02 / 05 / 2024

Ege Demir yatırımları

Ege Demir yatırımları

Egedemir Yönetim Kurulu Üyesi Nurçin Erdem Egedemir Geri Kazanım ile cüruftan ayırdığı skal çeliği kütük haline getirmek için 15 milyon dolarlık yatırımla kurduğu tesis ile kapasitesini artıracağını söyledi...

Sirder Gayrimenkul Yatırımları Ve Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Sirder Gayrimenkul Yatırımları Ve Danışmanlık Anonim Şirketi Silivri'de 442 bin 257 TL sermaye bedeli ile Ali Osman Taşdemir tarafından kuruldu.

Ulaştırma ve haberleşmede yeni dönem: Demir yolları, otoyol projeleri, havalimanı yatırımları peş peşe geliyor! 

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu da, yeni görevini devralarak bakanlık yatırımlarına ilişkin ilk planlarını duyurdu. İşte yeni dönemde hayata geçirilmesi planlanan yatırımlar...

Serik Gayrimenkul Otelcilik Ve Turizm Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Serik Gayrimenkul Otelcilik Ve Turizm Yatırımları Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 51 bin TL sermaye bedeli ile Serdar Bilgili, Hamit Demir ve Fettah Tamince ortaklığında kuruldu.

Er Kaan Gayrimenkul İnşaat Tarım Ve Enerji Yatırımları Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Er Kaan Gayrimenkul İnşaat Tarım Ve Enerji Yatırımları Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ataşehir’de Erkan Ersoy ve Harun Demir Kaan ortaklığında kuruldu.

Ege Kıyıları Turizm Yatırımları Ve İşletmeciliği Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ege Kıyıları Turizm Yatırımları Ve İşletmeciliği Ticaret Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Şeyh Şamil Çağlar tarafından kuruldu.

Blg Demir Turizm Ve Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Blg Demir Turizm Ve Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 519 bin 500 TL sermaye bedeli ile Serdar Bilgili, Şerife Ercantürk ve Sevil Bilgili ortaklığında kuruldu.

Memet Tayran Demir, Kuyumcukent Gayrimenkul Yatırımları'ndan ayrıldı!

Kuyumcukent Gayrimenkul Yatırımları Yönetim Kurulu Üyesi ve Başkan Vekili Memet Tayran Demir'in kendi isteğiyle Yönetim Kurulu Üyeliğinden ve Başkan Vekilliği görevinden ayrılma isteği onaylandı...

Tardiss Enerji Yatırımları Ve Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Tardiss Enerji Yatırımları Ve Gayrimenkul Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Eta    Taşdemir tarafından kuruldu. 

Ege Bölgesi'nde yatırımlar hız kesmiyor!

DTO İzmir Şubesi Başkanı Yusuf Öztürk, deniz taşımacılığı konusunda hem uluslararası piyasalarda, hem de yerel anlamda umut verici gelişmeler yaşandığını açıkladı. Öztürk, yakın zamanda yatırımların tamamlanmasıyla Ege’nin hem lojistik merkez, hem de yatırım cenneti olacağını dile getirdi.

Ege'deki OSB'lerde yatırımlar artıyor!

Ege Bölgesi kentlerinde OSB’lerde yatırımları artıyor. İzmir, Manisa, Denizli, Aydın, Uşak ve Kütahya’daki OSB’lerin parsel talebi sürüyor.

Ege Serbest Bölgesi'ndeki yatırımlar durmadı!

Darbe girişimi, Türkiye'de yabancı yatırımcının en yoğun faaliyet gösterdiği serbest bölgelerden olan Ege Serbest Bölgesi'ndeki yatırımları durduramadı.

Ege Bölgesi'ne yapılacak yatırımlar büyük dikkat çekiyor!

Başbakan Binali Yıldırım’ın TBMM’ye sunduğu programda, İzmir ve Ege Bölgesi’ne yapılacak yatırımlar büyük dikkat çekiyor.

Hamit Demir: Yabancı yatırımların önü daha da açılmalı!

Demir inşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hamit Demir, yabancı yatırımların önünün daha da açılması gerektiğini söyledi. Bu bağlamda hükümet düzeyinde çalışmalar yapılması gerektiğinin altını çizdi.

Ege Demir yatırımları Haberi

Ege Demir yatırımları


Egedemir Geri Kazanım, cüruftan ayırdığı skal çeliği kütük haline getirmek için 15 milyon dolarlık yatırımla kurduğu tesis ile kapasitesini artıracak. Demir-çelik firmaları için bertarafı büyük bir sorun olan cürufu işleyip farklı ürünler olarak geri kazandıran Egedemir'in yeni hedefine odaklandığım belirten Yönetim Kurulu Üyesi Nurçin Erdem, "Demirçelik firmalarına atık giderme ve kütük tedariki hizmeti veriyoruz. 

Bir diğer kuruluşumuz olan Özerdem Demir ise standart inşaat demiri ticareti ile ölçü-kesim yapıyor ve proje bazlı inşaat demiri üretiyor. Tesisimizin aylık 5 bin ton olan kapasitesini, yeni ocak yatırımımızla 9 bin tona çıkaracağız" dedi. 

Geri kazanım projelerini hayata geçirmek amacıyla sektöre adım attıklarını dile getiren Nurçin Erdem, "Egedemir ve Özerdem Demir, babam Erdoğan Erdem tarafından kuruldu. Babam, 2006 yılında geri kazanım projelerini hayata geçirmek amacıyla bu...