27 / 04 / 2024

egede hava nasıl

egede hava nasıl

Deniz suyu sıcaklığının 22 derecede ölçüldüğü Fethiye'de yerli yabancı turistler Ölüdeniz Mahallesi'ndeki Belcekız ile Kumburnu plajlarına akın etti.

Ankara ve İstanbul'da bugün sağanak yağışlı hava nasıl olacak? Meteoroloji uyarıyor!

Meteoroloji'nin güncel verilerine göre, bugün Türkiye'nin çeşitli bölgelerinde yağışlı hava koşulları bekleniyor. Marmara'nın kuzey ve doğusu, İç Ege, Batı Akdeniz'in iç kesimleri, İç Anadolu, Orta Karadeniz ve Doğu Karadeniz kıyılarında yerel olarak sağanak yağışlar görüleceği tahmin ediliyor.

Hafta sonu hava nasıl olacak? Hafta sonu yağmur mu yağacak? İşte 17-18 Haziran hava durumu!

Hafta sonu hava nasıl olacak? Hafta sonu planı olan vatandaşlar havanın güneşli mi, yağmurlu mu olacağını öğrenmek istiyor. İşte detaylar!

Yarın hava nasıl olacak? Yeni haftada hava güneşli mi olacak?

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün yarın için yayınladığı hava durumu raporu merakla araştırılıyor. İşte yeni haftanın hava durumuna dair detaylar!

İstanbul'da cumartesi pazar hava durumu! Hafta sonu hava nasıl olacak? Yarın hava güzel olacak mı?

Hafta sonu hava nasıl olacak, yağmur yağacak mı? Hafta sonu dışarda planı olan vatandaşlar, bu soruların yanıtını arıyor. İşte detaylar!

Meteoroloji yayımladı! Yarın hava nasıl olacak? Yarın İstanbul'da yağmur var mı? İşte il il hava durumu!

Hava durumu yarın nasıl olacak? İşe ve okula gidecek vatandaşlar Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan hava tahmin raporunu araştırıyor. İşte detaylar!

Meteoroloji açıkladı! Yarın hava nasıl olacak? Hafta sonu hava nasıl olacak? İstanbul'da 1 haftalık hava durumu!

Meteoroloji il il hava durumu bilgisini paylaştı. Önümüzdeki 4 günün hava durumu nasıl olacak? İşte hava durumuna dair detaylar!

2023 Kömür yardımı nasıl alınır? 2023 kömür yardımı ne kadar?

kömür verilmesi veya maddi destek sağlanmasıdır. Genellikle soğuk ve zorlu hava koşulları nedeniyle ısınma masraflarının arttığı durumlarda, özellikle düşük gelirli veya yardıma muhtaç insanlar için sağlanır. Kömür yardımı başvuruları için vatandaşlar araştırmalar yapıyor. Peki kömür yardımı nasıl a

Ramazan Bayramı'nda hava nasıl olacak 2023? İstanbul’da bayramda hava nasıl olacak?

Ramazan Bayramı’nda hava nasıl olacak ülke genelinde araştırılan konular arasında bulunuyor. İşte detaylar!

Bayramda hava durumu nasıl? 7 günlük hava raporu detayları!

Nisanın ilk haftasında Türkiye genelinde başlayan yağmurlu ve soğuk havalar Ramazan boyunca devam etti. Bayramda havanın nasıl olacağı merak konusu oldu. Habertürk meteoroloji mühendisi Hüseyin Öztel tahminlerini yayınladı. İşte 2023 yılı Ramazan Bayramı için hava tahminleri…

Yarın hava nasıl olacak? Yarın yağmur var mı? İşte İstanbul'da 1 haftalık hava durumu! 22-25 Mart 2023 hava durumu!

Hava durumu pek çok kişinin araştırdığı konulardan biridir. Peki yarın hava nasıl olacak? İşte 22-25 Mart 2023 hava durumu!

Binalarda sağlam çatı nasıl yapılmalı?

Binalarda hava şartlarına en çok maruz kalan kısım olan çatıların inşasında profesyonel işçilik ve statik hesap büyük öneme sahip. Peki sağlam çatı nasıl olmalı? Çatılar nasıl yapılmalı?

Konut kredi faiz oranlarında son durum nasıl?

Ekonomide yaşanan olumlu hava kredi faizlerine de yansıdı. Peki konut kredi faiz oranlarında son durum nasıl?

Yeni imar yönetmeliğinde hava bacaları nasıl olacak?

1 Ekim itibari ile yürürlüğe girecek Yeni İmar Yönetmeliğine göre hava bacaları nasıl olacak? İşte yönetmelik kapsamında yer alan hükümler..

egede hava nasıl Haberi

egede hava nasıl

Fethiye ve Bodrum ilçelerinde sıcak hava dolayısıyla sahillerde yoğunluk yaşandı.

Hava sıcaklığının 31, deniz suyu sıcaklığının 22 derece ölçüldüğü Fethiye'de, sıcak havayı fırsat bilen yerli ve yabancı turistler Ölüdeniz Mahallesi'ndeki Belcekız ile Kumburnu plajlarına akın etti. Bazı turistler denizde yüzüp kumsalda güneşlenirken, bazıları kafelerde dinlenip kitap okumayı tercih etti. Macera tutkunu tatilciler ise bin 900 metrelik Babadağ'dan yamaç paraşütüyle uçuş yapıp, Ölüdeniz güzel manzarasını kuş bakışı izleme fırsatı buldu. Plajda güneşlenen turistler de paraşütlerin gökyüzündeki görsel şovunu izledi. Plajda güneşlenen Damla Çavuş, sezon yeni açılmasına rağmen plajların dolu olduğunu söyledi. Okulların yaz tatiline girmesiyle ilçeye gelen misafir sayısının artmasını beklediğini belirten Çavuş, "Herkesi yaz tatilinde Fethiye'ye bekliyoruz. Doğası ve deniziyle iyi bir tatil geçirmek isteyen herkes tercih edebilir" dedi.

Öte yandan...