05 / 05 / 2024

EgeYapı Group ödülleri

EgeYapı Group ödülleri

EgeYapı Group, uluslararası alanda aldığı “Beş Büyük Kıta – Kalite ve Mükemmellik” ödülü ile 2013 yılını tamamlıyor. EgeYapı Group, bu yıl Türkiye’den bu ödüle layık görülen tek Türk markası oldu...

Royal Group, Uluslararası Gayrimenkul Ödülleri'nden 2 ödülle döndü!

Royal Group, Dünya İnşaat Oscarları olarak kabul edilen Inernational Property Awards’da (Uluslararası Gayrimenkul Ödülleri) birçok dünya devini geride bırakarak ülkesine iki ödülle döndü.

Royal Group Uluslararası Gayrimenkul Ödülleri'nde Türkiye'yi temsil edecek!

Royal Group, dünyanın en prestijli emlak ödülleri olan International Property Awards’da (Uluslararası Gayrimenkul Ödülleri) Türkiye’yi temsil edecek.

Sıng Of The Cıty Awards ödülleri sahiplerini buldu!

Merakla beklenen Türkiye'nin en prestijli gayrimenkul ödülleri görkemli bir törenli sahiplerini buldu. Firmalar birçok dalla ödül aldı. Tören Four Seasons Hotel İstanbul at The Bosphorus’da gerçekleşti.

Çekmeköy EgeYapı Group satış tarihi!

3. Köprü bağlantı yoluna sadece 1.5 km mesafede konumlan proje ön talep toplanmaya devam ediyor. Çekmeköy EgeYapı Group satış tarihi 2016 yılının ilk çeyreğinde yapılması planlanıyor.

EgeYapı Group Çekmeköy Konutları iletişim!

İstanbul İl'i Anadolu Yakası Çekmeköy’de yükselecek olan proje ön talep toplanmaya devam ediyor. EgeYapı Group Çekmeköy Konutları iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 0 216 478 48 18 olarak belirlendi.

Çekmeköy EgeYapı Group Evleri nerede?

Ön talep toplanmaya devam eden projede satışlar 2016 yılının ilk çeyreğinde yapılması planlanıyor. Projede peyzaj alanında birçok ağaç bulunuyor. Peki Çekmeköy EgeYapı Group Evleri nerede?

EgeYapı Group ve Casper Çekmeköy Evleri!

3. Köprü bağlantı yoluna sadece 1.5 km mesafede konumlanan proje ön talep toplanmaya devam ediyor. EgeYapı Group ve Casper Çekmeköy Evleri müstakil villa, bahçeli normal kat ve dubleks daireden oluşuyor.

EgeYapı Group Çekmeköy Evleri satış tarihi!

3. Köprü bağlantı yoluna sadece 1.5 km mesafede yükselen proje ön talep toplanmaya devam ediyor. EgeYapı Group Çekmeköy Evleri satış tarihi 2016 yılının ilk çeyreğinde yapılması planlanıyor.

Çekmeköy EgeYapı Group iletişim!

İstanbul İl'i Anadolu Yakası Çekmeköy’de yükselecek olan proje ön talep toplanmaya başlanıyor. Çekmeköy EgeYapı Group iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 0 216 478 48 18 olarak belirlendi.

EgeYapı Group ve Casper Çekmeköy'de proje yapacak!

Batışehir ve Pega Kartal gibi gayrimenkul sektörünün imza projelerini hayata geçiren EgeYapı Group ve teknoloji devi Casper İstanbulluların özlemini çektiği, doğa ile baş başa bir proje geliştiriyor.

EgeYapı Group ve Casper, Çekmeköy'de yeni projeye imza atıyor!

Gayrimenkul sektöründe ses getiren projelere imza atan EgeYapı Group ve teknoloji dünyasının öncü firması Casper; Çekmeköy’de ayrıcalıklı bir projeye imza atıyor.

EgeYapı Group Çekmeköy Projesi ulaşım!

Ön talep dönemin,n başladığı projede daireler doğa ile içiçe yükselecek. EgeYapı Group Çekmeköy Projesi ulaşım bilgisi kapsamında 3. Köprü bağlantı yoluna sadece 1.5 km mesafede konumlanıyor.

Çekmeköy Konutları EgeYapı Group iletişim!

İstanbul İl'i Anadolu Yakası Çekmeköy’de yükselecek olan projede daireler doğa ile içiçe yükselecek. Çekmeköy Konutları EgeYapı Group iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 0 216 478 48 18 olarak belirlendi.

EgeYapı Group ödülleri Haberi

EgeYapı Group ödülleri



EgeYapı Group, uluslararası alanda aldığı “Beş Büyük Kıta – Kalite ve Mükemmellik” ödülü ile 2013 yılını tamamlıyor. EgeYapı Group, bu yıl Türkiye’den bu ödüle layık görülen tek Türk markası oldu.


İstanbul’un her iki yakasında karma projelere imza atan ve gayrimenkul alanında iki kez uluslararası ödül alan EgeYapı Group, Otherways Management & Consulting Association tarafından İsviçre’de düzenlenen törenle “Beş Büyük Kıta – Kalite ve Mükemmellik” ödülüne layık görüldü. EgeYapı Group Yönetim Kurulu Başkanı H. İnanç Kabadayı’ya takdim edilen ödülle birlikte EgeYapı Group, 2013 yılında Türkiye’den bu ödülü kazanan tek marka oldu.


“EgeYapı Group’un başarıları, Türkiye sınırlarını aştı”


Ödüle ilişkin değerlendirmede bulunan EgeYapı Group Yönetim Kurulu Başkanı H. İnanç Kabadayı; “EgeYapı Group olarak bugüne kadar her projemizde yatırımcılarımıza ayrıcalıkların kapılarını açtık, kaliteli bir yaşam...