02 / 05 / 2024

Ege Demir 2015 yatırımları

Ege Demir 2015 yatırımları

Egedemir Yönetim Kurulu Üyesi Nurçin Erdem Egedemir Geri Kazanım ile cüruftan ayırdığı skal çeliği kütük haline getirmek için 15 milyon dolarlık yatırımla kurduğu tesis ile kapasitesini artıracağını söyledi...

İhracatçılar açıkladı! Demir çelik sektörü 2024 yılına hedef koyamıyor

Türk demir çelik ve demirdışı metaller sektörünün dünyadaki rekabet gücünü kaybettiğini belirten Ege Demir ve Demirdışı Metallar İhracatçıları Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Yalçın Ertan, ihracatta Avrupa’nın payının yüzde 43’ten yüzde 31’e gerilediğini açıkladı. İşte haberin ayrıntıları...

Demir çelik sektörü, Uzak Doğu'dan gelen taleplerle canlandı!

Ege Demir ve Demirdışı Metaller İhracatçıları Birliği Başkanı Yalçın Ertan yaptığı açıklamada "21 Ocak'ta başlayacak olan Çin yeni yılına kadar bu talep artışı devam edecek gibi görünüyor" değerlendirmesini yaptı.

İnşaatta yarım kalan projeler tamamlanıyor!

Ege Demir ve Demirdışı Metaller İhracatçıları Birliği Başkanı Yalçın Ertan, kurun dengelenmeye başlamasıyla inşaatta yarım kalan projelerin devam ettiğini bunun da çelik piyasasında iç talebi tekrar oluşturmaya başladığını söyledi. 

Ege Seramik, 500 Büyük Sanayi Kuruluşu 2015 listesinde 12. sırada!

Her yıl İstanbul Sanayi Odası (İSO) tarafından hazırlanan “ Türkiye’nin 500 Büyük Sanayi Kuruluşu 2015” listesi açıklandı. Ege Seramik, bir önceki yıla göre, 12 sıra yükselerek başarı grafiğini yukarılara taşıdı.

Öz Ege Hazır Beton Demir İnşaat ve İnşaat Malzemeleri Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Öz Ege Hazır Beton Demir İnşaat ve İnşaat Malzemeleri Ticaret Anonim Şirketi, Cenk Uğur Özcan Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 80 bin TL sermaye ile 3 Şubat'ta Esenler, Oruçreis Mahallesi'nde kuruldu.

Hamit Demir: Konut satışında adım adım rekora gidiyoruz!

Demir İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Demir: "2015, siyasi belirsizlikler nedeniyle kayıp yılı olmasına rağmen konut satışında adım adım rekora gidiyoruz" şeklinde açıklama yaptı.

Hamit Demir: Maliyetler yükseldi, konut teslimleri gecikebilir!

Demir İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hamit Demir, 2015 yılının ekonomik ve siyasi açıdan sıkıntılı geçtiğini belirterek, "İnşaatçı satamayınca maliyetleri yükselir ve teslimler gecikebilir.Bu da tüketiciler için ciddi sıkıntılar yaratır" dedi.

Remzi Demir Diyarbakır Çermik'teki eğitim yatırımlarını anlattı!

Çermik Kaymakamı Remzi Demir, ilçedeki eğitim yatırımlarına ilişkin açıklamalarda bulundu. Demir, 2015 yılı içerisinde eğitim yatırımları çerçevesinde yapılan yatırımlarla ilçedeki derslik ihtiyacının giderildiğini söyledi.

Ege Park Mavişehir Kurban Bayramı 2015'te açık mı?

Ege Park Mavişehir AVM, hafta içi hergün saat 10:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, Ege Park Mavişehir Kurban Bayramı 2015'te açık mı? Ege Park Mavişehir AVM bayramda kaça kadar açık? İşte Ege Park Mavişehir AVM bayram mesaisi...

Ege Park Balçova Kurban Bayramı 2015'te açık mı?

Ege Park Balçova AVM, hafta içi hergün saat 10:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, Ege Park Balçova Kurban Bayramı 2015'te açık mı? Ege Park Balçova AVM bayramda kaça kadar açık?

Demirören AVM Kurban Bayramı 2015'te açık mı?

Demirören AVM hergün sabah 10:00 ile akşam 22:00 arasında hizmet veriyor. Peki, Demirören AVM Kurban Bayramı 2015'te açık mı? Demirören AVM bayramda kaça kadar açık? Demirören AVM kaçta açılacak?

Demir İnşaat yurtdışına açılıyor!

İnşaat sektöründe geliştirdiği Ayışığı Vadi Evleri, Demir Romance, Demir La Vida gibi projeleriyle tanınan Demir İnşaat, birçok firmanın yatırımlarını ötelediği 2015 yılında rotasını yurt dışına çevirdi.

Ege Seramik yeni ürünleriyle CERSAIE Fuarı’na katılacak!

Dünya’nın en büyük seramik fuarı olarak nitelenen CERSAIE Seramik Fuarı bu yılda yerli yabancı birçok tasarımcı, sektör temsilcisi ve profesyoneli ağırlayacak. Ege Seramik, fuara 2015-2016 koleksiyonundan 14 ürün ile katılacak.

Ege Demir 2015 yatırımları Haberi

Ege Demir 2015 yatırımları


Egedemir Geri Kazanım, cüruftan ayırdığı skal çeliği kütük haline getirmek için 15 milyon dolarlık yatırımla kurduğu tesis ile kapasitesini artıracak. Demir-çelik firmaları için bertarafı büyük bir sorun olan cürufu işleyip farklı ürünler olarak geri kazandıran Egedemir'in yeni hedefine odaklandığım belirten Yönetim Kurulu Üyesi Nurçin Erdem, "Demirçelik firmalarına atık giderme ve kütük tedariki hizmeti veriyoruz. 

Bir diğer kuruluşumuz olan Özerdem Demir ise standart inşaat demiri ticareti ile ölçü-kesim yapıyor ve proje bazlı inşaat demiri üretiyor. Tesisimizin aylık 5 bin ton olan kapasitesini, yeni ocak yatırımımızla 9 bin tona çıkaracağız" dedi. 

Geri kazanım projelerini hayata geçirmek amacıyla sektöre adım attıklarını dile getiren Nurçin Erdem, "Egedemir ve Özerdem Demir, babam Erdoğan Erdem tarafından kuruldu. Babam, 2006 yılında geri kazanım projelerini hayata geçirmek amacıyla bu...