27 / 04 / 2024

egeboyu teslimleri

egeboyu teslimleri

Sinpaş GYO'nun butik markası Eviya Gayrimenkulun, Ege konseptinde hazırladığı ilk projesi EgeBoyu'nda ikinci etap konut teslimleri başladı. Yeni satışa sunulan sınırlı sayıda daire için de satışlar devam ediyor.

Ege Boyu'nun ikinci etabı teslime hazır!

Sinpaş GYO'nun butik markası Eviya Gayrimenkul’ün, Ege konseptinde hazırladığı ilk projesi EgeBoyu’nda ikinci etap konut teslimleri başladı. Yeni satışa sunulan sınırlı sayıda daire için de satışlar devam ediyor.

Sinpaş Egeboyu'nun ikinci etabı hazır!

Sinpaş GYO' nun butik markası Eviya Gayrimenkul'ün, Ege konseptinde hazırladığı ilk projesi EgeBoyu' nda ikinci etap konut teslimleri başladı. EgeBoyu' nda toplam 672 konut yer alıyor...

Sancaktepe Egeboyu’nda ikinci etap teslimleri başladı!

Sinpaş GYO’nun butik markası Eviya Gayrimenkul’ün, Ege konseptinde hazırladığı ilk projesi EgeBoyu’nda ikinci etap konut teslimleri başladı. Ege Boyu projesi kapsamında toplam 672 konut yer alıyor.

Egeboyu’nda ikinci etap teslimleri başladı!

Sinpaş GYO’nun butik markası Eviya Gayrimenkul’ün, Ege konseptinde hazırladığı ilk projesi EgeBoyu’nda ikinci etap konut teslimleri başladı. Yeni satışa sunulan sınırlı sayıda daire için de satışlar devam ediyor...

Ege Boyu'nda ilk etap teslimleri tamamlandı!

Sinpaş GYO markası Eviya Gayrimenkul'ün, Ege konseptinde hazırladığı projesi Ege Boyu'nda yaşam başlıyor. İlk etap teslimi Mayıs 2014'te başlayan, ikinci etap teslimi ise Temmuz 2014'te gerçekleşecek.

Egeboyu'nun ilk etap teslimleri başladı!

EgeBoyu'nda yaşam başlıyor. İlk etap teslimi Mayıs 2014'te başlayan, ikinci etap teslimi ise Temmuz 2014'te gerçekleşecek projede yeni satışa sunulan sınırlı sayıda daire için de satışlar devam ediyor.

EgeBoyun'nda 2. etap teslimi Temmuz 2014'te!

EgeBoyu'nda yaşam başlıyor.İlk etap teslimi Mayıs 2014'te başlayan, ikinci etap teslimi ise Temmuz 2014'te gerçekleşecek projede yeni satışa sunulan sınırlı sayıda daire için de satışlar devam ediyor.

Kartal SkyBlue projesinde daire teslimleri 14 ay sonra!

Royal Group tarafından hayata geçirilen Kartal SkyBlue projesi arsa alanı 4 bin 850 metrekare olarak belirlendi. Kartal SkyBlue projesinde daire teslimleri 14 ay sonra olarak planlanıyor.

TOKİ Şırnak Uludere konut teslimleri başladı!

TOKİ Şırnak Uludere konut teslimleri başladı. Konut teslimleri projenin müşavir firması olan BCT İnş. Mim. Müh. Müş. A.Ş. aracılığı ile gerçekleştirilecek. İşte Konut teslim programı..

Trendist Ataşehir Evleri teslimleri!

13 Katlı 3 kule ile 8 katlı 13 bloktan oluşan Trendist Ataşehir Evleri, 37.000 metrekare arsa alanı üzerinde yükseliyor. Trendist Ataşehir Evleri teslimleri haberimizin içinde yer alıyor.

TOKİ Erzincan Geçit 2. Etap teslimleri!

TOKİ Erzincan Geçit 2. Etap teslimleri bilgileri haberimizde yer alıyor. Toplam 1.312 adet daireden meydana gelen projede ayrıca 24 derslikli ilköğretim okulu bulunuyor.

TOKİ Malatya Merkez 568 Konut projesi teslimleri!

TOKİ Malatya Merkez 568 Konut projesi teslimleri başladı. Teslimlerin bugün başladığı projede son teslim günü 3 Aralık 2014 olarak belirlendi. Konut teslim duyurusu haberimizde yer alıyor...

Başakşehir Park Mavera daire teslimleri!

Park Mavera projesi 53 bin metrekarelik alan üzerinde inşa edildi. Proje İstanbul Avrupa Yakası Başakşehir'de yükseliyor. Başakşehir Park Mavera daire teslimleri ne zaman yapılacak sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor.

Dumankaya Mozaik teslimleri ne zaman?

Dumankaya Mozaik teslimleri ne zaman sorusunun yanıtına haberimizin içerisinden ulaşabilirsiniz. Dumankaya Mozaik projesinde 1 oda 1 salon dairelerin fiyatları 167 bin 400 liradan başlangıç gösteriyor...

Avrupa Konutları Kale teslimleri ne zaman?

Avrupa Konutları projesi 37 bin metrekare arsa alanı üzerinde inşa ediliyor. Proje 800 milyon TL yatırım bedeli ile inşa ediliyor. Peki Avrupa Konutları Kale teslimleri ne zaman?

Bizim Evler 6 teslimleri ne zaman?

Bizim Evler 6 teslimleri ne zaman sorusunun yanıtına haberimizin içerisinden ulaşabilirsiniz. Bizim Evler 6 ptojesinde 1 oda 1 salon dairelerin fiyatları 288 bin liradan başlayarak yükseliyor...

Trendist Ataşehir teslimleri ne zaman?

Trendist Ataşehir teslimleri ne zaman sorusunun yanıtına haberimizin içerisinden ulaşabilirsiniz. Toplam 820 adet konuttan meydana gelen Trendist Ataşehir projesinde teslimlerin 2016 yılının Ekim ayında yapılması planlanıyor...

TOKİ Kütahya Emet 3. Etap teslimleri bugün başlıyor!

TOKİ Kütahya Emet 3. Etap Belediye projesinde yer alan 364 tane dairenin teslimleri 3 Kasım - 12 Kasım 2014 tarihleri arasında gerçekleştirilecek. Konut teslim programı haberimizde yer alıyor...

TOKİ Uşak Tabakhane teslimleri 6 Kasım'da gerçekleşecek!

TOKİ Uşak Tabakhane teslimleri 6 Kasım'da gerçekleşecek. 170 tane daireden meydana gelen projenin konut sözleşmeleri de 6 Kasım tarihinde imzalanacak. Son gün 28 Kasım olarak belirlendi.

İncek Loft teslimleri ne zaman?

İncek Loft teslimleri ne zaman sorusunun yanıtına haberimizin içerisinden ulaşabilirsiniz. İncek Loft Evleri'nde fitness center, sauna, buhar odası, çocuk oyun alanları, yüzme havuzu, dinlenme alanları bulunuyor...

egeboyu teslimleri Haberi

egeboyu teslimleri

Sinpaş GYO'nun butik markası Eviya Gayrimenkulun, Ege konseptinde hazırladığı ilk projesi EgeBoyu'nda ikinci etap konut teslimleri başladı. Yeni satışa sunulan sınırlı sayıda daire için de satışlar devam ediyor. Alaçatı, Foça, Cunda, Assos, Bitez ve Dalyan en ince detaylarıyla ve farklı konut tipleriyle EgeBoyu'nda İstanbullularla buluşuyor. istanbul'da yaşayıp aklı Ege'de kalanların, yaşam özlemlerini karşılamak için geliştirilen EgeBoyu'nda 672 konut yer alıyor. Ege'nin cumbalı taş evlerinden, ahşap görünümlü panjurlarına kadar özlediğiniz pek çok detay EgeBoyu'nda. Lavanta ve kekikler, zeytin ve sakız ağaçları, mor salkım ve incir gibi Ege florasının İstanbul'da yaşayabilen güzellikleri projede hayat buluyor. Projede brüt 3,25 metre tavan yüksekliği ile alışılmışın çok ötesinde tasarlanan ferah konutlar 365 gün tatil imkânı sunuyor. 


Hürses 



Telefon: 0216 313 19 19

Web adresi: