 2023'te 5.5 milyon kişi TOKİ evlerinde oturacak!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Mehmet Ergün Turan, "2023 yılında TürkiyeÜe yaşayan toplam nüfusun en az 5,5 milyonu TOKİ'nin yaptığı binalarda oturacak" dedi.

Ergün Turan Batman'daki TOKİ inşaat çalışmalarını inceledi!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Ergün Turan, Batman'da yapımı devam eden emekliler TOKİ inşaat alanını, 15 bin kişilik stadyumu ve diğer çalışma alanlarını gezerek yetkililerden bilgi aldı.

Mehmet Ergün Turan: TOKİ çözüm süreciyle daha da güçlendi!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Mehmet Ergün Turan, insanların doğdukları yerde yaşamak isteyeceğini, bu potansiyele karşılık vermeye çalıştıklarını belirtti..

Ergün Turan TOKİ'nin Batman'daki projelerini inceledi!

TOKİ Başkanı M. Ergun Turan beraberindeki heyetle Batman'da 15 bin kişilik stadyum, 300 yataklı kadın doğum hastanesi ile konut inşaatlarında incelemelerde bulundu.

Ergün Turan: Çözüm süreci TOKİ'yi güçlendirdi!

Çözüm süreci, bölgede ekonomiye canlılık getirirken TOKİ’yi de güçlendirdi. TOKİ Başkanı Turan “Çözüm süreci ile oluşan bahar havası Doğu ve Güneydoğu Anadolu’daki devasa yatırımlara yansıyacak” dedi.

Mehmet Ergün Turan: Müteahhitlerde fedakar olmalı!

TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan, kentsel dönüşüm için müteahhitlere mesajlar verdi. Turan, "Deprem gibi bir tehlikeyle karsı karşıya kalacaksa 'bundan nasıl zenginleşiriz' diye değil, 'nasıl bir fedakarlık yapabilir; bilinciyle yaklaşılmalı" dedi.

Ergün Turan: Kentsel dönüşüm fedakarlık gerektirebilir!

Başbakanlık Toplu Konut idaresi (TOKİ) Başkanı Mehmet Ergün Turan, "Toplum deprem gibi bir tehlikeyle karşı karşıya kalacaksa bundan nasıl zenginleşiriz diye değil, nasıl bir fedakarlık yapabiliriz bilinciyle yaklaşılmalı" dedi.

Mehmet Ergün Turan: Dolar kuru konut fiyatına yansır!

Kur sabitken gayrimenkul fiyatlarının ciddi olarak tırmandığını kaydeden TOKİ Başkanı Turan, "Kur, 2.702.75 seviyelerinde dengelenirse bunun yüzde 2-3 mertebesinde konut fiyatlarına yansıması olacaktır" dedi..

Ergün Turan: TOKİ yakında kalitesiyle anılacak!

TOKİ Başkanı Turan, 1-2 ay önceki taksit ödeme indiriminden 33 bin vatandaşın yararlandığını belirterek, "TOKİ'nin segmentinde alt ve orta gelir grubunda bir balon değil talep patlaması var" dedi.

Ergün Turan: Konut teşvikleri sektörü canlandıracak!

Ergün Turan, hükümetin konut teşviklerinin alt ve orta gelir grubunda sosyal konut edinmek isteyen vatandaşlar içinçok iyi bir motivasyon kaynağı olacağını ve sektöre de çok ciddi bir canlılık getireceğini söyledi.

Efsane Saykı Turan Haberi

Efsane Saykı Turan
Erkek hazır giyiminin köklü markalarından Hatemoğlu, Çin'e açılıyor. Ülkede yerel bir ortakla stratejik işbirliği yapan firma, 2 yıl içinde 200 mağazaya ulaşacak. İlk mağazanın bu ay sonunda açılacağını söyleyen Hatemoğlu Yönetim Kurulu Üyesi Efsane Saykı Turan, Çin pazarının tüketim açısından büyük potansiyel taşıdığını...