18 / 05 / 2024

Ege Perla yüklenici firma

Ege Perla yüklenici firma

İş GYO'nun Ege PERLA projesinde inşaat hızla devam ediyor. Büyük bir gelişim potansiyeline sahip, kentsel dönüşüm kapsamında pek çok yatırımla yepyeni bir dönemin başladığı İzmir'de, İş GYO'nun Ege PERLA projesinde katlar hızla yükseliyor.

İş GYO Ege Perla AVM'den 2023'te 19,8 milyon Türk Lirası kira geliri elde etti!

İş GYO, Ege Perla AVM'den elde edilen kira geliri ile ilgili son dakika açıklamasında bulundu. İşte şirketten AVM kira geliri ile ilgili yapılan o açıklama...

Next Level İstanbul'da yüklenici payı 3.6 milyar TL oldu! 

Pasifik GYO, Next Level İstanbul projesinde Arsa Satışı Karşılığı Şirket Yüklenici Payı Toplam Gelirinin, 3 milyar 623 milyon 870 bin 437 liraya yükseldiğini açıkladı. 

Ege Kıyıları Turizm Yatırımları Ve İşletmeciliği Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ege Kıyıları Turizm Yatırımları Ve İşletmeciliği Ticaret Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Şeyh Şamil Çağlar tarafından kuruldu.

İnşaat sektöründeki yüklenici firmalar iflasla karşı karşıya!

Diyarbakır Ticaret ve Sanayi Odası (DTSO) Başkanı Mehmet Kaya, inşaat sektöründe meydana gelen yüksek orandaki fiyat artışlarının kamuya iş yapan yüklenici firmaları iflasın eşiğini getirdiğine dikkat çekti.

İş GYO Ege Perla AVM'nin değeri belli oldu!

İş GYO İzmir Ege Perla AVM'nin ve içerisindeki 23 adet bağımsız bölümün toplam değeri 308 milyon 447 bin TL olarak belirlenirken, KDV dahil 363 milyon 967 bin 460 TL  değer takdir edildi.

İş GYO Ege Perla AVM'nin kira değeri ne kadar?

İş GYO Ege Perla AVM'nin yıllık KDV hariç kira değeri 10 milyon 532 bin 400 TL ve 23 adet bağımsız bölümün yıllık KDV hariç kira değeri 1 milyon 347 bin 240 TL olarak belirlendi. 

Cubes Ankara'nın ana yüklenici ihale süreci tamamlandı!

Vakıf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı mülkiyetinde bulunan Cubes Ankara'nın ana yüklenici ihale süreci tamamlandı.

İş GYO İzmir Ege Perla kira değerleme raporu!

İş GYO'nun İzmir Ege Perla projesi kira değerleme raporu Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yayınlandı. 

İş GYO Ege Perla AVM'nin kiralaması için Tepe Emlak Yatırım'a yetki verdi!

İş GYO tarafından Ege Perla Alışveriş Merkezi'nin yönetim ve kiralama hizmetleri konusunda 2 yıl süreyle Şirket Genel Müdürlüğü'ne yetki verilmesine karar verildi. 

Ege Yapı'dan Çekmeköy ve Hasköy’e 2 yeni proje!

İnovatif projeleriyle öne çıkan Ege Yapı, Çekmeköy ve Hasköy’e 2 yeni proje hayata geçirmeyi planlıyor. Ege Yapı Yönetim Kurulu Başkanı İnanç Kabadayı, ''210 milyon TL değerinde iki yeni projeye daha başlamayı hedefliyoruz'' diye konuştu.

Ege Perla 1 Haziran itibariyle yeniden kapılarını açıyor!

Yeni tip Covid-19 salgını nedeniyle faaliyetlerini geçici olarak durduran Ege Perla, normalleşme süreci kapsamında alınan en üst seviyedeki tedbirlerle beraber 1 Haziran 2020 tarihi itibariyle İzmirliler’i ağırlayacak. 

Salda Gölü'ne makineli araç sokan yüklenici firmaya ceza verildi!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanlığı yaptığı açıklamada Salda Gölü'ndeki inşaat alanına makineli araçların girmesi nedeniyle yüklenici firmaya sözleşmesindeki cezai hükümlerin işletildiğini belirtti.

İş GYO, Ege Perla için Uluhan Hukuk Bürosu'ndan hizmet alacak! 

İş GYO, şirket portföyünde yer alan Ege Perla Kompleksine ilişkin hukuki hizmetler konusunda Uluhan Hukuk Bürosu'ndan hizmet alacak...

Ege Perla yüklenici firma Haberi

Ege Perla yüklenici firma

170 milyon dolar yatırım değeri olan iş GYO'nun Ege PERLA projesinde inşaat hızla devam ediyor. Büyük bir gelişim potansiyeline sahip, kentsel dönüşüm kapsamında pek çok yatırımla yepyeni bir dönemin başladığı İzmir'de, İş GYO'nun Ege PERLA projesinde katlar hızla yükseliyor. Yaklaşık 25 bin metrekare kiralanabilir alana sahip alışveriş merkezi ve körfez manzaralı konut ve home ofisten oluşan karma projenin temel ve gerekli zemin çalışmaları tamamlandıktan sonra üst yapı inşaatındaki çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Planlandığı şekilde ilerleyen inşaat sürecine göre önümüzdeki aylarda Ege Perla yükselmeye devam edecek.  Projenin Aralık 2015'te bitirilmesi hedefleniyor. Ege PERLA'da yer alacak AVM'nin marka karması için de çalışmalar başladı, iş GYO, izmir ve İzmirlilerin ihtiyaç ve beklentileri üzerine eğilerek bir kiracı karması ve konsept oluşturulması hedefleniyor....