28 / 04 / 2024

ege yapı emlak konut

ege yapı emlak konut

Ege Yapı Yedikule Sahili'ndeki Emlak Konut GYO ihalesinde 302 milyon 680 bin liraya satın aldığı arsasında rezidans, ofis, yeme - içme alanları inşa etmeye hazırlanıyor...

Emlak Konut Yedikule arsası için Ege Yapı'yla sözleşme imzaladı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş, Fatih Yedikule arsa satışı gelir paylaşımı işi için Ege Yapı, Sena Gayrimenkul ve Buktor Yapı ile sözleşme imzaladı...

Ege Yapı Cer İstanbul fiyat!

Ege Yapı imzası ve Emlak Konut GYO güvencesi ile Yedikule'de hayata geçirilen Cer İstanbul'da daireler 2020'de teslim edilecek..

Ege Yapı Yedikule Cer İstanbul satılık daire!

Ege Yapı Emlak Konut'tan 302 milyon 680 bin TL'ye satın aldığı arazi üzerinde yepyeni bir projeye başlıyor. Ege Yapı Yedikule Cer İstanbul projesinde ön talep dönemi başladı. 

Ege Yapı Yedikule projesi 2017 yıl sonu değerleme raporu!

Ege Yapı'nın Emlak Konut GYO güvencesiyle hayata geçireceği Fatih Yedikule projesinin 2017 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporu yayınlandı.

Ege Yapı Yedikule projesinde bağımsız birim sayısı 161 oldu!

Emlak Konut güvencesiyle inşa edilecek olan Ege Yapı Fatih Yedikule'de yapımı planlanan projede bağımsız bölüm sayısı 161 oldu.

Ege Yapı'dan Güçlü Türkiye İçin Birlik Vakti Kampanyası'na destek!

Ege Yapı, Emlak Konut öncülüğünde, konut ve bankacılık sektörünün birlikte hayata geçirdiği tarihi kampanyaya tam destek verdi.

Ege Yapıray İnşaat Taahhüt Otomotiv Emlak Nakliyat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ege Yapıray İnşaat Taahhüt Otomotiv Emlak Nakliyat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Gizem Erduran tarafından 200 bin TL sermaye ile 3 Ağustos'ta Avcılar, Deniz Köşkler Mahallesi'nde kuruldu.

Ege Yapı, Altın Örümcek'te finale kaldı!

Ege Yapı tarafından İstanbul'da hayata geçirilen Batışehir Projesinin internet sitesi, en prestijli ödüller arasında yer alan Altın Örümcek Ödülleri kapsamında Gayrimenkul & Emlak kategorisinde finalistler arasında yer alıyor.

Di Em Yapı Emlak Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Di Em Yapı Emlak Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Kemal Ateş tarafından 100 bin TL sermaye ile 29 Ocak'ta İstanbul İl'i, Şile, Çavuş Mahallesi, Aydınlık Sokak'ta kuruldu.

Ege Yapı 2016'da 6 yeni projeye başlayacak!

Türkiyede tüm fonksiyonları ile hayata geçen ilk karma yaşam projesi Batışehir’de sona yaklaşan Ege Yapı; Kağıthane, Yedikule, Çekmeköy, Maslak, Beyoğlu ve Beylerbeyi’nde yeni projelerini hayata geçirmeyi planlıyor.

Ege Yapı, Onur Ödülü aldı!

Gayrimenkul sektöründe gerçekleştirdiği başarılı projeleriyle dikkat çeken Ege Yapı, T.C. Ekonomi Bakanlığı bünyesindeki Turquality Projesi ve Marka Kulübü ortaklığında gerçekleştirilen 3. Marka Ödülleri’nin ana sponsoru oldu

Ege Yapı Batışehir Evleri adres!

Ege Yapı Batışehir Evleri adres bilgilerine göre proje İstanbul Bağcılar Göztepe Mahallesi'nde bulunuyor. Tem Otoyolu'nun yanında inşa edilen projede fiyatlar 365 bin TL'den başlıyor.

Batışehir Ege Yapı satış fiyatları!

Atatürk Havalimanı’na sadece 10 dakika kadar uzaklıkta bulunan proje Emlak Konut güvencesiyle yükseliyor. Batışehir Ege Yapı satış fiyatları kapsamında 1+0 'ler 365 bin TL'den başlıyor.

Ege Yapı Batışehir Evleri satılık!

Ege Yapı Batışehir Evleri satılık daire tipleri arasında stüdyodan 5 oda 1 salon dublekse kadar farklı seçenekler bulunuyor. Projede 3 bin 180 TL'lik aylık taksitlerle ödeme yapılabiliyor.

ege yapı emlak konut Haberi

ege yapı emlak konut


Ege Yapı Yedikule projesinde ön hazırlıkları sürdürüyor. Emlak Konut GYO tarafından 17 Mayıs 2013'te ihalesi yapılan Yedikule arsasını Ege Yapı, Sena Gayrimenkul, Buktor Yapı ve Mymetropol Yapı konsorsiyumu 302 milyon 680 bin liraya aldı.


Ege Yapı Yedikule projesinde ticari alanlar, rezidans, ofis, yeme - içme alanları yer alıyor. Ege Yapı Yedikule projesinin arsası içerisinde TCDD'nin eski istasyon binası ile bakım onarım atölyeleri bulunuyor. 


Ege Yapı Yedikule arsasında yer alan eski atölyeleri ve istasyon binasını restore ederek, "Demiryolları Müzesi" olarak hayata geçirmeyi planlıyor.  2016 yılında bitirilmesi planlanan Ege Yapı Yedikule projesinin inşaat çalışmalarına bu yıl içerisinde başlamayı hedefliyor.


Ege Yapı ile Emlak Konut GYO arasında resmi sözleşme 2 Ağustos 2013 tarihinde yapıldı. Arsanın yer teslimi ise13 Ağustos 2013'te gerçekleştirildi. Toplam inşaat alanı 41...