19 / 05 / 2024

ege satılık yarımada

ege satılık yarımada

Bodrum, Mordoğan, Aliağa ve Kuşadası'nda "yarımada" satışları modası başladı. Ancak bu hayale kavuşmanın bedeli 8 milyon TL'den başlayıp 150 milyon TL'ye çıkıyor..

Sahil bölgelerindeki satılık konut ilanları arttı!

Son 20 senede başta İngiliz ve Almanlar olmak üzere binlerce Avrupalı; Alanya, Fethiye, Bodrum ve Didim gibi Akdeniz ve Ege kıyılarındaki gözde turizm bölgelerinde konut ve villa satın aldılar. Özellikle Kovid-19 salgını sürecinde “İngiliz’den satılık eşyalı villa” ilanları çoğaldı.

Balıkesir Gönen'de satılık ve kiralık mülk fiyatları 2 katına çıktı!

Güney Marmara bölgesinin parlayan yıldızı olan Balıkesir Gönen'de satılık ve kiralık mülk fiyatları 2 katına çıktı. Bölgede gayrimenkul fiyatları; İstanbul, İzmir, Bursa, Ankara gibi büyük kentlerin bazı bölgeleriyle yarışır oldu.

O ilçede satılık ev kalmadı!

Ege Bölgesi, nüfus yoğunluğu yüksek bölgelerin başında yer alıyor. Bölgede yer alan Bodrum'da Temmuz-Ağustos aylarında konut kredisi faizlerinin düşmesiyle satılık ev kalmadı...

Kordon İstanbul Ege Yapı satılık daire!

Kordon İstanbul Ege Yapı satılık daire seçenekleri stüdyodan 4+1'e kadar değişiyor. Kağıthane Cendere Caddesi üzerinde yer alıyor...

Luxera Güneşli satılık daire!

Toplam 250 adet konuttan meydana gelen Luxera Güneşli projesinde teslimlerin 2019 yılının ikinci yarısında gerçekleşmesi planlanıyor. Luxera Güneşli satılık daire fiyatları haberimizin içinde yer alıyor.

Ege Yapı Beylerbeyi satılık ofis!

İstanbul Anadolu Yakası'nda Beylerbeyi'nde inşa edilen Ege Yapı Beylerbeyi Ofisleri 2017 yılı Eylül ayında teslim edilecek. Ege Yapı Beylerbeyi satılık ofis fiyatları ve ödeme planı henüz netleşmedi.

Ege Sağlık Hastanesi satışa çıkarıldı!

Alsancak'ta 1969 yılında ilk özel hastane olarak faaliyete geçen Ege Sağlık Hastanesi, internet üzerinden satışa çıkarıldı.

İzpark Kartal satılık ofis fiyatları!

İzpark Kartal satılık ofis fiyatları 975 bin TL + KDV'den başlayarak değişiyor. Ege Yapı'nın projesi İz Park Kartal'da banka kredisi kullanarak ödemeler yapılıyor...

Ege Yapı Batışehir Evleri satılık!

Ege Yapı Batışehir Evleri satılık daire tipleri arasında stüdyodan 5 oda 1 salon dublekse kadar farklı seçenekler bulunuyor. Projede 3 bin 180 TL'lik aylık taksitlerle ödeme yapılabiliyor.

Batı Şehir Bağcılar satılık ev!

Batı Şehir Bağcılar satılık ev tipleri stüdyodan dublekse kadar farklı şekilde dizayn edildi. Toplamda 3 bin 226 adet konuttan oluşan proje Ege Yapı Group tarafından inşa ediliyor.

Ege Yakası Sinpaş satılık!

İstanbul'un Küçükçekmece ilçesine bağlı Halkalı 'da bulunan proje Sinpaş GYO iştiraki Eviya Gayrimenkul imzası taşıyor. Ege Yakası Sinpaş satılık daire alanları 99 metrekareden başlıyor.

Halkalı Ege Yakası satılık!

Toplam 378 adet daireden oluşan proje daire alanları 99 metrekareden başlıyor. Halkalı Ege Yakası satılık evler 2+1, 2,5+1 ve 3+1 bahçeli ve teraslıdan oluşuyor.

Çekmeköy Konutları Ege Yapı Group satılık!

İstanbul İl'i Anadolu Yakası Çekmeköy’de yükselecek olan proje ön talep toplanmaya devam ediyor. Çekmeköy Konutları Ege Yapı Group satılık daireler 2016 yılının ilk çeyreğinde yapılması planlanıyor.

ege satılık yarımada Haberi

ege satılık yarımada

Ege kıyılarının gözde tatil bölgeleri Bodrum, Mordoğan, Aliağa ve Kuşadası'ndaki yarımada satışları dudak uçuklatan fiyatlara ulaştı. Turizm ve inşaat firmalarının rağbet ettiği yarımadalardan güneydekilere Rus firmalarının büyük ilgi gösterdiği belirtildi.


İnternetten satılıyor

Satılık yarımadalar Bodrum, Karaburun, Kuşadası'nda yoğunlaştı. Tek veya hisse tapulu olarak satılan yarımadalardan Bodrum'da olanlar ise fiyatlarıyla şaşırttı. Akyarlar Köyü'ndeki satılık yarımada için 65 milyon dolar değer biçildi. Turgutreis'teki diğer bir yarımada ise 57 milyon dolardan satışa çıktı. İnternet üzerinden yapılan satışta, hisse tapulu yarımada için krediye uygun olduğu da belirtildi. Karaburun'da satılığa çıkarılan bir başka yarımada ise bin 600 metrelik sahiliyle dikkat çekti. İlanda pazarlık payının olduğu belirtildiği yarımada için 42 milyon lira istendi. Mordoğan'daki 330 dönüm büyüklüğündeki yarımada ise 15 milyon euroluk fiyatıyla hayalleri süslüyor. Aliağa'daki 750...