21 / 05 / 2024

Ege Seramik ticaret genel kurul toplantıları

Ege Seramik ticaret genel kurul toplantıları

Ege Seramik Sanayi bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'na yaptığı açıklamada 6 Mayıs 2014 tarihli Genel Kurul Toplantısı'nın tescillendiğini bildirdi. Ege Seramik Sanayi ve Ticaret tarafından yapılan açıklama haberimizin içinde yer alıyor.

Seramik devi KAP'a açıkladı, çarklar yavaşladı

İnşaat sektöründe üretimin durması yan sektörleri de olumsuz etkiledi. Siparişler azalınca bazı hatlarını geçici olarak kapatma kararı alan Ege Seramik, bir takım tasarruf tedbirleri uygulamaya koydu.

Çakmaklar Seramik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çakmaklar Seramik Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Burak Çakmak tarafından kuruldu.

Trio Seramik ve Yapı Ürünleri Ticaret Anonim Şirketi Esenyurt Şubesi açıldı!

Trio Seramik ve Yapı Ürünleri Ticaret Anonim Şirketi Esenyurt Şubesi bugün 50 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu. 

Gnr Seramik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gnr Seramik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Gökşin Özgören tarafından kuruldu.

Ege Grup Mühendislik Mimarlık İnşaat Taahhüt Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ege Grup Mühendislik Mimarlık İnşaat Taahhüt Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Zeynep Ermetin tarafından kuruldu. 

Apec Gayrimenkul İnşaat Seramik İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Apec Gayrimenkul İnşaat Seramik İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenler'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Ghıas Haj Lattouf ve Hasnaa Badnjkı ortaklığında kuruldu. 

Beyaz Seramik Yapı Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Beyaz Seramik Yapı Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Ümit Günbelek, Kazım Genç ve Mustafa Yılmaz tarafından kuruldu.

Ege Yalıtım Sistemleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ege Yalıtım Sistemleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Taşkın Turgut Işık tarafından kuruldu. 

Ege İzyapı İnşaat Taahhüt Makina Mimarlık Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ege İzyapı İnşaat Taahhüt Makina Mimarlık Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ünal Er tarafından 200 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Sepa Grup İnşaat Ve Seramik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sepa Grup İnşaat Ve Seramik Sanayi Ticaret Limited Şirketi Aydın Karabina ve Serdar Pamukçu ortaklığında 30 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Kristal Mozaik Ve Seramik Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kristal Mozaik Ve Seramik Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Talha Mutlu tarafından 80 bin TL sermaye ile 8 Eylül 2017'de kuruldu.

Ege Turgay İnşaat Taahhüt Kimyevi Maddeler Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ege Turgay İnşaat Taahhüt Kimyevi Maddeler Sanayi Ticaret Limited Şirketi Turgay Özer, Tuğrul Özer ve Kemal Özer tarafından 300 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Ege Eps Yalıtım İnşaat Makine Sanayii Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ege Eps Yalıtım İnşaat Makine Sanayii Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Silivri’de 100 bin TL sermaye bedeli ile Yeliz Özdemir Ilık tarafından kuruldu.

Ege Seramik ticaret genel kurul toplantıları Haberi

Ege Seramik ticaret genel kurul toplantıları


Ege Seramik Sanayi ve Ticaret tarafından yapılan açıklama şu şekilde;

06.05.2014 tarihinde yapılan İmtiyazlı Olağan Genel Kurul Toplantısı tescili 23.05.2014 tarihinde yapılmış olup 29.05.2014 tarih ve 8579 sayılı Ticaret Sicil Gazetesi'nde yayınlanmıştır. Tescil bilgileri ekte pdf. olarak verilmektedir.


Pdf dosyası için