21 / 05 / 2024

ege palas hotel nerede

ege palas hotel nerede

Ege Palas Oteli'nde bir süredir boş olan Genel Müdürlük görevine, turizm sektörüne 1990-1993 yıllarında Marmaris İçmeler Villa Mar Otel'de Genel Müdür olarak başlayan Murat Ağbaba getirildi.

Ece-Ege Turanlı kardeşler Hilton Double Tree Hotel'de restoran açtı!

Taşyapı'nın sahibi Emrullah Turanlı'nın kızları Ece-Ege Turanlı, Hilton Double Tree Hotel'in en üst katında mekan açtı.

Çelik Palas dünyaya açıldı!

Bursa'nın ünlü oteli Çelik Palas, yaptığı ortaklıkla dünyaya açıldı. Çelik Palas Otel, yaptığı ortaklıkla dünyanın en büyük otel zincirlerinden Swiss-Belhotel International Hotel&Resorts'un halkalarından biri oldu.

Alkoçlar Exclusive Alaçatı Hotel açıldı!

Ege’nin derin mavisini, Alaçatı evlerinin naif dokusunu, şıklıkla bütünleşen eğlence ve tatil anlayışını Alkoçlar “misafirperverliği’ ile sunan “Alkoçlar Exclusive Alaçatı Hotel” kapılarını açtı!

Nesa Palas Kuşadası'nda 1,900 Euro'dan başlayan fiyatlarla!

Axan Group Gayrimenkul tarafından Ege'nin gözde turizm beldesi Kuşadası'nda hayata geçirilen Nesa Palas lansmana özel fiyatlarla hayallerinizdeki tatili tapuya dönüştürüyor..

Alkoçlar Exclusive Alaçatı Hotel açılışa hazırlanıyor!

Ege’nin derin mavisini, Alaçatı evlerinin naif dokusunu, şıklıkla bütünleşen eğlence ve tatil anlayışını Alkoçlar “misafirperverliği’ ile sunan “Alkoçlar Exclusive Alaçatı Hotel” kapılarını açıyor.

Ege Palas Oteli'nin yeni Genel Müdürü Murat Ağbaba!

Ege Palas Oteli'nde bir süredir boş olan Genel Müdürlük görevine, turizm sektörüne 1990-1993 yıllarında Marmaris İçmeler Villa Mar Otel'de Genel Müdür olarak başlayan Murat Ağbaba getirildi.

Çelik Palas Hotel yenilenen modern yüzü ile misafirlerini ağırlıyor!

Mustafa Kemal Atatürk'ün talimatı ile 1935'te inşa edilen Bursa'nın ilk beş yıldızlı oteli Çelik Palas Hotel, 1.5 yıl süren renovasyon çalışmaları sonucu yenilenen modern yüzü ile misafirlerini ağırlamaya devam ediyor...

Ege Seramik yetkili satıcılarıyla Antalya'da bir araya geldi!

Ege Seramik her sene olduğu gibi bu yılda Türkiye genelindeki yetkili satıcıları ile bir araya geldi. 13-16 Şubat 2014 tarihleri arasında Antalya Side’deki Sueno Hotel Beach’te yapılan toplantıda Ege Seramik’in 2014 hedefleri ve planları bayilere aktarıld

İnşaat mühendislerinin 'Dayanışma Gecesi' yapıldı!

İnşaat Mühendisleri Odası (IMO) Bursa Şubesi'nin geleneksel 'Dayanışma Gecesi', Çelik Palas Hotel'de, çok sayıda davetlinin katılımıyla gerçekleştirildi. Geceye Cumhuriyet Halk Partisi Bursa Milletvekili Sena Kaleeli katıldı.

Hakan Öztürk, Ege Palas Oteli Genel Müdürlüğüne getirildi!

Ege Palas Oteli'nin işletmesi kısa süre önce devredildi. Uluslararası bir ilaç firmasında 20 yıldır yöneticilik yapan Hakan Öztürk, Ege Palas Oteli genel müdürlüğüne getirildi.,,

İzmir Demir çelik'in sermayesi 300 milyon TL'ye çıkarılacak!

İzmir Demir çelik Anonim şžirketi 'nin sermayesinin iki kat artışla 300 milyon liraya çıkarıldığı bildirildi. İDç, olağan   toplantısı Ege Palas Oteli 'nde yapıldı. Toplantıda 150 milyon lira olan şirket sermayesinin 300 milyon liraya çıkarıldığı ifade ed

Pera Palas, Şehrin Hanımefendisi seçildi!

Conde Nast Traveller, 2011 yılının en iyi otellerini içeren 'Hot List'ini açıkladı. Derginin her yıl yaptığı ve tüm dünyadan sadece 65 oteli kapsayan listede, bu sene Pera Palas Hotel, "Şehrin Hanımefendisi" özel ibaresiyle yer aldı

Hotel İpek Palas, Marmaray projesini yürütenlere dava açtı!

Marmaray çalışmaları nedeniyle müşterilerini kaybettiklerini iddia eden otel sahipleri suç duyurusunda bulundu. Hotel İpek Palas'ın sahipleri, projenin durdurulması ve projeyi yürütenler hakkında kamu davası açılması için suç duyurusunda bulundu  

ege palas hotel nerede Haberi

ege palas hotel nerede

Ege Palas Oteli'nde bir süredir boş olan Genel Müdürlük görevine deneyimli turizmci Murat Ağbaba getirildi. Murat Ağbaba, 7 Ocak 1963'te Eskişehir'de doğdu. İlk Okulu İstanbul'da Özel Güneş Koleji, Lise'yi Özel Tahran Koleji'nde okuyan Ağbaba, Ankara'da Turizm Ticaret Yüksek Öğretmen Okulu'nu bitirdi. 


Tecrübeli bir isim 

1990-1993 yıllarında Marmaris İçmeler Villa Mar Otel'de Genel Müdür olarak turizm sektöründeki görevine başlayan Ağbaba, İstanbul NightSoup'ta İşletme Müdürü, 1997-2001 arasında YKM Konak - İzmir'de Halkla İlişkiler Müdürü, 2001-2003'te Bintur'da Satış - Pazarlama Müdürü, 2003- 2007'de Karaca Otel'de Genel Müdür Yardımcısı, 2007- 2010'da Balçova Termal Tesisleri'nden Genel Müdür Yardımcısı, 2010-2015 Kaya İzmir Thermal'de Genel Müdür Yardımcısı olarak görev yaptı. 


Milliyet...