05 / 05 / 2024

ege adaları turizm

ege adaları turizm

İzmir Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ekrem Demirtaş, İzmir ile Ege adaları arasındaki ticaret ve turizmin geliştirilmesi için iki yakanın ortak çalışma ve yatırımlar yapması gerektiğine dikkat çekti...

Ege adalarında imar savaşı başladı! Villa inşaatları durmuyor!

Türk turistler tarafından merakla beklenen vizesiz ziyaret uygulamasına sayılı günler kala, Ege'nin gözde adalarında ise imar savaşı başladı. İşte konu ile ilgili detaylar...

Ege Invest Otomotiv Enerji İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Ege Invest Otomotiv Enerji İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Ege Invest Otomotiv Enerji İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkezi Pendik'te yapıldı.

Bendi İnşaat Turizm Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bendi İnşaat Turizm Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 20 milyon TL sermaye bedeli ile Ege Can Dikici tarafından kuruldu.

Atadan Yapı İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Atadan Yapı İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Efe Sarıyıldız, Ege Sarıyıldız ve Ali Akkanat ortaklığında kuruldu.

Burse Yapı İnşaat Turizm Gıda Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Burse Yapı İnşaat Turizm Gıda Ticaret Limited Şirketi bugün Adalar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Levent Toraman tarafından kuruldu.

Tgz İnşaat Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tgz İnşaat Turizm Ticaret Limited Şirketi Adalar'da Can Gül tarafından kuruldu.

Adafni Turizm Gıda İnşaat Su Ürünleri Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Adafni Turizm Gıda İnşaat Su Ürünleri Ticaret Limited Şirketi Adalar’da Mehmet Yanık ve Savaş Akdoğan ortakığında kuruldu.

Esg Restoran Turizm Gayrimenkul Ve İnşaat Gıda Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Esg Restoran Turizm Gayrimenkul Ve İnşaat Gıda Otomotiv Ticaret Limited Şirketi bugün Gaziosmanpaşa'da Ege Çiftsüren tarafından kuruldu.

Ada16 Turizm Otelcilik Gıda Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ada16 Turizm Otelcilik Gıda Ticaret Limited Şirketi Murat Yurtkuran ve Nikolitsa Kakokala ortaklığında Adalar'da kuruldu.

Mehmet Nuri Ersoy'dan son dakika Ege Turizm Merkezi Çeşme Projesi açıklaması!

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Ege Turizm Merkezi Çeşme Projesi kapsamındaki hedef yatak kapasitesinin, koruma talepleri sebebiyle 100 binden 55 bine indirildiğini dile getirdi. 

Ege Yapı 50 bin TL'ye yeni şirket kurdu!

Ege Yapı yeni şirket kurdu. Ege Yeni Turizm İnşaat Yatırım Anonim Şirketi Üsküdar'da Derya Celal Zinzade ve Ege Yapı Anonim Şirketi ortaklığında kuruldu.

Ege Yeni Turizm İnşaat Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Ege Yeni Turizm İnşaat Yatırım Anonim Şirketi Üsküdar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Derya Celal Zinzade ve Ege Yapı Anonim Şirketi ortaklığında kuruldu.

Kelen İnşaat Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kelen İnşaat Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Adalar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Mahmut Kelen tarafından kuruldu.

ege adaları turizm Haberi

ege adaları turizm

İzmir Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ekrem Demirtaş, İzmir ile Ege adaları arasındaki ticaret ve turizmin geliştirilmesi için iki yakanın ortak çalışma ve yatırımlar yapması gerektiğine dikkat çekerek, "Turizm sektöründe faaliyet gösteren çok sayıda üyemiz adalarda yapılacak yatırımlara kaynak ayırmaya hazır. Şu anda özellikle otellere ihtiyaç var. Sakız Belediyesinin, marina ve otel yeri planları yapması gerekiyor" dedi. 


İzmir Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ekrem Demirtaş, Meclis Başkanı Rebii Akdurak ve beraberlerindeki İTO heyeti, Sakız Belediye Başkanı Emmanoil Vurnus'u ziyaret ederek görevinde başarılar diledi. 


SORUNLAR SİYASETİN İŞİ 

Sakız Gümrüğünde Türkçe konuşan personel tarafından karşılanmaları nedeniyle duydukları memnuniyeti dile getiren Demirtaş, "Girişten itibaren bu şekilde karşılanmak bizi çok sevindirdi. Çünkü geçmişte kötü günler geçirdik. Gümrüklerde saatlerce beklediğimiz zamanları hatırlıyorum. 

Ama bunlar artık geride kaldı. Şu...