18 / 05 / 2024

egeyapı grup sosyal medya

egeyapı grup sosyal medya

GAYRİMENKUL ve inşaat alanlarında birçok başarılı projeye imza atan, sektörün öncü firmalarından Ege Yapı Group; her ay markaların sosyal medya verilerini hazırladığı raporlarda ilk beş sıralamaya girdi.

İş GYO Projesi Ege Perla Salt İletişim Grup ile anlaştı!

Salt İletişim Grup, Ege Perla’nın stratejik iletişim danışmanlığının yanı sıra dijital ve sosyal medya platformları da dahil olmak üzere tüm kreatif çalışmalarını yürütecek.

Mahir Şaşmaz: Hedefimiz sosyal konut üretmek!

Pana Yapı İnşaat Grup Başkanı Mahir Şaşmaz “Sosyal konut üretimine kaymak gibi hedefimiz var. TOKİ gibi bu konuda önümüzde örnek var. Biz de bu yönde konut geliştirmeyi düşünüyouz” dedi.

Bahçeşehir Park Atmaca Grup Projesi!

Atmaca Grup ve sahibi olduğu MFA İnşaat tarafından inşa edilecek olan projede 130 adet ticari birimle cadde mağazaları yer alacak. Bahçeşehir Park Atmaca Grup Projesi içerisinde sosyal tesis ve restoranlar bulunacak.

Kuzu Grup Kuzu Effect projesi!

Ankara Oran'da inşa edilen Kuzu Grup Kuzu Effect projesi 30 bin 730 metrekare arsa üzerinde yükseliyor. Çeşitli sosyal alanlara yer verilen projede 426 adet bağımsız birim bulunuyor.

Pergel Grup'tan çalışanlarına Etik Sürüş Projesi!

Şirketlere ve çeşitli kurumlara mimari projelendirme ve inşaat yapım işleri hizmeti veren Pergel Grup, farklı sosyal aktiviteleri ve insan kaynakları uygulamaları ile dikkat çekiyor.

Karaderili Grup, Avrupalı gençleri termale çekmeye hazırlanıyor!

Karaderili Grup'un sahibi Orhan Karaderili, Türkiye'de termali yaşlı kitlenin tercih ettiğini belirterek, "Hedefimiz sosyal tesislerimizle yerli-yabancı gençleri termale çekmek" dedi Termal turizme yaptığı 300 milyon dolarlık yatırımla dikkatleri çeken Ka

Ege Yapı sosyal medyada da etkin!

EgeYapı Group; her ay markaların sosyal medya verilerini hazırladığı raporlarla paylaşan Socialbakers'ın 2014 yılı markaların Facebook etkileşim raporları içerisinde en çok etkileşim elde eden inşaat markası oldu.

EgeYapı Group facebook'ta en çok etkileşime giren inşaat markası oldu!

Sosyal medya ölçümlemeleriyle her ay markaların sosyal medya verilerini paylaşan Socialbakers'ın 2014 yılı Türkiye bölgesel raporunda EgeYapı Group yıl boyunca Facebook'ta en çok etkileşime giren inşaat markası oldu.

EgeYapı, 2014'te Facebook'ta en çok etkileşime giren marka oldu!

EgeYapı Group; her ay markaların sosyal medya verilerini hazırladığı raporlarla paylaşan Socialbakers’ın 2014 yılı markaların Facebook etkileşim raporları içerisinde tüm sektörlerde yıl genelinde en çok etkileşim elde eden inşaat markası oldu.

Kuzu Grup Sea Pearl Ataköy fiyat!

Çeşitli sosyal donatı alanlarına yer verilen Sea Pearl Ataköy Evleri 774 adet daireden meydana geliyor. Projenin lansmanı 18 Mart'ta gerçekleşecek. İşte Kuzu Grup Sea Pearl Ataköy fiyat listesi...

PEKCAN Grup web sitesini yeniledi!

Pekcan Grup, altyapı yenileme çalışmalarını tamamlayarak, içerik açısından zenginleştirilmiş yeni web sitesini yayınladı. Yeni web sitesinde, zengin ürün gamı ön plana çıkarılıyor, sosyal medya kanallarına site üzerinden ulaşma imkanı bulunuyor.

Canpa Grup Regnum SKY Tower Mart 2016'da tamamlanacak!

Canpa Grup Yönetim Kurulu Üyesi Murat Özcan, proje ortağı oldukları Regnum SKY Tower Projesi'nin sadece Ankara'nın değil Türkiye'nin en iyi sosyal donatılara sahip projesi olduğunu söyledi.

Ortadoğu Grup Merkez Zekeriyaköy resimleri!

Yüzme havuzları fitness center, sauna, buhar odası ve basketbol sahası, meyve bahçeleri, oyun alanları, kapalı otopark, tenis kortu gibi sosyal imkanların bulunduğu Ortadoğu Grup Merkez Zekeriyaköy resimleri haberimizde yer alıyor...

egeyapı grup sosyal medya Haberi

egeyapı grup sosyal medya

GAYRİMENKUL ve inşaat alanlarında birçok başarılı projeye imza atan, sektörün öncü firmalarından Ege Yapı Group; her ay markaların sosyal medya verilerini hazırladığı raporlarla paylasan Socialbakers'ın 2014 yılı markaların Facebook etkileşim raporları içinde tüm sektörlerde ve tüm markalar arasında ilk beş sıralamasına girerek yıl genelinde en çok etkileşim elde eden inşaat markası oldu. EgeYapı Group tüm sektörlerde ve tüm markalar arasında; şubat ayında yüzde 2.70 İle dördüncü, temmuz ayında yüzde 4.31 ile ikinci, ağustos ayında yüzde 5.02 ile besinci, eylül ayında yüzde 4.87 ile besinci, ekim ayında yüzde 5.76 ile ikinci, kasım ayında yüzde 4.75 ile dördüncü ve aralık ayında yüzde 7.79 ile dördüncü marka...