15 / 05 / 2024

EGE YAPI Fuarı 2018

EGE YAPI Fuarı 2018

EGE YAPI Fuarı, Fuarizmir’de profesyonel ziyaretçilerle buluşacak. Fuar, 1 – 4 Kasım 2018 tarihlerinde düzenlenecek...

Emlak Konut GYO Çınarköy Evleri 4. Etap 3. Kısım başlıyor!

Emlak Konut GYO Çınarköy Evleri 4. Etap 3. Kısım projesinin yer teslimi EGE YAPI'ya yapıldı.

Decoyap Bodrum Fuarı 22 Ocak'ta başlıyor!

Ege Bölgesi'nde Bodrum Dekorasyon Tadilat ve İnşaat Malzemeleri Fuarı Decoyap Bodrum, 22 Ocak 2020 tarihinde Bodrum Konacık Herodot Kültür Merkezi Fuar ve Sergi Alanı’nda başlıyor.

Ege Yapı Fuarı 1 Kasım'da başlıyor!

EGE YAPI Fuarı, Fuarizmir’de profesyonel ziyaretçilerle buluşacak. Fuar, 1 – 4 Kasım 2018 tarihlerinde düzenlenecek...

İzmir Emlak Fuarı 27 Eylül'de açılıyor!

Ege’nin en prestijli uluslararası emlak fuarı, İzmir Property Expo/İzmir Emlak, Gayrimenkul ve Yatırım Fuarı, Elit Fuarcılık Hizmetleri organizasyonu ile 27-30 Eylül günleri arasında Fuarizmir’de kapılarını açacak. 

Ev sahibi olmak isteyenler Ege-Koop'tan kampanya!

86. İzmir Enternasyonal Fuarı’na, konut mimarı Ege-Koop damgasını vurdu. Cazip fiyatlarla dört farklı kampanya sunan Başkan Aslan, ev sahibi olmak isteyenler için adres gösterdi.

İzmir Yeni Fuar alanı imar planı kriz yarattı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi ve Gaziemir Belediye Meclisleri'nde 2005 yılında kabul edilen Yeni Fuar alanının ve Ege Serbest Bölgesi'nin mekansal ihtiyacını karşılamak amacıyla Serbest Bölge Alanı'nın belirlendiği 1/1000 ve 1/5000 ölçekli imar planları 12 yıl sonra kriz yarattı.

Ege Yapı Katar'da 10 milyon liralık satış yaptı!

Ege Yapı Yönetim Kurulu Başkanı İnanç Kabadayı, Katar'da gerçekleştirilen Expo Turkey by Qatar Fuarı'nda 10 milyon liralık satış yaptıklarını söyledi...

Ege Vitrifiye ISH Fuarı'nda yeni ürünlerini tanıttı!

Ege Vitrifiye 14-18 Mart tarihleri arasında Almanya Frankfurt’taki ISH fuarına katılarak yeni ürünlerini sergiledi.

BCH İnşaat, Güney Ege Yapı Dekorasyon ve Peyzaj Fuarı'na katıldı!

Muğla Milas'ta faaliyet gösteren BCH inşaat Güney Ege Yapı Dekorasyon ve Peyzaj Fuarı'nda stant açtı. Firma stantta ürünlerini sergiledi.

Güney Ege Yapı Dekorasyon ve Peyzaj Fuarı başladı!

Güney Ege Yapı Dekorasyon ve Peyzaj Fuarı Muğla Milas'ta düzenlendi. 12 Mart'a kadar ziyaretçilerini ağırlayacak fuara 40 firma katıldı.

22. Yapı Fuarı – Turkeybuild İzmir 3-6 Kasım'da!

Yapı sektördeki son gelişmelerin ve teknolojilerin sergilendiği, Ege ve Akdeniz Bölgeleri’nin en büyük fuarı Yapı Fuarı – Turkeybuild İzmir, 3 – 6 Kasım 2016 tarihinde fuarizmir’de yapı sektörü temsilcilerini bir araya getirecek.

Ege Vitrifiye 39. Turkeybuild İstanbul Yapı Fuarı’nda!

Tasarım ve üretim gücüyle vitrifiye sektörünün en önemli markalarından biri olan Ege Vitrifiye, Yapı Fuarı’nda sergilediği serileriyle büyük beğeni topladı.

39. Yapı Fuarı 10 Mayıs'ta kapılarını açıyor!

Yapı malzemeleri ve teknolojileri alanında faaliyet gösteren önemli markalar 10-14 Mayıs tarihleri arasında Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenlenecek 39.YAPI FUARI – TURKEYBUILD ‘de bir araya geliyor.

EGE YAPI Fuarı 2018 Haberi

EGE YAPI Fuarı 2018

Tüyap Fuar ve Fuarcılık Hizmetleri A.Ş. tarafından Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği (TMMOB) İnşaat Mühendisleri Odası İzmir Şubesi  ve  Mimarlar Odası İzmir Şubesi  işbirliği ve İZFAŞ, İzmir Büyükşehir Belediyesi, Ege Bölgesi Sanayi Odası ve İzmir Ticaret Odası'nın değerli destekleri ile EGE YAPI Fuarı, Fuarizmir’de profesyonel ziyaretçilerle buluşacak. Fuar, 1 – 4 Kasım 2018’de düzenlenecek.

Ülkemizde sürdürülen “kentsel dönüşüm ve modern toplu konut” projeleri kapsamında önemi artan yapı ve inşaat sektörünün hızlı gelişimine paralel olarak hazırlanan bölgenin bu kapsamlı fuarında, inşaat malzemeleri, ısıtma ve soğutma sistemleri, yapı kimyasal ve teknolojileri, akıllı ev donanımları, kapı-pencere sistemleri, yalıtım & izolasyon, doğal taş & mermer, iş ve inşaat makinelerine ilişkin ürün ve hizmetler geniş bir yelpazede tek çatı altında biraraya gelecek.

Tüyap’ın Moskova, Sofya,...