12 / 05 / 2024

Ege Vitrifiye yapı fuarı

Ege Vitrifiye yapı fuarı

Tasarım ve üretim gücüyle vitrifiye sektörünün en önemli markalarından biri olan Ege Vitrifiye, Yapı Fuarı’nda sergilediği serileriyle büyük beğeni topladı.

Ege Vitrifiye, 37. İstanbul Yapı Fuarı'na katıldı!

Ege Vitrifiye, banyolarda modern ve ideal çözümler sunmayı hedefleyen ve sadece zarafeti ile değil, benzersiz tasarımları ile de banyolarında modern bir atmosfer yakalamak isteyenlere Yapı Fuarı’nda alternatifler sundu.

Egeşehir Yapı Egeşehir Sitesi fiyatları!

Egeşehir Yapı Egeşehir Sitesi fiyatları haberimizde yer alıyor. İşte Egeşehir Yapı Egeşehir Sitesi fiyatları ve proje detayları...

Ege 61 Yapı Elektrik İnşaat Ve İnşaat Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ege 61 Yapı Elektrik İnşaat Ve İnşaat Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Yüksel Hasanbeşe tarafından kuruldu.

Ege Vitrifiye Finikia serisine Avrupa ürün tasarım ödülü!

Ege Vitrifiye, “Finikia” serisi ile hem estetik hem de fonksiyonel yapısı göz önüne alınarak kendi kategorisinde ödüle layık görüldü.

Ege Vitrifiye ISH Fuarı'nda yeni ürünlerini tanıttı!

Ege Vitrifiye 14-18 Mart tarihleri arasında Almanya Frankfurt’taki ISH fuarına katılarak yeni ürünlerini sergiledi.

İşte Ege'ye yapılacak yatırımlar!

Aydın Valisi Ömer Faruk Koçak, "Yatırım İzleme ve Koordinasyon Merkezleri tüzel kişilik kazandı. Kendilerine has bütçeleri olacak. Yatırımlarda elimizi güçlendirecek. Bugüne kadar ilimizde yaşadığımız bazı problemleri ortadan kaldıracak.''dedi.

Vitrifiye sektörü inovasyonla gelişiyor!

Ege Vitrifiye Genel Müdürü Merter Savaş, vitrifiye sektörünün hijyeni ön plana çıkaran yeniliklere yöneldiğini kaydetti.

Ege Vitrifiye'den yeni klozet tasarımı!

Ege Vitrifiye tasarımlarıyla banyolara modern bir görünüm kazandırıyor. Şık tasarımları öne çıkan Ege Vitrifiye'nın 2017 yılı hedeflerinin başında ürün pazarlarını ve ürün portföyünü geliştirmek var.

Ege Vitrifiye 39. Turkeybuild İstanbul Yapı Fuarı’nda!

Tasarım ve üretim gücüyle vitrifiye sektörünün en önemli markalarından biri olan Ege Vitrifiye, Yapı Fuarı’nda sergilediği serileriyle büyük beğeni topladı.

Ege Group Yapı Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ege Group Yapı Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Behçet Çabuk Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin sermaye ile 27 Mayıs'ta Ümraniye, Necip Fazıl Mahalesi, Alemdağ Caddesi'nde kuruldu.

Ege Garden Yapı İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ege Garden Yapı İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Osman Temiz ve Mustafa Çilingir ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 18 Ocak'ta Çekmeköy, Mehmet Akif Ersoy Mahallesi'nde kuruldu.

Ankara Maidan'da metrekaresi ortalama 5 bin 300 TL!

İçerisinde ofis, home ofis ve mağaza alanlarının yer aldığı proje Ege Grup Yapı, BM Mühendislik ve İnşaat ortaklığıyla inşa ediliyor. Ankara Maidan'da metrekaresi ortalama 5 bin 300 TL olarak belirlendi.

Ege Vitrifiye, CERSAIE Seramik Fuarı'ndan döndü!

Ege Vitrifiye, İtalya'da gerçekleştirilen CERSAIE Seramik Fuarı'na orta-üst ve üst segmentlere hitap eden ürünleri ile katıldı. Ege Vitrifiye Genel Müdürü Merter Savaş, CERSAIE Fuarı'ndan bekledikleri verimi aldıklarını belirtti.

Ege Vitrifiye, CERSAIE Seramik Fuarı’na katıldı!

Ege Seramik'ten yapılan yazılı açıklamaya göre Ege Vitrifiye, CERSAIE Fuarı'na 4 yeni serisi Selga, Zela, Finikia, Karina ve orta-üst ve üst segmentlere hitap eden ürünlerle iştirak etti.

Ege Vitrifiye yapı fuarı Haberi

Ege Vitrifiye yapı fuarı

Ege Vitrifiye, banyolarda modern ve ideal çözümler sunmayı hedefleyen ve sadece zarafeti ile değil, benzersiz tasarımları ile de banyolarında modern bir atmosfer yakalamak isteyenlere 39. Turkeybuild İstanbul Yapı Fuarı’nda alternatifler sundu. 


Tasarım ve üretim gücüyle vitrifiye sektörünün en önemli markalarından biri olan Ege Vitrifiye, Yapı Fuarı’nda sergilediği serileriyle büyük beğeni topladı. 


Yapı fuarına katılımıyla ilgili görüşlerini belirten Ege Vitrifiye Genel Müdürü Merter Savaş, “ Yapı Fuarı, firmaların kendilerini, yeni ürünlerini ve sundukları hizmetleri tanıtma fırsatı yakaladıkları, uzun yıllardır gerçekleşen, devamlı ve önemli bir organizasyon. Ege Vitrifiye olarak Türk yapı sektörü açısında önemli bir yere sahip olan, malzeme satıcıları ile profesyonelleri buluşturan Yapı Fuarı’na katılmaktan memnunuz. Genişlettiğimiz ürün portföyümüzden seçmiş olduğumuz orta ve üst segmente yönelik özel serilerimizi Yapı Fuarı’nda sergiledik. Fuar...