07 / 05 / 2024

Ege Vadisi ulaşım

Ege Vadisi ulaşım

Sinpaş GYO Ege Vadisi Projesi lansman öncesinde ön satışa sunuldu. Toplam 900 adet bağımsız birimden oluşan projede çeşitli sosyal donatı alanlarına yer veriliyor.

Sinpaş Ege Vadisi'nin yeni etabı Vadi Apartments ön satışta! Yeni proje!

Sinpaş tarafından Ankara'nın merkezinde Çankaya Oran'da hayata geçirilen Ege Vadisi projesinin yeni etabı Vadi Apartments ön satışa çıktı. İşte projeyle ilgili merak edilen tüm detaylar...

Ege Vadisi 2019 yıl sonu değerleme raporu!

Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Ankara İli, Çankaya İlçesi, 29355 ada 1 parselde yer alan Ege Vadisi Projesine ait 688 adet bağımsız bölüme ilişkin hazırlanan değerleme raporunu yayınladı...

Ege Vadisi 2018 yıl sonu değerleme raporu!

Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Ankara ili Çankaya ilçesinde yer alan Ege Vadisi Projesine ilişkin hazırlanan değerleme raporunu yayınladı...

Ege Vadisi'nde 60 ay vade imkanı!

Ege Vadisi projesi Ankara Çankaya-Oran’da çok özel fırsatlarla satışa sunuluyor. Ankara’yı 360 derecelik açıyla gören mükemmel manzaraya sahip projede 60 ay vade imkanı sağlanıyor. 

Ege Vadisi'nde kaçırılmayacak ödeme fırsatı!

Sinpaş GYO, hayalleri süsleyen Ege yaşamını Ankara’ya taşıdığı projesi Ege Vadisi için kaçırılmayacak bir ödeme fırsatı sunuyor. Ege Vadisi’ndeki ayrıcalıklı yaşama, sadece %8 peşinat ile teslime kadar taksit ödemeden kolayca adım atabilirsiniz.

Sinpaş GYO Ege Vadisi değerleme raporunu yayınladı!

Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamada Sinpaş GYO Ege Vadisi değerleme raporunu yayınladı.

Ege Vadisi'nde 2 bin 385 TL'den başlayan taksitlerle'

Ege ruhunu yansıtan sosyal alanları, peyzajı ve dekorasyonuyla Ege Vadisi yaşamdan beklentinizi yükseltecek.Ege Vadisi, hem yaşam hem de yatırım değeri isteyenler için Ankara’daki en ideal proje olarak öne çıkıyor.

Ege Vadisi satış ofisi haftasonu 20.30'a kadar açık!

Ege Vadisi satış ofisi haftasonu 20.30'a kadar açık olacak. Sinpaş GYO tarafından hayata geçirilecek projenin Kasım ayında basına tanıtılması planlanıyor.

Servet Kağıthane Flatofis ulaşım bilgileri!

Servet Kağıthane Flatofis ulaşım bilgilerine göre proje TEM ve E5’e yakın bir konumda yükseliyor. İstanbul Avrupa Yakası Kağıthane'nin Cendere Vadisi üzerinde inşa edilen proje 8 kattan oluşuyor.

Egeliler parayı ulaşım ve kiraya harcıyor!

"Hanehalkı Bütçe Araştırması"na göre Egeliler, ulaşım ve konut ile kira harcamasına pay ayırıyor. Ege Bölgesi'nde geliri yüksek kesimin, tüketim amaçlı yaptığı harcamalar içinde en yüksek payı yüzde 22.4 oranıyla "ulaştırma" aldı.

Folkart Yapı Ege Artı Kişisel Gelişim Okulu'na ulaşım sponsoru oldu!

EGE Artı Kişisel Gelişim Okulu öğrencileri, bir yıldır ulaşımlarını sağlayan ve önümüzdeki yıl içinde ulaşım sponsoru olmaya devam edecek Folkart Yapı'ya teşekkür ziyareti yaptı...

SmartSoft Hindistan’ın ulaşım projelerinde danışmanlık hizmeti verecek!

Cardtek Group şirketlerinden SmartSoft geçtiğimiz, aylarda Asya’nın Silikon Vadisi olarak bilinen Hindistan’ın Bangalore şehrindeki 8 milyon yolcunun ulaşımını ön ödemeli kartla yapmalarını sağlayan projeyi başlatmıştı.

DAP Vadisi ulaşım bilgileri!

Ofislerin 193 bin TL'den başlayan fiyatlarla alıcılarına sunulduğu DAP Vadisi Kağıthane projesinde yer alan ofislerden 400 tanesi satışa sunuldu. DAP Vadisi ulaşım bilgileri şu şekilde...

Ege Vadisi ulaşım Haberi

Ege Vadisi ulaşım

Ankara'nın Çankaya ilçesine bağlı Oran bölgesinde hayata geçirilecek Ege Vadisi Konutları 600 milyon TL yatırım bedeliyle inşa edilecek.


Sinpaş GYO Ege Vadisi Projesi Ege konseptinde tasarlandı. Lansmanının Ekim - Kasım aylarında gerçekleşmesi planlanan projede ön satışlar başladı. 


Çankaya Ege Vadisi 900 adet bağımsız birimden meydana geliyor. Fiyatları ve ödeme planı henüz netlik kazanmayan proje Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı imzası ile yükselecek. 


Ege Vadisi iletişim

Tel: 444 1 440

Web: http://sinpasgyo.com/

Özge...