04 / 05 / 2024

Ege 61 Yapı Elektrik İnşaat iletişim

Ege 61 Yapı Elektrik İnşaat iletişim

Ege 61 Yapı Elektrik İnşaat Ve İnşaat Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Yüksel Hasanbeşe tarafından kuruldu.

Egeşehir Yapı Egeşehir Sitesi fiyatları!

Egeşehir Yapı Egeşehir Sitesi fiyatları haberimizde yer alıyor. İşte Egeşehir Yapı Egeşehir Sitesi fiyatları ve proje detayları...

Ege 61 Yapı Elektrik İnşaat Ve İnşaat Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ege 61 Yapı Elektrik İnşaat Ve İnşaat Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Yüksel Hasanbeşe tarafından kuruldu.

Fikirtepe'de sorunlar çözüldü!

Kentsel dönüşümün "tam gaz" devam ettiği Fikirtepe'de, biten bazı projelerde "yeni yaşam" başladı. ölgedeki 61 yapı adasının 4'ünde inşaatlar biterken, diğer 52'sinde inşaat veya ruhsat süreci devam ediyor

İşte Ege'ye yapılacak yatırımlar!

Aydın Valisi Ömer Faruk Koçak, "Yatırım İzleme ve Koordinasyon Merkezleri tüzel kişilik kazandı. Kendilerine has bütçeleri olacak. Yatırımlarda elimizi güçlendirecek. Bugüne kadar ilimizde yaşadığımız bazı problemleri ortadan kaldıracak.''dedi.

Ege Vitrifiye 39. Turkeybuild İstanbul Yapı Fuarı’nda!

Tasarım ve üretim gücüyle vitrifiye sektörünün en önemli markalarından biri olan Ege Vitrifiye, Yapı Fuarı’nda sergilediği serileriyle büyük beğeni topladı.

Ege Group Yapı Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ege Group Yapı Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Behçet Çabuk Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin sermaye ile 27 Mayıs'ta Ümraniye, Necip Fazıl Mahalesi, Alemdağ Caddesi'nde kuruldu.

Ege Garden Yapı İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ege Garden Yapı İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Osman Temiz ve Mustafa Çilingir ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 18 Ocak'ta Çekmeköy, Mehmet Akif Ersoy Mahallesi'nde kuruldu.

Ankara Maidan'da metrekaresi ortalama 5 bin 300 TL!

İçerisinde ofis, home ofis ve mağaza alanlarının yer aldığı proje Ege Grup Yapı, BM Mühendislik ve İnşaat ortaklığıyla inşa ediliyor. Ankara Maidan'da metrekaresi ortalama 5 bin 300 TL olarak belirlendi.

Çekmeköy Ege Yapı Group Konutları!

3. Köprü bağlantı yoluna sadece 1.5 km mesafede konumlanan proje ön talep toplanmaya başlanıyor. Çekmeköy Ege Yapı Group Konutları İstanbul İl'i Anadolu Yakası Çekmeköy’de yükselecek.

Ege Yapı Kağıthane projesi yıl sonunda tanıtılacak!

Karma konseptte hayata geçirilen projede 1+0'dan 4+1'e kadar daire seçenekleri yer alıyor. Ege Yapı imzasıyla yükselen projenin lansmanı yıl sonunda yapılacak.

Ege Yapı Kağıthane projesinin ön talep dönemi devam ediyor!

Ege Yapı tarafından Kağıthane'de inşa edilen projede 1+0, 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire seçenekleri bulunuyor. Karma konseptte yükselen projenin ön talep dönemi devam ediyor.

Ege Yapı Kağıthane'de ön talep toplanıyor!

Karma konseptte hayata geçirilen Ege Yapı Kağıthane projesinde ön talep süreci devam ediyor. Projede lansmanın yıl sonunda gerçekleşmesi hedefleniyor.

Ege Yapı Kağıthane projesinin lansmanı yıl sonunda!

Ege Yapı, Eylül'de satışa çıkarmayı planladığı Kağıthane projesinin lansmanını yıl sonunda yapacak.. Karma konseptte tasarlanan Ege Yapı Kağıthane projesinde satışların yıl sonuna doğru başlaması hedefleniyor.

Ege 61 Yapı Elektrik İnşaat iletişim Haberi

Ege 61 Yapı Elektrik İnşaat iletişim

Ege 61 Yapı Elektrik İnşaat Ve İnşaat Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Yüksel Hasanbeşe tarafından kuruldu.

Ege 61 Yapı Elektrik İnşaat Ve İnşaat Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi konusu:
DEMİR HIRDAVAT a. Bilumum hırdavat malzemelerinin pazarlanmasını, ithalatını, ihracatını, toptan alımını satımını yapmaktır. b. Yurt içi ve yurt dışında her türlü demir, çelik, döküm veya sarıdan mamul cıvata, somun, gijon, bağlantı elemanlarının alımı, satımı, imalatı, ithalatı, ihracatı ve ticaretini yapmak. c. Her türlü kesici takım malzemelerini almak, satmak, imalatını yapmak. Bu ürünlerin tamir ve bakımlarını yapmak, yedek parçalarını almak, satmak, ithalat ve ihracatını yapmak. d. Her nevi sınai yarı mamul ve mamul; matkap uçları, elmas matkap uçları, raybalar, kesici ağızlar, bıçaklar, testere ağızları,...