19 / 05 / 2024

egesel inşaat izmir cumhuriyet konseri sponsor

egesel inşaat izmir cumhuriyet konseri sponsor

CUMHURİYET'in kuruluşunun 9 l'inci yılı kapsamında İzmirliler, Ahmed Adnan Saygun Sanat Merkezinde gerçekleşen Cumhuriyet Konserinde buluştu. Konserin ana sponsoru, Egesel İnşaat'ın yeni projesi Egesel Triyanda Evleri oldu...

İzmir Ulu Cami'nin inşaatı Temmuz'da tamamlanacak! 

Ege Bölgesi'nin en büyük camisi olma özelliğini taşıyan Ulu Cami'nin kaba inşaatında sona gelindi.İnşaatın temmuz ayı sonunda bitirilmesi hedefleniyor.

İzmir'de inşaatı devam eden statların durumu!

AK Parti İzmir İl Başkanı Sürekli, "Gençlik ve Spor Bakanlığı, Karşıyaka Stadı için inşaat ruhsatı alınmadan ihale yapmak istemiyor" dedi...

Gergül İnşaat İzmir Çiğli projesi geliyor! Yeni proje!

Gergül İnşaat, İzmir Çiğli'de 91 milyon 500 bin TL'lik yatırımla yeni bir proje inşa edecek. Projede 839 konut ve 255 ofis yer alacak.

İzmir'deki metro otopark inşaatındaki göçükte arama çalışmaları sürüyor!

İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından metro vagonları için bir firmaya yaptırılan ve inşaatı devam eden yer altı otoparkında meydana gelen göçük altında kalan 2 kişiden birinin cesedine ulaşıldı.

İzmir'de rüşvet alan inşaat mühendisi suçüstü yakalandı!

İzmir'de, davalarda bilirkişi olan yüksek inşaat mühendisi Doç. Dr. H.Ş.A., lehine rapor düzenlemeyi teklif ettiği müteahhit A.B.Ç.'den rüşvet alırken yakalandı ve gözaltına alındı.

İzmir Özdere Gençlik Kampı'nın inşaatı başladı!

Menderes'in Özdere bölgesinde inşaatına başlanan Gençlik Kampı’yla önemli bir ihtiyaç daha karşılanacak. Futbol, voleybol, basketbol ve tenis sahaları ile konaklamak için 55 konteyner binanın hayata geçirileceği 40 dönümlük tesis, kültür-sanat etkinlikleri  için de ideal bir merkez olacak.

İzmir Ödemiş OSB'de ilk inşaat ruhsatı verildi!

İzmir Ödemiş Organize Sanayi Bölgesi'nde alt yapım çalışmaları tamamlandı. Bölgede ilk inşaat ruhsatı verildi.

İzmir inşaat firmalarının gözdesi oldu!

İzmir Mimarlar Odası Başkanı Halil İbrahim Alpaslan, İzmir'de inşaat sektörünü değerlendirdi. Alpaslan, inşaat firmalarının gözdesi durumunda olan İzmir’in 10 yılda İstanbul gibi olacağını söyledi.

İzmir Vakıflar'dan Foça'da 4.1 milyon TL'lik inşaat ihalesi!

İzmir Vakıflar Bölge Müdürlüğü, Foça İlçesi Atatürk Mahallesi'nde yer alan arsa üzerinde inşaat yapılacak. İhale 24 Temmuz'da gerçekleşecek..

Avcılar İnşaat İzmir Caddebostan fiyat!

Avcılar İnşaat İzmir Caddebostan fiyat listesi haberimizde yer alıyor. İzmir Bornova Doğanlar bölgesinde inşa edilen proje Avcılar İnşaat  imzasını taşıyor. 

İzmir Defterdarlığı'ndan 22.6 milyon TL'lik okul inşaatı ihalesi!

İzmir Defterdarlığı Milli Emlak Dairesi Başkanlığı tarafından arsa karşılığı okul inşaatı işi ihale ediliyor..

İzmir kadın inşaatçılar birliği kuruluyor!

İzmir Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ekrem Demirtaş, inşaat sektöründe çalışan kadın üyeler arasındaki dayanışma ve işbirliğini arttırmak amacı ile ‘İzmir Kadın İnşaatçılar Birliği’ kuracaklarını dile getirdi. 

İzmir'de inşaat sektörü büyümesini sürdürecek!

Müteahhitler Federasyonu (MÜFED) Başkanı Necip Nasır, İzmir'de inşaat sektörü hakkında açıklamalar yaptı. Necip Nasır, İzmir'de inşaat sektörü büyümesini sürdürecek diye konuştu. 

egesel inşaat izmir cumhuriyet konseri sponsor Haberi

egesel inşaat izmir cumhuriyet konseri sponsor

CUMHURİYET'in kuruluşunun 9 l'inci yılı kapsamında İzmirliler, Ahmed Adnan Saygun Sanat Merkezinde gerçekleşen Cumhuriyet Konserinde buluştu. Rotary 2440. Bölge tarafından düzenlenen ve Egesel İnşaat'ın yeni projesi Egesel Triyanda Evleri'nin ana sponsorluğunda gerçekleşen etkinlikte, şef İbrahim Yazıcı'nın yönetiminde sahneye çıkan Olten Quartet ve Filarmoni orkestraları, ünlü tenorlar Şenol Talınlı, Ayhan Uştuk ve Aykut Çınar eşliğinde Rossini, Verdi, Puccini, Babayev, Muradova ve Guliyev'in eserlerini seslendirdi, ayakta alkışlandı.


Hürriyet Gazetesi Ege...