27 / 04 / 2024

ege vitrifiye fuarı

ege vitrifiye fuarı

Türk Arap ülkeleri iş adamları derneği (TURAB) Türk-Arap iş dünyasını 28-30 Nisan tarihlerinde İzmir Çeşme Sheraton Otel’de bir araya getirdi. Organizasyona 600’e yakın Arap iş adamı ve 150 Türk firmasını katılım gösterdi.

Decoyap Bodrum Fuarı 22 Ocak'ta başlıyor!

Ege Bölgesi'nde Bodrum Dekorasyon Tadilat ve İnşaat Malzemeleri Fuarı Decoyap Bodrum, 22 Ocak 2020 tarihinde Bodrum Konacık Herodot Kültür Merkezi Fuar ve Sergi Alanı’nda başlıyor.

Ege Yapı Fuarı 1 Kasım'da başlıyor!

EGE YAPI Fuarı, Fuarizmir’de profesyonel ziyaretçilerle buluşacak. Fuar, 1 – 4 Kasım 2018 tarihlerinde düzenlenecek...

İzmir Emlak Fuarı 27 Eylül'de açılıyor!

Ege’nin en prestijli uluslararası emlak fuarı, İzmir Property Expo/İzmir Emlak, Gayrimenkul ve Yatırım Fuarı, Elit Fuarcılık Hizmetleri organizasyonu ile 27-30 Eylül günleri arasında Fuarizmir’de kapılarını açacak. 

Ev sahibi olmak isteyenler Ege-Koop'tan kampanya!

86. İzmir Enternasyonal Fuarı’na, konut mimarı Ege-Koop damgasını vurdu. Cazip fiyatlarla dört farklı kampanya sunan Başkan Aslan, ev sahibi olmak isteyenler için adres gösterdi.

İzmir Yeni Fuar alanı imar planı kriz yarattı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi ve Gaziemir Belediye Meclisleri'nde 2005 yılında kabul edilen Yeni Fuar alanının ve Ege Serbest Bölgesi'nin mekansal ihtiyacını karşılamak amacıyla Serbest Bölge Alanı'nın belirlendiği 1/1000 ve 1/5000 ölçekli imar planları 12 yıl sonra kriz yarattı.

Ege Yapı Katar'da 10 milyon liralık satış yaptı!

Ege Yapı Yönetim Kurulu Başkanı İnanç Kabadayı, Katar'da gerçekleştirilen Expo Turkey by Qatar Fuarı'nda 10 milyon liralık satış yaptıklarını söyledi...

Ege Vitrifiye Finikia serisine Avrupa ürün tasarım ödülü!

Ege Vitrifiye, “Finikia” serisi ile hem estetik hem de fonksiyonel yapısı göz önüne alınarak kendi kategorisinde ödüle layık görüldü.

Ege Vitrifiye ISH Fuarı'nda yeni ürünlerini tanıttı!

Ege Vitrifiye 14-18 Mart tarihleri arasında Almanya Frankfurt’taki ISH fuarına katılarak yeni ürünlerini sergiledi.

BCH İnşaat, Güney Ege Yapı Dekorasyon ve Peyzaj Fuarı'na katıldı!

Muğla Milas'ta faaliyet gösteren BCH inşaat Güney Ege Yapı Dekorasyon ve Peyzaj Fuarı'nda stant açtı. Firma stantta ürünlerini sergiledi.

Güney Ege Yapı Dekorasyon ve Peyzaj Fuarı başladı!

Güney Ege Yapı Dekorasyon ve Peyzaj Fuarı Muğla Milas'ta düzenlendi. 12 Mart'a kadar ziyaretçilerini ağırlayacak fuara 40 firma katıldı.

22. Yapı Fuarı – Turkeybuild İzmir 3-6 Kasım'da!

Yapı sektördeki son gelişmelerin ve teknolojilerin sergilendiği, Ege ve Akdeniz Bölgeleri’nin en büyük fuarı Yapı Fuarı – Turkeybuild İzmir, 3 – 6 Kasım 2016 tarihinde fuarizmir’de yapı sektörü temsilcilerini bir araya getirecek.

Vitrifiye sektörü inovasyonla gelişiyor!

Ege Vitrifiye Genel Müdürü Merter Savaş, vitrifiye sektörünün hijyeni ön plana çıkaran yeniliklere yöneldiğini kaydetti.

Ege Vitrifiye'den yeni klozet tasarımı!

Ege Vitrifiye tasarımlarıyla banyolara modern bir görünüm kazandırıyor. Şık tasarımları öne çıkan Ege Vitrifiye'nın 2017 yılı hedeflerinin başında ürün pazarlarını ve ürün portföyünü geliştirmek var.

ege vitrifiye fuarı Haberi

ege vitrifiye fuarı

Planlanan organizasyonda Fuar ile beraber Türkiye’deki Arap yatırımcı sayısının arttırılması ve Türk-Arap ticaret bağının güçlendirilmesi hedefleniyor.

3 gün sürecek olan organizasyonun açılışı, Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce ve İzmir Valisi Mustafa Toprak tarafından gerçekleştirildi. Açılış sonrası tüm katılımcılar stant ziyaretleri gerçekleştirdi.

Türk seramik sektörünün lider markası Ege Seramik ve Vitrifiye sektörünün lider markası Ege Vitrifiye bu yıl ilk kez düzenlenecek olan organizasyona 28 Numaralı stantta katılım gösterdi. Ege Seramik ve Ege Vitrifiye stantta sergiledikleri elegant ve şık seriler ile Türk yapı sektörünün tanıtımına önemli katkıda bulundu. Organizasyonda Arap firmalarının heyetleri ikili görüşmeler yaparak ve stantları gezerek ürünler hakkında detaylı bilgi aldı ve ürün alımları gerçekleştirdi.

Türk-Arap İlişkileri İçin Oldukça Önemli

Organizasyon ile ilgili Ege Seramik Genel Müdürü Göksen Yedigüller; ‘’ Türk-Arap ilişkileri...