06 / 05 / 2024

Egemen Maden ve Restoran Yapı Mühendislik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi

Egemen Maden ve Restoran Yapı Mühendislik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi

Egemen Maden ve Restoran Yapı Mühendislik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Erol Gündoğan tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 31 Mayıs'ta kuruldu

O kurum temizlik görevlisi alacak! Son başvuru tarihi 27 Ekim!

Maden ve Petrol İşleri Genel Müdürlüğü bünyesinde istihdam etmek üzere temizlik görevlisi alımı yapacağını duyurdu. 2 erkek adayın alınacağı başvuru kapsamında KPSS puan şartının bulunduğu öğrenildi.

Maden ve Petrol İşleri Genel Müdürlüğü sözleşmeli personel alıyor! İşte detaylar…

İş arayanlar dikkat! Yazılı ve sözlü sınav yok. Maden ve Petrol İşleri Genel Müdürlüğü Sözleşmeli Destek Personeli alacak. İşte detaylar…

Bgk İnşaat Hırdavat Maden Ve Temizlik Malzemeleri Anonim Şirketi kuruldu!

Bgk İnşaat Hırdavat Maden Ve Temizlik Malzemeleri Anonim Şirketi bugün Sarıyer'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Bilal Begik tarafından kuruldu.

Cetser İnşaat Maden Ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Cetser İnşaat Maden Ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde Çetin Kaymaz tarafından kuruldu.

Argeos Mühendislik Mimarlık Maden Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Argeos Mühendislik Mimarlık Maden Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ataköy'de Mehmet Kerem Ateş tarafından kuruldu.

Mzk Maden Ve İnşaat Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Mzk Maden Ve İnşaat Yatırımları Anonim Şirketi Ataşehir'de Onur Kırk tarafından kuruldu.

Mesafe Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mesafe Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Egemen Karakurt ve Mehmet Epözdemir ortaklığında kuruldu.

Joven Otomotiv İnşaat Metal Elektrik Maden Ve Madeni Yağlar Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Joven Otomotiv İnşaat Metal Elektrik Maden Ve Madeni Yağlar Ticaret Limited Şirketi Sultanbeyli'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Batuhan Küçük tarafından kuruldu.

Emlak Konut GYO Fikirtepe projesinde imzalar atıldı!

Emlak Konut GYO tarafından ihale edilen İstanbul Fikirtepe Kentsel Dönüşüm Projesi 3470/1 Parsel İnşaatı İle Park Düzenleme İşi'nin sözleşmesi, Yüklenici Egemen İnş. ve Tic. A.Ş. - Okyanus Enerji Üretim İnşaat ile 4 Ocak 2022 tarihinde imzalandı. 

Berry İnşaat Maden Ve Kimya Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Berry İnşaat Maden Ve Kimya Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ataşehir’de  200 bin TL sermaye bedeli ile Zeynep Demirci tarafından kuruldu.

Ayyıldız Birlik İnşaat Maden Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ayyıldız Birlik İnşaat Maden Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Adem Aydemir ve Ali Yıldız ortaklığında kuruldu.

K1 Metal İnşaat Orman Ürünleri Otomotiv Maden Kimya Ve Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

K1 Metal İnşaat Orman Ürünleri Otomotiv Maden Kimya Ve Tekstil Sanayi Ticaret Sancaktepe’de  500 bin TL sermaye bedeli  ile Kenan Uçar tarafından kuruldu.

Emlak Konut GYO Güngören kentsel dönüşüm projesi için imzalar atıldı!

Emlak Konut GYO tarafından ihale edilen  İstanbul Güngören Tozkoparan 2. Etap Kentsel Dönüşüm Projesi İnşaatı İşi'nin sözleşmesi, yüklenici Egemen İnş. ve Tic. A.Ş. - İmaj Altyapı Üst Yapı San ve Tic. A.Ş. İş Ortaklığı ile imzalandı.

Egemen Maden ve Restoran Yapı Mühendislik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Haberi

Egemen Maden ve Restoran Yapı Mühendislik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi


Egemen Maden ve Restoran Yapı Mühendislik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Erol Gündoğan tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 31 Mayıs'ta kuruldu. Egemen Maden ve Restoran Yapı Mühendislik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Yurt içinde ve yurt dışında her nevi yapı malzemlerini almak satmak...ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler


Egemen Maden ve Restoran Yapı Mühendislik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi adres: Bağcılar, Yüzyıl Mahallesi, Otocenter P Blok Kat:2...