06 / 05 / 2024

egeyapı group toplantı

egeyapı group toplantı

İnşaat sektörünün deneyimi ve bilgi birikimi ile öncü markalarından EgeYapı Group, 2014 yılı değerlendirmesi ve 2015 yılı hedeflerini, Pega Kartal projesinin relansman kampanyasını paylaşacağı basın toplantısı düzenliyor.

Yükselir Group Rusya'da iki saray binasını otel yapacak!

Son 3 yılda turizm sektörüne daha fazla ağırlık veren Yükselir Group, üçüncü büyük otel yatırımını yönetim kurulu üyelerinin Rusya'da yaptığı toplantı sonucunda St Petersburg ve Moskova'ya yatırım yapacak.

Cathay Group- Retaj Group İşbirliği basın daveti bugün!

Dünyanın önemli otel yatırımcılarından Katar Kraliyet Ailesi’ne bağlı Retaj Group ile Cathay Group iştiraki Nivo Ataköy, Feriye Restoran’da düzenlenecek imza töreni ve basın toplantısıyla işbirliği anlaşması yapacak. 

Ege Yapı Kağıthane satışları ne zaman?

Ege Yapı Kağıthane projesi konut, ofis ve dükkanlardan oluşuyor. Egeyapı Group imzası taşıyan Ege Yapı Kağıthane projesi 36 ay içerisinde teslim edilecek. Peki Ege Yapı Kağıthane satışları ne zaman?

Kağıthane Ege Yapı proje fiyatları!

Konut, ofis ve dükkanlardan meydana gelen Kağıthane Ege Yapı projesinin 36 ay içerisinde teslim edilmesi planlanıyor. Egeyapı Group imzası taşıyan Kağıthane Ege Yapı proje fiyatları 310 bin TL’den başlıyor.

EgeYapı Group, 3 yılda 8 yeni proje yapacak!

EgeYapı Group Yönetim Kurulu Başkanı İnanç Kabadayı, 2023 vizyonları doğrultusunda 3 yılda 8 yeni proje yapacaklarını söyledi.

Cathay Group basın toplantısı 17 Mayıs'ta!

Cathay Group, uluslararası ortaklıklarla yatırım odaklı gayrimenkul projeleri geliştirmeye devam ederken, Türkiye pazarına girmeye hazırlanan yeni markasının heyecanını yaşıyor.

Lider Group basın toplantısı tekrar ertelendi!

Yönetim Kurulu Başkanı Tamer Karal’ın ev sahipliğinde, 3 Aralık 2015 tarihinde gerçekleştirilecek basın toplantısı, ileri bir tarihe ertelendi.

Radisson Blu Residence İstanbul Batışehir açılıyor!

EgeYapı Group'un Bağcılar'da hayata geçirdiği, Türkiye'nin örnek karma kullanım projelerinden Radisson Blu Residence İstanbul Batışehir hizmete açılıyor. Projenin 2016 yılının ikinci çeyreğinde misafirleriyle buluşması planlanıyor.

Lider Group basın toplantısı 3 Aralık'ta!

Lider Group, hem 2016 hedeflerini ve yeni projelerini paylaşmak için basınla biraraya geliyor. Lider Group Yönetim Kurulu Başkanı Tamer Karal’ın ev sahipliğinde düzenlenecek basın toplantısı 3 Aralık 2015 tarihinde gerçekleşecek.

EgeYapı Group Çekmeköy Projesi nerede?

Satışlarına 2016 yılının ilk çeyreğinde başlayacağı projenin büyük çoğunluğu yeşil alandan meydana geliyor. Proje EgeYapı Group ve Casper imzasıyla yükselecek. Peki EgeYapı Group Çekmeköy Projesi nerede?

Lider Group basın toplantısı ertelendi!

20 Kasım 2015 tarihinde Lider Group Yönetim Kurulu Başkanı Tamer Karal’ın ev sahipliğinde Kaya Ramada Plaza Beylikdüzü İstanbul'da gerçekleşecek olan basın toplantısı, ileri bir tarihe ertelendi.

EgeYapı Group Çekmeköy satılık ev!

İstanbul İl 'i Anadolu Yakası Çekmeköy ’de bulunan projenin büyük çoğunluğu yeşil alandan oluşuyor. EgeYapı Group Çekmeköy satılık ev için ön talep toplanmaya devam ediyor.

Sinanlı Yapı ve Yiğit Group ortaklık toplantısı 10 Kasım'da!

İnşaat sektörünün iki önemli şirketi Sinanlı Yapı ve Yiğit Group Kadıköy’de hayata geçecek kentsel dönüşüm projesi için güçlerini birleştirdi. Sinanlı Yapı ve Yiğit Group ortaklık toplantısı 10 Kasım'da gerçekleştirilecek.

egeyapı group toplantı Haberi

egeyapı group toplantı

EgeYapı Group Yönetim Kurulu Başkanı İnanç Kabadayı ve EgeYapı Group Genel Müdür Yardımcısı Murat Aksoy’un katılımlarıyla düzenlenecek basın toplantısı 17 Mart 2015, Salı günü Shangri-La Bosphorus, Istanbul'da düzenlenecek.

PROGRAM

Yer         : Shangri-La Bosphorus, Istanbul / Bosphorus Salonu

Tarih     : 17 Mart 2015, Salı

10:00 - 10:30      : Kayıt ve İkrâm

10:30 - 11:15      : Basın Sohbet Toplantısı

11:15 - 12:00      : Soru &...