02 / 05 / 2024

ege seramik açılış

ege seramik açılış

Ege Seramik, yaptığı modernizasyon yatırımları ile gelişmeye devam ediyor, yeni Üretim tesisinin açılışı, Ege Seramik Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Polat tarafından yapılacak...

1915 Çanakkale Köprüsü'nün açılışı için geri sayım başladı!

Megakent İstanbul'u önce Çanakkale'ye, ardından da Kuzey Ege'yle birleştirecek olan Türkiye'nin en prestij sahibi projeleri arasında yer alan köprüde, açılış için gün sayılırken çalışmalar da tam gaz sürüyor. 

Ege Perla AVM yarın açılıyor!

490 milyon liralık yatırımla İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. güvencesiyle yaşama geçirilen Ege Perla Alışveriş Merkezi yarın açılıyor. Merkez, yılda 6.5 milyon kişiyi ağırlamayı hedefliyor

Ege Perla AVM 6 Eylül'de açılıyor!

İzmir Körfezi’nin en güzel noktasında, İş GYO güvencesiyle keyifli bir yaşam alanı sunan Ege Perla alışveriş merkezi, 6 Eylül’de açılıyor...

Yurtbay Seramik, Ufuk Yapı Showroom açılışını yaptı!

Yurtbay Seramik, 5 Mayıs Cuma günü Ufuk Yapı Showroom açılışını gerçekleştirdi.

APM Terminals İzmir Limanı açılış için gün sayıyor!

İkinci fazın tamamlanmasıyla Ege Bölgesi'nin en büyük konteyner limanı olacak APM Terminals İzmir'in, açılışına sayılı günler kaldı.

Ege Seramik, 500 Büyük Sanayi Kuruluşu 2015 listesinde 12. sırada!

Her yıl İstanbul Sanayi Odası (İSO) tarafından hazırlanan “ Türkiye’nin 500 Büyük Sanayi Kuruluşu 2015” listesi açıklandı. Ege Seramik, bir önceki yıla göre, 12 sıra yükselerek başarı grafiğini yukarılara taşıdı.

Çakmak Yapı A.Ş. Showroom 1 Haziran'da açılıyor!

Yurtbay Seramik'in Türkiye'deki en büyük mağazası Çakmak Yapı A.Ş. Showroom İkitelli'de açılıyor. Bin 600 metrekarelik alana sahip showroom 1 Haziran'da hizmete girecek.

Ege Yapı, Kemerburgaz Ağaçlı Köyü’nde 2 bin fidan dikti!

İstanbul Orman Bölge Müdürlüğü ve Ege Yapı iş birliğiyle Kemerburgaz Bölgesi Ağaçlı Köyü’nde ormanlık alanların genişlemesi amacıyla düzenlenen hatıra ormanı sosyal sorumluluk projesi hayata geçirildi.

Ege Seramik, Unicera Fuarı'nda dikkatleri üzerine toplayacak!

Ege Seramik, yıllardır Tüyap Beylikdüzü’nde düzenlenen Unicera Fuarında sergilediği yenilikler ile, sektörde adından söz ettiriyor. Bu yıl 23-27 Şubat tarihlerinde düzenlenecek fuarda, yine bir dizi yenilikle kapılarını ziyaretçilerine açacak.

Piyalepaşa İstanbul proje ekibinden Ege Seramik'e ziyaret!

Piyalepaşa İstanbul proje ekibi Ege Seramik fabrikasını ziyaret etti. Polat Holding iştiraki Piyalepaşa Gayrimenkul tarafından 82 dönüm alan üzerine inşa edilen Piyalepaşa İstanbul projesi 800 milyon dolarlık yatırımla hayata geçti.

Decathlon 9 Aralık’ta İzmir Balçova Ege Park’ta açılıyor!

Avrupa’nın en büyük spor perakende zinciri Decathlon Türkiye’de hızla büyümeye devam ediyor. Decathlon’un Türkiye’deki 14’üncü, İzmir’deki ikinci mağazası 9 Aralık’ta İzmir Balçova Ege Park’ta açılıyor.

Ege Seramik'e Markalaşmada Liderlik ödülü!

Ege Seramik açıklamasına göre, Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) ve Ekonomi Bakanlığı'nın katkılarıyla bu yıl dördüncüsü düzenlenen Türkiye İnovasyon Haftası etkinliği, iş adamları, girişimciler, mucitler ve diğer konukların katılımıyla gerçekleştirildi.

Ege Seramik CERSAIE Fuarı’na katıldı!

Dünya seramik sektörünün en önemli fuarlarından CERSAIE Fuar’ı, İtalya’nın Bologna kentinde 28 Eylül - 02 Ekim tarihleri arasında gerçekleşti. Ege Seramik ve son teknoloji ürünleri, övgüler alarak Türkiye’ye geri döndü.

ege seramik açılış Haberi

ege seramik açılış


İbrahim Polat Holding A.Ş iştiraklerinden olan Türk Seramik Sektörünün lider markası Ege Seramik, İzmir Kemalpaşa’daki 490.000 m2’lik alana kurulu tesislerinde gerçekleştirdiği modernizasyon yatırımı ile büyümeye devam ediyor.


Sektöre getirdiği yenilikler ile adından sıkça söz ettiren Ege Seramik, yenilenen üretim tesisinin açılışını Yönetim Kurulu ve yetkili satıcılarının katılımı ile 31 Mayıs 2013 tarihinde Ege Seramik Kemalpaşa üretim tesislerinde...