16 / 05 / 2024

Ege Seramik firmaları

Ege Seramik firmaları

Ege Seramik Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu' nda yapılan yazılı açıklamaya göre Ege Seramik AS Bağımsız Mali Müşavirlik ile anlaştı...

Gübretaş, Hektaş, Bağfaş ve Ege Gübre'nin ilk çeyrek bilançoları açıklandı! Hangi şirket kar etti?

Borsa İstanbul’da işlem gören gübre firmalarının 2023 ilk 3 aylık bilançoları resmen açıklandı. 2023 yılının ilk 3 aylık bilançosuna göre, GÜBRETAŞ, BAĞFAŞ zarar ederken, HEKTAŞ’ın karı düştü. Ege Gübre'nin karını artırdığı belirlendi. İşte ayrıntılar...

Seramik devi KAP'a açıkladı, çarklar yavaşladı

İnşaat sektöründe üretimin durması yan sektörleri de olumsuz etkiledi. Siparişler azalınca bazı hatlarını geçici olarak kapatma kararı alan Ege Seramik, bir takım tasarruf tedbirleri uygulamaya koydu.

Gayrimenkul firmaları rotayı Ege’ye çevirdi! Milyarlık yatırımlarla binlerce konut geliyor!

Gayrimenkul firmaları radarına Bodrum, Çeşme ve Urla’yı aldı. Onlarca firma Ege Bölgesi'nde milyarlık yatırımlarla binlerce konut inşa edecek.

Ege Yapı Tescilli Yapılar İçin Kılavuz hazırladı!

Gayrimenkul sektörünün öncü ve yenilikçi firmalarından Ege Yapı, ülkemizin kültür varlıklarına ve tarihi eserlerine sahip çıkılması ve korunması amacıyla “Tescilli Yapılar İçin Kılavuz” hazırladı.

Ege Yapı Kağıthane projesine 3 bin 500 ön talep geldi!

Bulunduğu bölgeye değer katan ödüllü projelere imza atan gayrimenkul sektörünün öncü firmalarından Ege Yapı, Kâğıthane ve Maslak’ın buluşma noktasındaki yeni projesi için 3.500 adet ön talep aldı.

Ege Yapı Kağıthane projesinin lansmanı 26 Nisan'da!

Gayrimenkul sektörünün öncü firmalarından Ege Yapı, düzenleyeceği lansman toplantısı ile Kağıthane ve Maslak'ın buluşma noktasında yükselecek olan yeni projesini görücüye çıkarıyor.

Ege Seramik, dayanıklı ve şık çözümler sunuyor!

Dijital baskı teknolojisinin Türkiye’deki öncü şirketi Ege Seramik, ürün portföyündeki 40’ın üzerindeki ahşap desenli seri ile, mekanlarda dayanıklı ve şık çözümler sunuyor.

Ege Yapı’nın internet sitesine Üstün Başarı Ödülü!

Gayrimenkul sektörünün öncü ve yenilikçi firmalarından olan Ege Yapı, yenilenen kurumsal internet sitesiyle önemli bir uluslararası ödülün sahibi olarak Interactive Media Awards 2016’da “Gayrimenkul” kategorisinde “Üstün Başarı Ödülü”ne layık görüldü.

Ege Yapı basın toplantısı 29 Eylül'de!

Gayrimenkul sektörünün öncü firmalarından Ege Yapı, İstanbul’un farklı bölgelerinde mimariye farklı bir boyut getiren çok sayıda iş ve yaşam alanlarına imza atıyor.

Ege Seramik, 500 Büyük Sanayi Kuruluşu 2015 listesinde 12. sırada!

Her yıl İstanbul Sanayi Odası (İSO) tarafından hazırlanan “ Türkiye’nin 500 Büyük Sanayi Kuruluşu 2015” listesi açıklandı. Ege Seramik, bir önceki yıla göre, 12 sıra yükselerek başarı grafiğini yukarılara taşıdı.

Ege Yapı'dan Yenisahra sakinlerine iftar yemeği!

Gayrimenkul sektörünün genç ve yenilikçi firmalarından olan Ege Yapı, kentsel dönüşüm faaliyetleri gerçekleştireceği Yenisahra’da ikamet eden arsa sahipleri ve yakınlarıyla iftar yemeğinde bir araya geldi.

Ege Seramik, Spring 2016 koleksiyonunu müşterileri ile paylaştı!

Amerika’nın en büyük ve en önemli seramik karo ve doğal taş fuarı olan Coverings Fuarı, Nisan ayında Chicago’da gerçekleştirildi. 40'tan fazla ülkeden katılımcının olduğu fuarda dünyanın en yenilikçi seramik ve doğaltaş ürünleri tanıtıldı.

UNICERA 28. Uluslararası Seramik Banyo ve Mutfak Fuarı 23 Şubat'ta!

Seramik, Banyo ve mutfak sektörüne yön veren firmaların buluştuğu UNICERA 28. Uluslararası Seramik Banyo ve Mutfak Fuarı, 23-27 Şubat tarihleri arasında ziyaretçilerini bekliyor.

Ege Seramik firmaları Haberi

Ege Seramik firmaları

Ege Seramik tarafından yapıla açıklama şöyle;


Şirketimizin 12/03/2014 tarih ve 2014/05 no lu Yönetim Kurulu Kararı ile; Denetimden Sorumlu Komite'nin önerisi üzerine, Şirketimizin 2014 yılı faaliyet ve hesaplarının denetimi için AS Bağımsız Denetim ve Yeminli Mali Müşavirlik A.Ş. (Nexia Türkiye)' nin görevlendirilmesine ve kararın Genel Kurul'un onayına sunulmasına karar verilmiştir. 


Kamuoyunun bilgilerine...