02 / 05 / 2024

ege seramik izmir

ege seramik izmir

Ege Seramik, yaptığı modernizasyon yatırımları ile gelişmeye devam ediyor, yeni Üretim tesisinin açılışı, Ege Seramik Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Polat tarafından yapılacak...

Seramik devi KAP'a açıkladı, çarklar yavaşladı

İnşaat sektöründe üretimin durması yan sektörleri de olumsuz etkiledi. Siparişler azalınca bazı hatlarını geçici olarak kapatma kararı alan Ege Seramik, bir takım tasarruf tedbirleri uygulamaya koydu.

Ege Yapı İzmir Bademli fiyat!

Ege Yapı İzmir Bademli fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. İşte Ege Yapı İzmir Bademli projesi fiyat bilgisi ve proje detayları...

Ege Yapı İzmir Bademli projesi nerede?

Ege Yapı İzmir Bademli projesi nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte Ege Yapı İzmir Bademli projesi nerede sorusunun yanıtı ve detayları...

Ege Yapı İzmir Bademli projesi ön talep topluyor! Yeni Proje!

Konut projeleri için yatırımlarını hızlandıran Ege Yapı İzmir'de hayata geçireceği Bademli İzmir Projesi için ön talep toplamaya başladı.

Ege Seramik, dayanıklı ve şık çözümler sunuyor!

Dijital baskı teknolojisinin Türkiye’deki öncü şirketi Ege Seramik, ürün portföyündeki 40’ın üzerindeki ahşap desenli seri ile, mekanlarda dayanıklı ve şık çözümler sunuyor.

Ege-Koop İzmir Körfez Evleri Projesi'nin metrekaresi 8 bin TL!

Başkan Hüseyin Aslan, Ege-Koop İzmir Körfez Evleri Projesi'nin maketi bile yapılmadan yatırımcılarına yüzde 15-20 kar ettirdiğini dile getirdi

Ege-Koop, İzmir Körfezi Evleri projesini tanıttı!

32 yıldır pek çok başarılı projeye imzasını atmış olan Ege-Koop'un 13. Onur Projesi olan İzmir Körfezi Evleri, düzenlenen kokteyl ile tanıtıldı.

Ege Koop İzmir Körfezi Evleri kapış kapış!

Ege-Koop, İzmir Körfezi Evleri Projesi nedeniyle, bayram tatili boyunca, İstanbul ve Ankara başta olmak üzere ülkenin dört bir yanından İzmir'de yaşamak veya yatırım yapmak isteyen vatandaşların ilgisini çekti.

Ege Seramik, 500 Büyük Sanayi Kuruluşu 2015 listesinde 12. sırada!

Her yıl İstanbul Sanayi Odası (İSO) tarafından hazırlanan “ Türkiye’nin 500 Büyük Sanayi Kuruluşu 2015” listesi açıklandı. Ege Seramik, bir önceki yıla göre, 12 sıra yükselerek başarı grafiğini yukarılara taşıdı.

Ege Seramik, Spring 2016 koleksiyonunu müşterileri ile paylaştı!

Amerika’nın en büyük ve en önemli seramik karo ve doğal taş fuarı olan Coverings Fuarı, Nisan ayında Chicago’da gerçekleştirildi. 40'tan fazla ülkeden katılımcının olduğu fuarda dünyanın en yenilikçi seramik ve doğaltaş ürünleri tanıtıldı.

Ege Seramik, Unicera Fuarı'nda dikkatleri üzerine toplayacak!

Ege Seramik, yıllardır Tüyap Beylikdüzü’nde düzenlenen Unicera Fuarında sergilediği yenilikler ile, sektörde adından söz ettiriyor. Bu yıl 23-27 Şubat tarihlerinde düzenlenecek fuarda, yine bir dizi yenilikle kapılarını ziyaretçilerine açacak.

Ege-Koop İzmir'e 1 milyar 500 milyon dolarlık yatırım yaptı!

Ege-Koop Genel Başkanı Hüseyin Aslan, "2015'te Güzelbahçe'den Menemen'e kadar projelere 25 milyon liralık yatırım yaptık. 2016, proje tamamlama yılı olduğu gibi; Ege-Koop'un birikimini çeşitli illere taşıma yılı olacak" dedi.

Piyalepaşa İstanbul proje ekibinden Ege Seramik'e ziyaret!

Piyalepaşa İstanbul proje ekibi Ege Seramik fabrikasını ziyaret etti. Polat Holding iştiraki Piyalepaşa Gayrimenkul tarafından 82 dönüm alan üzerine inşa edilen Piyalepaşa İstanbul projesi 800 milyon dolarlık yatırımla hayata geçti.

ege seramik izmir Haberi

ege seramik izmir


İbrahim Polat Holding A.Ş iştiraklerinden olan Türk Seramik Sektörünün lider markası Ege Seramik, İzmir Kemalpaşa’daki 490.000 m2’lik alana kurulu tesislerinde gerçekleştirdiği modernizasyon yatırımı ile büyümeye devam ediyor.


Sektöre getirdiği yenilikler ile adından sıkça söz ettiren Ege Seramik, yenilenen üretim tesisinin açılışını Yönetim Kurulu ve yetkili satıcılarının katılımı ile 31 Mayıs 2013 tarihinde Ege Seramik Kemalpaşa üretim tesislerinde...