18 / 05 / 2024

Egemen Kemik

Egemen Kemik

Kemik İnşaat, müşteri portföyünü genişletiyor. Kemik İnşaat; Bartın İnkumu ve Amasra da ürettiği konutlarla, Batı Karadeniz' in turizm kentlerinden biri olan Bartın'a yeni yapılar kazandırıyor.

Yeni kentsel dönüşüm yasasında rezerv alan uygulaması nasıl işleyecek?

CHP’li Belediye Meclis üyesi Egemen Ergun, yeni kentsel dönüşüm yasasında rezerv alan uygulamasının nasıl işleyeceğini tek tek açıkladı. İşte yeni yasa ile ilgili değişenler ve merak edilenler...

Egemen Döven kimdir? Hangi okuldan mezun oldu? Nerede çalıştı? 

Reysaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Egemen Döven kimdir? Kaç yaşında? Egemen Döven daha evvel hangi vazifelerde bulunmuştur? Egemen Döven'in eğitim hayatı nasıldı?

Çalışma Bakanından müjdeli haber! 90 TL’ydi, 750 TL’ye çıktı! Bu parayı hemen alın!

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, "GSS’lere SGK tarafından ödenen tutarlar Sağlık Uygulama Tebliği kapsamında arttırılarak, kemik içi implantta her implant için 90 TL yerine 750 TL'ye çıkarıldı" dedi.

Artık bu kadarına da pes dedirtti! Önceden bedavaydı! Şimdi fiyatı 50 TL’ye çıktı! Haberi alanlar çılgına döndü!

İnsanlar yıllardır kasaplardan bedava kemik alıyordu. Sokak hayvanlarına verilen kemikler de artık kasaplarda ücretli olarak satılmaya başladı. İşte detaylar...

Gaziosmanpaşa Sarıgöl Mahallesi kentsel dönüşüm projesi için imzalar atıldı! 

İstanbul Sarıgöl Mahallesi Kentsel Dönüşüm projesi ihalesi özel olarak davet edilen Egemen İnşaat ve Okyanus Enerji İş Ortaklığı’na verildi. İşte ayrıntılar...

Ev almak isteyenler dikkat! Konutta krediler kesildi, fiyatlar düşecek mi?

Bankaların konut kredisi vermemesi konut alımını düşürdü. Konuya ilişkin konuşan Remax Borsa brokeri Halil Egemen, "Bankaların konut kredisi vermemesi, satışları düşürdü. Bundan böyle fiyatı doğru olan gayrimenkullerin satışı gerçekleşecek" dedi.

Mesafe Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mesafe Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Egemen Karakurt ve Mehmet Epözdemir ortaklığında kuruldu.

Ankara'da konut üretimi azaldı mı?

Döviz kurlarında yaşanan dalgalanmaların ardından Ankara’da arsa fiyatlarının suni olarak artırıldığına dikkat çeken Remax Borsa Brokeri Halil Egemen, konut sektörüyle ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

By Egemen Yapı İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

By Egemen Yapı İnşaat Anonim Şirketi Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Yeşim Turhan tarafından kuruldu.

Emlak Konut GYO Fikirtepe projesinde imzalar atıldı!

Emlak Konut GYO tarafından ihale edilen İstanbul Fikirtepe Kentsel Dönüşüm Projesi 3470/1 Parsel İnşaatı İle Park Düzenleme İşi'nin sözleşmesi, Yüklenici Egemen İnş. ve Tic. A.Ş. - Okyanus Enerji Üretim İnşaat ile 4 Ocak 2022 tarihinde imzalandı. 

Şenocak Dış Ticaret Ve Turizm Sanayi Limited Şirketi Golden Cıty Hotel Şubesi açıldı!

Şenocak Dış Ticaret Ve Turizm Sanayi Limited Şirketi Golden Cıty Hotel Şubesi Beyoğlu’nda 3 milyon 600 bin TL sermaye bedeli ile Sezayi Şenyuva ve Umut Egemen Şenyuva tarafından açıldı.

Gayrimenkul yatırımcılar için en güvenli liman!

Remax Borsa Brokeri Halil Egemen, "Dalgalı döviz kuru piyasasında en güvenli liman gayrimenkul. Yatırımcılar için haklı ve karlı kazanç dönemi" diye konuştu. 

Egemenist İnşaat Hafriyat Dış Ticaret Ve Pazarlama Limited Şirketi kuruldu!

Egemenist İnşaat Hafriyat Dış Ticaret Ve Pazarlama Limited Şirketi Arnavutköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Betül Egemen tarafından kuruldu.

Egemen Kemik Haberi

Egemen Kemik

Kemik İnşaat Genel Müdürü Egemen Kemik, bu yıl içinde 20 dairelik Korupark H'nci Etap Projesi ve 20 dairelik Hatice Hanım Konutları'nm teslim edileceği bilgisini verdi. Kemik, 2015 yılına kadar Bartın'da konut ve otel projesi çalışmalarının hayata geçirileceğini de açıkladı. Bartın, Karabük ve Zonguldak'ın yanı sıra İstanbul ve Ankara bölgelerindeki müşteri portföyünün artırümasınm hedeflendiğini kaydeden Kemik, şöyle devam etti: "1983 yılından bu yana ürettiğimiz konut, otel, işyeri, fabrika binaları ve kapalı pazar yeri binalarıyla inşaatta vitrin oluşturmayı başardık. Müşteri memnuniyetine önem verip, ISO 9001 belgesi ve TSE-CE kalite standartlarına uygun üretimde bulunduk. Yeni dönemde İstanbul, Ankara, Zonguldak ve Karabük'teki müşteri portföyümüzü genişletmeyi hedefliyoruz. Yıllardır kat karşılığı sözleşmelerinde ve nihai alıcı müşterilerinde şirket ortağı anlayışıyla bakan ve müşteri odaklı olarak çalışan...