18 / 05 / 2024

EgeYakası irem derici

EgeYakası irem derici

Son yılların sevilen müzisyenlerinden Mustafa Ceceli ve İrem Derici, Sinpaş GYO’ nun butik markası Eviya Gayrimenkul’un yeni projesi EgeYakası’ nın reklamı için bir araya geldi.

Lojmanda kalamayan memurlara kira yardımı verilsin!

Kamu görevlilerinin barınma sorunu Meclis gündemine taşındı. CHP Muğla Milletvekili Süreyya Öneş Derici, konuyla ilgili kanun teklifi verdi ve önemli açıklamalarda bulundu. İşte o öneriler...

Asker, polis, jandarma ve diğer memurlara kira yardımı müjdesi!

CHP Muğla Milletvekili Süreyya Öneş Derici, Meclis'te asker, polis, jandarma ve diğer memurlara kira yardımını gündeme getirdi. İşte Derici'nin o açıklaması...

Vekon Enerji İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Vekon Enerji İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Sarıyer'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mahmuthan Çakır ve Hasan Mert Derici ortaklığında kuruldu.

İrem Global Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İrem Global Dış Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta Ahmed Mohammed Alnahı, Mohammed Alı Ah Alı ve Ömer Koçak ortaklığında kuruldu.

İrem Derici ailesinin yanına taşındı!

Saplantılı hayranını savcılığa şikayet eden İrem Derici, korktuğu için evinden taşınma kararı aldı. Derici, ailesinin yanına yerleşti.

İrem Derici saplantılı hayranı yüzünden evini değiştirdi!

Konser için gittiği Kıbrıs’ta açıklama yapan ünlü şarkıcı İrem Derici, saplantılı hayranı yüzünden evini değiştirdiğini söyledi. Derici, "Güvenlikli bir siteye taşındım" dedi...

Mimar Cemre İrem Keleşoğlu şirket kurdu!

Mimar Cemre İrem Keleşoğlu, bugün Ataşehir'de 20 bin TL sermaye bedeli ile yeni bir şirket kurdu.

İrem Derici Satürn’de ev arıyor!

Şarkıcı İrem Derici, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda “Burası çok kötü bir yer oldu. Her gün akıl tutulması yaşıyoruz gördüklerimizle, duyduklarımızla. Var mı şöyle Satürn’de bi' eli yüzü düzgün 2+1” dedi.

İrem Derici: Başımı sokacak evim yok!

Ünlü şarkıcı İrem Derici önceki gün stüdyo çıkışı görüntülendi. Muhabirlerin sorularını cevaplandıran Derici, ''Başımı sokacak evim yok, ileride prefabrik ev yapacağım'' diye konuştu.

İrem Derici: Ne evim var ne param!

10 yıldır sahnelerde olan şarkıcı İrem Derici" Evim, dolarım, bankada birikmiş param yok. Bir tek otomobilim var. 2016 yılında babamın evini satıp albüm çıkarmıştım. Tek güvencem annemin evindeki odam" dedi.

Üniversiteli Mimar İrem Kaleci'nin Basmane projesine ödül!

Üniversiteli mimar adayının tasarımı Venedik Mimarlık Bienali gezisiyle ödüllendirildi. Genç mimar İrem Kaleci'nin Basmane semti için tasarladığı planlar ödüle layık görüldü. 

İrem Derici 5 yılda 11 ev değiştirdi!

İrem Derici önceki akşam Moi Sahne'de konser verdi. Haziran ayında albüm çıkarak şarkıcı sorulara cevap verdi. Derici, ''5 yılda 11 ev değiştirdim. Ruhum seferi'' dedi. 

Samsun Abdullah Derici Konağı kent müzesine dönüştürüldü!

Samsun'un Vezirköprü ilçesinde yer alan ve 25 yıldır kullanılmadığı için büyük oranda tahrip olan 250 yıllık ahşap konak, restore edildikten sonra kent müzesine dönüştürüldü.

EgeYakası irem derici Haberi

EgeYakası irem derici

Mustafa Ceceli ve İrem Derici,  Oya-Bora çiftinin “Sevmek Zamanı” adlı nostaljik parçasını “Biz Ege’yi Çok Sevdik” sözleriyle yeniden yorumladı. 


Avrupa yakasının yeni gözdesi Atakent’de yer alan EgeYakası, Mustafa Ceceli ve İrem Derici’yi buluşturdu. Reklam filmi için düet yapan ikili geçtiğimiz hafta yapılan EgeYakası tanıtım toplantısında da hazır bulundu. Bir dönemin sevilen sanatçıları Oya-Bora’nın “Sevmek Zamanı” adlı şarkısını EgeYakası’na özel hazırlanan sözlerle yorumlayan ikili, İstanbul’da yaşayan Ege tutkunlarını EgeYakası’nda ev sahibi olmaya davet...