05 / 07 / 2024

egeli co yatırım holding ecg elektrik satışı

egeli co yatırım holding ecg elektrik satışı

Egeli & Co. Yatırım Holding A.Ş.(EGCYH) ile Egeli & Co. Girişim Sermayesi Yatırım Ortaklığı A.Ş. arasında yapılan EGC Elektrik Enerji Üretim San. ve Tic. A.Ş. hisselerinin alınması sözleşmesi iptal edildi...

Borsa yatırımı nasıl sonuç verir? Borsada para nasıl kazanılır?

Analist Arif Coşkun, X hesabından yaptığı paylaşımda, borsada paranın nasıl kazanılacağını ve borsa yatırımının nasıl sonuç vereceğini örnekler vererek açıkladı.

Pay Yaşam Alanları Gayrimenkul Yatırım Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Pay Yaşam Alanları Gayrimenkul Yatırım Ve Ticaret Anonim Şirketi Şişli'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Coşkun Alay, Kerim Altıntaş ve Yunus Emrah Eren ortaklığında kuruldu.

Hazır giyim devinden iki kritik yatırım

3 kıta ve 44 ülkede yer alan mağazalarıyla, başta Türkiye olmak üzere yakın coğrafyanın en büyük hazır giyim perakendecilerinden biri olan Aydınlı Grup, iki büyük yatırım yaptı.

Bll Bella Gayrimenkul Yatırım Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bll Bella Gayrimenkul Yatırım Ve Ticaret Limited Şirketi Sarıyer'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Kenan Coşkun ve Sema Güner ortaklığında kuruldu.

Previllage Red Gayrimenkul Yatırım Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Previllage Red Gayrimenkul Yatırım Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi Kâğıthane'de  100 bin TL sermaye bedeli ile Savaş Coşkun tarafından kuruldu.

Mre Gayrimenkul Yatırım İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Mre Gayrimenkul Yatırım İnşaat Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de 3 milyon 99 bin 879 TL sermaye bedeli ile Coşkun Tünay ve Cengiz Burak Türkeri ortaklığında kuruldu.

Yağmurluoğulları Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Yağmurluoğulları Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi bugün Eyüpsultan'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Tekin Coşkuner tarafından kuruldu.

İmece Yatırım Organizasyon Anonim Şirketi kuruldu!

İmece Yatırım Organizasyon Anonim Şirketi bugün Şişli'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Yunis Aksu, Ahmet Demir, Ahmet Kurt, Burhan Başar ve Coşkun Alay ortaklığıyla  kuruldu.

Gayrimenkul yatırım fonlarına yatırım zamanı!

Türkiye’nin lider yatırım hizmetleri ve varlık yönetimi grubu ÜNLÜ & Co’nun iştiraki ÜNLÜ Portföy, 2 gayrimenkul yatırım fonu ile müşterilerine cazip getiri fırsatı sağlıyor. 

Vivier & Co gayrimenkul temelli yatırım fonu olanakları sunuyor!

Bankacılık hizmetleri sunan Yeni Zelanda merkezli Vivier & Co, yatırım riskini azaltan, gayrimenkul temelli finansal çözümler sunuyor.

3. havalimanı yatırım iştahlarını kabartıyor!

İstanbul üçüncü havalimanı, çevre coğrafyasında yeni bir yatırım alanı oluşturdu. Yatırımcıların ilgisini çeken bu alanda hangi bilindik otel zincirlerinin yatırım yapacakları merak konusu...

Yurtdışı yatırımı yaparken nelere dikkat etmeli? 

Portekiz ve başkent Lizbon farklı coğrafyalara doğru kayan yatırımcıların radarında. Peki, Portekiz’in son yıllarda artan popülaritesi ve global yatırımcıları çekmesinin asil sebebi ne? Yurtdışı yatırımı yaparken nelere dikkat etmeli?

Mahmut Ünlü yatırım bankası kuracak!

Ünlü&Co Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Ünlü yatırım bankası kurmaya hazırlanıyor. Ünlü, 1-1,5 yıl içerisinde yatırım bankası lisansı başvurusu yapacağını belirtti.

egeli co yatırım holding ecg elektrik satışı Haberi

egeli co yatırım holding ecg elektrik satışı


Egeli & Co. Yatırım Holding tarafından yapılan açıklama şöyle:


8 Nisan 2013 tarihinde yaptığımız açıklama ile duyurduğumuz Egeli & Co. Yatırım Holding A.Ş.(EGCYH) ile Egeli & Co. Girişim Sermayesi Yatırım Ortaklığı A.Ş. arasında yapılan EGC Elektrik Enerji Üretim San. ve Tic. A.Ş. hisselerinin tamamının devralınmasına yönelik ön alım sözleşmesi karşılıklı mutabakat ile sonlandırılmış olup bugün itibariyle verilen avansın 1 milyon TL'lik bölümü yasal faiz ve KDV ile birlikte 1.088.451,50 TL olarak EGCYH'den alınmıştır.


Kamunun bilgisine arz...