02 / 05 / 2024

ege turizm ve gayrimenkul yatırımları park orman

ege turizm ve gayrimenkul yatırımları park orman

Bilgili Holding-Doğuş Holding Ortaklığını'nın Fatih Ormanı'na yapacağı Park Orman Tabiat Parkı projesi için resmi başvuru dün bakanlığa yapıldı. 2018 yılının sonunda tamamlanacak olan projede işletme süresi 24 yıl...

Mehmet Nuri Ersoy'dan son dakika Ege Turizm Merkezi Çeşme Projesi açıklaması!

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Ege Turizm Merkezi Çeşme Projesi kapsamındaki hedef yatak kapasitesinin, koruma talepleri sebebiyle 100 binden 55 bine indirildiğini dile getirdi. 

Mehmet Nuri Ersoy'dan Ege Turizm Merkezleri Çeşme etabı açıklaması!

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Ege Turizm Merkezleri Çeşme etabında çok önemli etapları tamamladıklarını, 10 ay içinde projelerin tamamlanacağını belirtti. 

Mehmet Nuri Ersoy’dan Ege Turizm Merkezi-Çeşme Projesi açıklaması!

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Ege Turizm Merkezi- Çeşme Projesi ile ilgili olarak "Elde edilecek gelirin büyük kısmını Çeşme projesinin altyapısında sonra da Ege Bölgesi’nin altyapısında kullanacağız" diye konuştu.

Mehmet Ersoy'dan Ege Turizm Merkezi Çeşme Projesi açıklaması!

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy,  İzmir Ticaret Odası'nda gerçekleştirilen"Ege Turizm Planı Değerlendirme Toplantısı"nda, "Ege Turizm Merkezi - Çeşme Projesi" hakkında açıklamalarda bulundu...

Ege Turizm Merkezi projesi 'zemin artı iki katı' geçmeyecek!

Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın Çeşme için ortaya koyduğu ‘Ege Turizm Merkezi’ projesi hakkında Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’den sonra Çeşme Belediye Başkanı Ekrem Oran da değerlendirmede bulundu.

Avenue İnşaat Turizm ve İşletmecilik Anonim Şirketi kuruldu!

Avenue İnşaat Turizm ve İşletmecilik Anonim Şirketi Metin Gül, Mahmut Atom Duruk, Kübra Tuğçe Gül, Ege Duruk ve Ayçe Duman ortaklığında 200 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 

Çanakkale'de Kuzey Ege Turizm Zirvesi yapıldı!

Çanakkale ve Balıkesir 'de turizmin iyileştirilmesi, geliştirilmesi ve denetlenmesi hususları ve 2015 yılında izlenecek politika görüşüldü. Kuzey Ege Turizm Zirvesi, bölgedeki sorunların çözümü amaçlanarak gerçekleşti.

Asrın Turizm ve Taşımacılık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Asrın Turizm ve Taşımacılık Ticaret Limited Şirketi, Bahar Baştürk tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 22 Eylül 2014 tarihinde Eyüp, Sakarya Mahallesi, Alibeyköy Caddesi'nde kuruldu.

Classic Turizm ve Tekstil Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Classic Turizm ve Tekstil Sanayi Ticaret Anonim Şirketi, Azadeh Shadrouz Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 100 bin TL'lik sermaye bedeli ile 19 Eylül'de Şişli, İnönü Mahallesi'nde kuruldu.

5. Van Turizm ve Seyehat Fuarı açıldı!

5. Van Turizm ve Seyahat Fuarı'na katılmak üzere Van'a gelen Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Arıcı, Van Kalesi, Akdamar Kilisesi, Selçuklu Mezarlığı ile yapımı devam eden Van Müzesi'ni gezdi.

Nusret Bey Turizm ve İnşaat Hizmetler Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nusret Bey Turizm ve İnşaat Hizmetler Ticaret Limited Şirketi, 450 bin TL'lik sermaye ile 19 Eylül'de Fatih, Eminönü, Hocapaşa Mahallesi, Ebusuud Caddesi, No:43'de kuruldu.

Trabzon, turizm ve ticaret ağırlıklı bir ekonomi planlıyor!

Trabzon, turizm ve ticaret ağırlıklı bir ekonomi planlıyor. Hedef, yılda 5 milyar dolarlık ihracat yapan, 12 milyon turist ağırlayan, limanı ve lojistik merkezi ile geniş bir coğrafyanın çekim merkezi olmak.

Sultans Suites Turizm ve Yönetimi Limited Şirketi kuruldu!

Sultans Suites Turizm ve Yönetimi Limited Şirketi, Mohamad Kahil, Fahad N F M Albannay tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 18 Eylül'de Anthill Residence'ta kuruldu.

ege turizm ve gayrimenkul yatırımları park orman Haberi

ege turizm ve gayrimenkul yatırımları park orman


Ege Turizm ve Gayrimenkul Yatırımları A.Ş. tarafından planlanan Park Orman Tabiat Parkı projesi için harekete geçildi. Sarıyer Maslak'ta Fatih Ormanı'nda yapılacak olan Park Orman Tabiat Parkı projesi Bilgili Holding-Doğuş Holding Ortaklığıyla hayata geçiriliyor. 



Park Orman Tabiat Parkı için izin çıktı!


Park Orman Tabiat Parkı projesinde işletmecilik hakkı, 1 Aralık 2010 tarihli sözleşme ile Doğa Koruma ve Milli Parklar Genel Müdürlüğü tarafından Ege Turizm ve Gayrimenkul Yatırımları A.Ş.’ye verildi.



Toplam 148,12 hektar alanı kapsayan Park Orman Tabiat Parkı projesinin inşaatı 2018 yılı sonunda tamamlanacak. Proje için işletme süresi 24 yıl olarak belirlendi. 


Kamping alanı


Gülcihan YELKENCİ/Emlakkulisi.com




Haber Cumhuriyet Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı...


Tabiat parkı kamp alanına çevriliyor, Sütlüce ve Örnektepe'ye de 'kat darbesi' geliyor.


Park Orman’a 109 bungalov


Maslak’ta yer alan Park Orman’ı...