12 / 05 / 2024

ege demir ürünleri

ege demir ürünleri

Demir-çelik sektörünün Aliağa'nın en önemli sektörlerinden biri olduğunu ifade eden Egedemir Yönetim Kurulu Üyesi Nurçin Erdem, firmalarının demir çelikteki faaliyetlerini ve ürünlerini artırdığını bildirdi.

İsdem Grup İnşaat Elektronik Orman Ürünleri Ve Tekstil Limited Şirketiİsdem Grup İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

İsdem Grup İnşaat Elektronik Orman Ürünleri Ve Tekstil Limited Şirketi Ataşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile İsmail Demir tarafından kuruldu.

Koğan İnşaat Demir Çelik Hırdavat Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Koğan İnşaat Demir Çelik Hırdavat Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ali Yıldırım tarafından kuruldu.

Pumir İnşaat Orman Ürünleri Ve Demir Çelik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Pumir İnşaat Orman Ürünleri Ve Demir Çelik Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Ramazan Çaka tarafından kuruldu.

Canöz Demir Çelik İnşaat Malzemeleri Ve Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Canöz Demir Çelik İnşaat Malzemeleri Ve Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Caner Özçelik tarafından kuruldu.

Beksanlar İnşaat Demir Tekstil Gıda Tarım Orman Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Beksanlar İnşaat Demir Tekstil Gıda Tarım Orman Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Sarıusta tarafından kuruldu.

Düşler Maden Pazarlama Orman Ürünleri İnşaat Ve Nakliyat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Düşler Maden Pazarlama Orman Ürünleri İnşaat Ve Nakliyat Ticaret Limited Şirketi bugün Arnavutköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Adalet Demir tarafından kuruldu.

Erse Sac İnşaat Metal Ve Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Erse Sac İnşaat Metal Ve Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kağıthane'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Yılmaz Demir tarafından kuruldu.

Güneşoğlu Elektrik Orman Ürünleri Palet Nakliyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güneşoğlu Elektrik Orman Ürünleri Palet Nakliyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Avcılar'da Osman Demir tarafından kuruldu.

Cihangir Hafriyat Demir Çelik Ürünleri Otomotiv İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cihangir Hafriyat Demir Çelik Ürünleri Otomotiv İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Fatih'te Şeref Karabaş tarafından kuruldu.

Şırarr İnşaat Elektrik Metal Kimya Ve Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Şırarr İnşaat Elektrik Metal Kimya Ve Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de Mert Demir tarafından kuruldu.

Şahdemir İnşaat Hırdavat Elektrik Ve Demir Çelik Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Şahdemir İnşaat Hırdavat Elektrik Ve Demir Çelik Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler'de Mahsun Demir tarafından kuruldu.

Yksl Orman Ürünleri İnşaat Yapı Malzemeleri Demir Çelik Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yksl Orman Ürünleri İnşaat Yapı Malzemeleri Demir Çelik Ve Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Yüksel Bahadır tarafından kuruldu.

Vkr Makina İnşaat Hırdavat Demir Çelik Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Vkr Makina İnşaat Hırdavat Demir Çelik Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Vedat Kır tarafından kuruldu.

ege demir ürünleri Haberi

ege demir ürünleri

İnşaat demiri ticareti yaptıkları ilk tesislerinin ardından demir-çelik işletmelerinin cüruflarını geri kazandırmak için ikinci tesisi kurduklarını belirten Erdem, "Ayrıca Aliağa OSB'de geçen sene ağustosta temelini attığımız, bu yılın art ayında da devreye aldığımız yeni tesisimizle skal çeliği kütük haline getirmeye başladık. 15 milyon dolar yatırım yaptığımız bu tesisin kapasitesini geçen ay aldığımız yeni ocakla iki kat artırarak aylık 9 bin tona çıkardık" dedi. 


Egedemir'in, demir-çelik tesislerinin cüruflarını işleyerek önemli bir faaliyet yürüttüğünü ifade eden Nurçin Erdem, tehlikesiz atık sınıfında yer alan cürufu demir-çelik işletmelerinden alıp, kırma eleme yöntemiyle çelik hurdaları ve agrega olarak ayrıştırdıklarını belirtti. Erdem, "Başlangıçta elde ettiğüniz çelik hurdalarını değerlendirilmek üzere demir-çelik fabrikalarına gönderiyorduk" diye konuştu. 

Cüruftan elde ettikleri agregayı kilit parke taşı, bordür yağmur oluğu, beton ve raspa...