05 / 05 / 2024

Ege Seramik sermaye

Ege Seramik sermaye

Ege Seramik mali tablosunu yayınlandı. Ege Seramik Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Ege Seramik mali tablosunu yayınlandı.

Batı Ege GYO'nun halka arzında talep toplama yarın başlıyor! 290 milyon TL'lik sermaye artırımı!

Batı Ege GYO, şirketin yüzde 35,53'ünü halka arz ederek 290 milyon TL sermaye artırımı gerçekleştirecek. Batı Ege GYO'nun halka arzında talep toplama yarın başlıyor. 

Seramik devi KAP'a açıkladı, çarklar yavaşladı

İnşaat sektöründe üretimin durması yan sektörleri de olumsuz etkiledi. Siparişler azalınca bazı hatlarını geçici olarak kapatma kararı alan Ege Seramik, bir takım tasarruf tedbirleri uygulamaya koydu.

Dünyam Seramik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dünyam Seramik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Zeytinburnu'nda 50 bin TL sermaye bedeli ile Sibel Ağaoğlu tarafından kuruldu.

Öyküm Seramik İnşaat ve İnşaat Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öyküm Seramik İnşaat ve İnşaat Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 400 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Biçim tarafından kuruldu.

Trio Seramik ve Yapı Ürünleri Ticaret Anonim Şirketi Esenyurt Şubesi açıldı!

Trio Seramik ve Yapı Ürünleri Ticaret Anonim Şirketi Esenyurt Şubesi bugün 50 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu. 

Mask Seramik Yapı Malzemeleri İnşaat İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu! 

Mask Seramik Yapı Malzemeleri İnşaat İthalat İhracat Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Cem Cargün ve Yusuf Tuna ortaklığıyla kuruldu.

Vitto Dizayn Seramik İnşaat ve İnşaat Malzemeleri Limited Şirketi kuruldu!    

Vitto Dizayn Seramik İnşaat ve İnşaat Malzemeleri Limited Şirketi Kadıköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Kübra Uzun tarafından kuruldu. 

Gnr Seramik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gnr Seramik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Gökşin Özgören tarafından kuruldu.

Ege Grup Mühendislik Mimarlık İnşaat Taahhüt Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ege Grup Mühendislik Mimarlık İnşaat Taahhüt Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Zeynep Ermetin tarafından kuruldu. 

Ege Taşınmaz Değerleme Ve Danışmanlık Anonim Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Ege Taşınmaz Değerleme Ve Danışmanlık Anonim Şirketi İstanbul Şubesi bugün Kartal'da 500 bin TL sermaye bedeli ile açıldı.

Apec Gayrimenkul İnşaat Seramik İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Apec Gayrimenkul İnşaat Seramik İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenler'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Ghıas Haj Lattouf ve Hasnaa Badnjkı ortaklığında kuruldu. 

Evo Seramik Park Anonim Şirketi kuruldu!

Evo Seramik Park Anonim Şirketi bugün Beyoğlu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Yılmaz tarafından kuruldu.

Beyaz Seramik Yapı Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Beyaz Seramik Yapı Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Ümit Günbelek, Kazım Genç ve Mustafa Yılmaz tarafından kuruldu.

Ege Seramik sermaye Haberi

Ege Seramik sermaye

Ege Seramik tarafından yapılan açıklama şöyle;


Şirketimizin 01.01.2014-30.09.2014 dönemine ait gelir tablosu geçici vergi beyanname ekinde Vergi Dairesi'ne sunulmuş olup; Sermaye Piyasası Mevzuatı'na göre...