29 / 04 / 2024

Ege Vitrifiye 2016 klozet

Ege Vitrifiye 2016 klozet

Ege Vitrifiye tasarımlarıyla banyolara modern bir görünüm kazandırıyor. Şık tasarımları öne çıkan Ege Vitrifiye'nın 2017 yılı hedeflerinin başında ürün pazarlarını ve ürün portföyünü geliştirmek var.

Ege Vitrifiye Finikia serisine Avrupa ürün tasarım ödülü!

Ege Vitrifiye, “Finikia” serisi ile hem estetik hem de fonksiyonel yapısı göz önüne alınarak kendi kategorisinde ödüle layık görüldü.

Ege Vitrifiye ISH Fuarı'nda yeni ürünlerini tanıttı!

Ege Vitrifiye 14-18 Mart tarihleri arasında Almanya Frankfurt’taki ISH fuarına katılarak yeni ürünlerini sergiledi.

Ege Bölgesi'nde 2 ayda 14 bin konut satıldı!

Konut satışında hızla yükselen Ege Bölgesindeki 7 il, 2016 yılında ortalama yüzde 7'lik bir büyüme oldu. Ege'de bu yılın Ocak ayında 13 bin 985 konut satıldı.

Ege'de 244 bin konut ve işyerleri satıldı!

Ege'de 2016'da gayrimenkul sektöründe yoğun bir dönem yaşandı.Ege'de 244 bin konut ve işyerleri satıldı.

Ege Perla 2016 sonu değerleme raporunu yayınladı!

İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı İzmir Konak Mersinli Mahallesi'nde inşa edilen Ege Perla projesinin 2016 sonu değerleme raporunu yayınladı.

Ege'de 10 ayda 160 bin konut satıldı!

Çeşitli kampanya ve konut faiz oranlarında yapılan indirimlerin etkisiyle Ege gayrimenkul piyasası, 2016'yı büyümeyle kapatmaya hazırlanıyor. Yılın ilk 10 ayında bir önceki döneme kıyasla Ege'nin 7 kentinde yüzde 4,9'luk artışla 160 bin 211 konut satışı gerçekleşti.

İş GYO, Ege Perla AVM kapasite artış ÇED toplantısı 22 Kasım'da!

İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. tarafından; İzmir Konak ilçesi Mersinli Mahallesi'nde Ege Perla AVM kapasite artış projesinin yapılması planlanıyor. Projenin ÇED toplantısı 22 Kasım 2016 tarihinde gerçekleşecek.

Ege Yapı’nın internet sitesine Üstün Başarı Ödülü!

Gayrimenkul sektörünün öncü ve yenilikçi firmalarından olan Ege Yapı, yenilenen kurumsal internet sitesiyle önemli bir uluslararası ödülün sahibi olarak Interactive Media Awards 2016’da “Gayrimenkul” kategorisinde “Üstün Başarı Ödülü”ne layık görüldü.

Vitrifiye sektörü inovasyonla gelişiyor!

Ege Vitrifiye Genel Müdürü Merter Savaş, vitrifiye sektörünün hijyeni ön plana çıkaran yeniliklere yöneldiğini kaydetti.

Ege Vitrifiye'den yeni klozet tasarımı!

Ege Vitrifiye tasarımlarıyla banyolara modern bir görünüm kazandırıyor. Şık tasarımları öne çıkan Ege Vitrifiye'nın 2017 yılı hedeflerinin başında ürün pazarlarını ve ürün portföyünü geliştirmek var.

Ege Vitrifiye 39. Turkeybuild İstanbul Yapı Fuarı’nda!

Tasarım ve üretim gücüyle vitrifiye sektörünün en önemli markalarından biri olan Ege Vitrifiye, Yapı Fuarı’nda sergilediği serileriyle büyük beğeni topladı.

Ege Yapı Beyoğlu kentsel dönüşüm projesi geliyor!

Kağıthane ve Çekmeköy projelerine hazırlanan Ege Yapı, Beyoğlu'nda da kentsel dönüşüme giriyor. Ege Yapı Kurumsal İletişim ve Pazarlama Müdürü Saygın Aksoy'la Cityscape Turkey 2016 Fuarı'nda yeni projelerini konuştuk...

Ege Yapı 2016'da 6 yeni projeye başlayacak!

Türkiyede tüm fonksiyonları ile hayata geçen ilk karma yaşam projesi Batışehir’de sona yaklaşan Ege Yapı; Kağıthane, Yedikule, Çekmeköy, Maslak, Beyoğlu ve Beylerbeyi’nde yeni projelerini hayata geçirmeyi planlıyor.

Ege Vitrifiye 2016 klozet Haberi

Ege Vitrifiye 2016 klozet

Vitrifiye sektöründe klozet teknoloji gelişimi sürekli olarak devam ediyor. Yeni nesil klozetler artık daha hijyenik, daha kullanıcı dostu, daha sürdürülebilir ve daha ergonomik olarak karşımıza çıkıyor. Ege Vitrifiye insan sağlığı öncelikli amacımı olduğu için hijyenik anti bakteriyel yüzeylere çok önem veriyor ve bu konudaki teknolojileri yakından takip ediyor. Klozetin kapalı kanallı yüzeylerinde bakteri üretmemesi için kanalsız teknoloji ile üretilen ürünlerin sayısını her geçen gün artırıyoruz. Kanalsız ürünler sayesinde klozetler kolayca temizlenebiliyor ve klozetlerden bulaşabilecek hastalıkları tamamen önlüyor. 

Ergonomi ve tasarım yine klozet teknolojilerinin temel taşları…

Banyo ve tuvaletler artık sadece ihtiyaçlarımızı gördüğümüz alanlar olmaktan çıktı, insanlar kendilerini rahat hissettikleri, konforlu zaman geçirdikleri aynı zamanda da gözlerine ve bedenlerine hitap eden alanlar talep ediyorlar. Ege Vitrifiye onların bu isteklerini karşılamak ve onlara...