15 / 05 / 2024

EGE YAPI GROUP FİNANSMAN DESTEĞİ

EGE YAPI GROUP FİNANSMAN DESTEĞİ

Ege Yapı Group'un Kartal'da inşa ettiği ve içerisinde az sayıda mağaza, home ofis ile konutların yer aldığı Pega Kartal projesinde inşaat sürecinde son 8 aya girildi. Şirket, stoktaki daireleri satın almak isteyenler için özel bir kampanya başlattı.

Ege Yapı Fuarı 1 Kasım'da başlıyor!

EGE YAPI Fuarı, Fuarizmir’de profesyonel ziyaretçilerle buluşacak. Fuar, 1 – 4 Kasım 2018 tarihlerinde düzenlenecek...

Ege Yapı, Kartal Belediyesi'ne satış ofisini bağışladı!

Türkiye’nin önde gelen iş adamlarından İnanç Kabadayı, Ege Yapı Group adına Kartal Belediyesi’ne kreş yapımı için satış ofisini bağışladı.

Bağcılar Batışehir ödeme bilgileri!

Batışehir Rezidans'ta daireler 1+0'dan 5+1'e kadar farklı şekilde tasarlandı. Ege Yapı Group imzası taşıyan proje Atatürk Havalimanı’na 10 dakika yakınlıkta bulunuyor. İşte Bağcılar Batışehir ödeme bilgileri...

Batı Şehir Bağcılar satılık ev!

Batı Şehir Bağcılar satılık ev tipleri stüdyodan dublekse kadar farklı şekilde dizayn edildi. Toplamda 3 bin 226 adet konuttan oluşan proje Ege Yapı Group tarafından inşa ediliyor.

Bağcılar Batışehir satış ofisi iletişim!

Bağcılar Batışehir satış ofisi iletişim için 0850 222 53 43 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Atatürk Havalimanı’na 10 dakika uzaklıkta olan proje Ege Yapı Group tarafından inşa ediliyor.

Batışehir Rezidans ödeme planı!

Batışehir Rezidans ödeme planı kapsamında 60 ay vade farklı olmadan taksit yapılıyor. Atatürk Havalimanı’na sadece 10 dakikalık mesafede olan proje Ege Yapı Group tarafından inşa ediliyor.

Çekmeköy Konutları'nda ön talep süreci başladı!

Ege Yapı Group Yönetim Kurulu Başkanı İnanç Kabadayı, Casper'ın Çekmeköy'deki 45 bin metrekarelik arazisi üzerinde gerçekleştirecekleri projede ön talep toplamaya başladıklarını anlattı.

Ege Yapı Group Çekmeköy satış tarihi!

3. Köprü bağlantı yoluna sadece 1.5 km mesafede konumlanan projesi ön talep toplanmaya devam ediyor. Ege Yapı Group Çekmeköy satış tarihi 2016 yılının ilk çeyreğinde yapılması planlanıyor.

Çekmeköy Konutları Ege Yapı Group satılık!

İstanbul İl'i Anadolu Yakası Çekmeköy’de yükselecek olan proje ön talep toplanmaya devam ediyor. Çekmeköy Konutları Ege Yapı Group satılık daireler 2016 yılının ilk çeyreğinde yapılması planlanıyor.

Ege Yapı Group ve Casper'dan Çekmeköy'e proje!

Batışehir ve Pega Kartal gibi gayrimenkul sektörünün önemli projelerini hayata geçiren Ege Yapı Group ve teknoloji devlerinden Casper gayrimenkul sektöründe güçlerini birleştirdi. İşte projenin ayrıntıları...

Ege Yapı Group Çekmeköy Evleri nerede?

Satışlarının 2016 yılının ilk çeyreğinde yapılması planlanan Çekmeköy Evleri projesi ön talep toplanmaya başlanıyor. Projede detaylar henüz netleşmedi. Peki Ege Yapı Group Çekmeköy Evleri nerede?

Çekmeköy Ege Yapı Group Konutları!

3. Köprü bağlantı yoluna sadece 1.5 km mesafede konumlanan proje ön talep toplanmaya başlanıyor. Çekmeköy Ege Yapı Group Konutları İstanbul İl'i Anadolu Yakası Çekmeköy’de yükselecek.

Ege Yapı Group'tan Kağıthane'ye karma proje!

İstanbul'da Batışehir projesi ile öne çıkan Ege Yapı Group, Kağıthane'de konut, ofis ve ticari alanlardan oluşan yeni bir karma proje geliştirmek üzere çalışmalara başladı.

EGE YAPI GROUP FİNANSMAN DESTEĞİ Haberi

EGE YAPI GROUP FİNANSMAN DESTEĞİ

EGE YAPI GROUP FİNANSMAN DESTEĞİ adıyla başlatılan ve 30 Nisan akşamına kadar sürecek olan kampanya ile ilgili bilgi veren EgeYapı Group Genel Müdür Yardımcısı Murat Aksoy, yatırımcıları yüzde 1 KDV avantajı, yakın teslim imkânı, kira değeri kadar firma desteği ile kaliteli yaşama davet etti. 


Aksoy, 380.000 liralık dairenin bu modelle 247.000 liraya kadar düşebileceğini belirterek, "Örneğin yıl sonunda teslim edilecek 380 bin lira tutarında bir daire sahibi olduğunuzda dairenin peşinatını 3 yılda 3 taksitle ödüyorsunuz. EgeYapı Group'un aylık 2.000 lira finansman desteğini ise "hemen" almaya başlıyorsunuz. Krediyi tercih eden daire sahipleri 18 ay boyunca banka kredisi tutarlarını bu finansman desteği ile ödüyor. 18 ay sonunda ise projenin tamamen doluluğa ulaşması ile birlikte yatırımcılar dairelerini kiraya vererek kalan aylık ödemelerini kira...