15 / 05 / 2024

ege yakası yatırım bedeli

ege yakası yatırım bedeli

Sinpaş İstanbul Sarayları'nın yanında yükselen Ege Yakası projesi 77 milyon 212 bin TL'ye mal olacak. Halkalı'da inşa edilecek olan Ege Yakası'nın tamamlandığında bugünkü değeri 210 milyon 720 bin TL....

Bu yatırım fırsatı kaçmaz! Belediyeden tatil cennetinde KDV’siz 270 bin TL teminatla arsa satışı!

Yatırımcıları sevindiren haber Ege’deki tatil cennetinde yer alan belediyeden geldi. Sadece 270 bin TL teminatla geleceğe yatırım yapabilirsiniz. Arsa satışının KDV’den muaf olduğu belirtildi. İşte detaylar…

Ege Yeni Turizm İnşaat Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Ege Yeni Turizm İnşaat Yatırım Anonim Şirketi Üsküdar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Derya Celal Zinzade ve Ege Yapı Anonim Şirketi ortaklığında kuruldu.

Tepe Emlak Yatırım kiralama yatırımlarında hız kesmiyor!

Tepe Emlak Yatırım, son 1 yıl içinde İş GYO adına Ege Perla’nın yönetimi, İş Portföy Yatırım adına Manzara Adalar ve ayrıca İDO İstanbul Deniz Otobüsleri terminal ve gemilerindeki ticari alanlarının kiralanmasını da hizmet ağına ekledi.

Ege Global Yatırım Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ege Global Yatırım Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi Bakırköy’de  150 bin TL sermaye bedeli  ile Yavuz   Kocaman tarafından kuruldu.

Ege Defne Özgün Denizcilik Ve Gayrimenkul Yatırım Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ege Defne Özgün Denizcilik Ve Gayrimenkul Yatırım Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Özgür Özgün tarafından kuruldu.

Medicana Grubu’ndan iki hastane yatırımı!

Yaklaşık 30 yıl önce temelleri atılan Medicana Sağlık Grubu eylül başında Ege Bölgesi’ndeki ilk hastanesini İzmir’de açtı. Şimdi ise sırada 200 yatak kapasiteli Ataşehir hastanesi var. İki hastane için toplam 205 milyon dolarlık yatırım yapan grubun bu yılki ciro hedefi ise 1.9 milyar TL.

Ege Yapı 2,5 milyar liralık yatırım hedefliyor!

Ege Yapı, önümüzdeki beş yıl zarfında belirlediği 2,5 milyar liralık yatırım hedefi doğrultusunda 2020'de yeni projelere başlayacak.

Ak Portföy GYF’den Buyaka Ofis Kuleleri’ne yeni yatırım!

Türkiye’nin ilk gayrimenkul yatırım fonunu kuran Ak Portföy, yeni yatırımını Anadolu Yakasının en gelişmiş ofis bölgelerinden biri olan Ümraniye’deki “Buyaka Ofis Kuleleri”ne yaptı.

Zorlu Holding, Ege'de gayrimenkul yatırımı yapacak!

Gayrimenkul yatırımlarını sürdürmeyi planlayan Zorlu Holding bu çerçevede Ege Bölgesi'nde gayrimenkul yatırımı yapmayı amaçlıyor.

Anadolu Yakası'ndaki TOKİ projelerine yatırım hedefi!

Ünlü & Co Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Ünlü, gayrimenkul sektöründe hedef büyütecek. Ünlü, Anadolu Yakası'ndaki TOKİ projelerine yatırım yapacaklarını açıkladı.

Ege Yapı'dan 6 yılda 5 milyar TL'lik yatırım hedefi!

Ege Yapı Yönetim Kurulu Başkanı H. İnanç Kabadayı, stratejik vizyon projelerindeki hedefleri gerçekleştirmek için güçlü yönetim modelinin ihtiyaç olduğunu söyledi. Kabadayı, İnşaat veya projelendirme aşamasında 8 yatırım olduğunu söyledi.

Ege Bölgesi'ne 27 milyar liralık yatırım!

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Meydanı'nda düzenlenen toplu temel atma ve açılış töreninde konuştu. Eroğlu, Ege Bölgesi'ne 27 milyar liralık yatırım sözü verdi.

Ege'ye 45 milyar liralık yatırım yapılıyor!

Ege Bölgesine yatırımcı akını artarak sürüyor. Sadece Ege’ye 45 milyar liralık yatırım yapılıyor. İzmir ve Ege Bölgesi'nde inşaat yatırımları hız kesmiyor.

ege yakası yatırım bedeli Haberi

ege yakası yatırım bedeli


Sinpaş GYO iştiraki Eviya Gayrimenkul'ün Küçükçekmece Halkalı'da hayata geçireceği Ege Yakası projesi 801 ada 25 parsel ve 26 parsel olarak 2 parselde inşa ediliyor. 11 blok olarak planlanan Ege Yakası projesi 567 bağımsız birimden meydana geliyor.


İlk yapı ruhsatı 26 Aralık 2013 tarihinde alınan Ege Yakası'nın tadilat ruhsatları 20 Mart 2014 tarihinde alındı. Ege Yakası 11 adet ticari birim, 554 adet konut ve 2 adet sosyal tesisten oluşuyor. Parsel üzerinde hali hazırda yapı bulunmayıp hafriyat alınmış durumda.



41 bin 885 metrekare arsa üzerinde yapılacak olan Ege Yakası projesinde toplam emsal alanı 52 bin 356 metrekare. 97 bin 561 metrekare inşaat alanına sahip olan Ege Yakası projesinde 68 bin 292 metrekare satılabilir alan bulunuyor. Proje alanında belirlenen emsal 1,25.


Ege Yakası'nın yapılacağı...