29 / 04 / 2024

Eğin Yapı Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi

Eğin Yapı Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi

Eğin Yapı Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Cemal Eğin Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 1 milyon TL'lik sermaye ile 29 Mayıs'ta Sultanbeyli, Abdurrahmangazi Mahallesi, Bosna Bulvarı'nda kuruldu.

Eıght Yapı Mühendislik Mimarlık İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eıght Yapı Mühendislik Mimarlık İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Aykut Baş ve Erdem Zor ortaklığında kuruldu.

Eşbah Yapı'dan Esenyurt Evren 2 Sanayi Sitesi'ne yeni proje! 

Eşbah Yapı tarafından Esenyurt Evren 2 Sanayi Sitesi'nde yeni proje hayata geçiriliyor. Yeni nesil ticaret ve endüstri merkezleri olarak hayata geçirilen projenin detayları merak ediliyor...

E Gedik Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

E Gedik Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 50 bin  TL sermaye bedeli ile İnci Gedik tarafından kuruldu.

E Detay Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

E Detay Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi Tuzla’da  1 milyon TL sermaye bedeli  ile Yunus Ekşi tarafından kuruldu.

Dorçe Prefabrik Yapı - İnşaat kullanıcıların ihtiyaçlarına yanıt veriyor! 

Türkiye ve dünya genelinde inşa ettiği prefabrik yapılarla adından söz ettiren Dorçe Prefabrik Yapı- İnşaat - Stratejik Yönetim ve Planlama Direktörü Yücel Çebi sektöre yönelik açıklamalarda bulundu.

Eşbah Yapı Küçükçekmece projesi ön talep topluyor! Yeni proje!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Eşbah Yapı yeni projesi için düğmeye bastı. Küçükçekmece Marmara Sanayi Sitesi'nde yükselecek olan proje, Eşbah Yapı'nın daha önce hayata geçirdiği projeler konseptinde olacak. 

Timuçin Yapı Endüstri İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Timuçin Yapı Endüstri İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Sinan Timuçin tarafından kuruldu.

Elya Danışmanlık Eğitim Hizmetleri Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Elya Danışmanlık Eğitim Hizmetleri Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Yasin Çoraklık tarafından kuruldu.

Çeşme'de RES için yapılan imar planları iptal!

Çeşme'de, 1'inci derecede doğal sit alanına kurulan Rüzgar Enerji Santralleri (RES) için yapılan koruma amaçlı imar planları, Danıştay 6'ncı Dairesi tarafından bozuldu. 

Eşa Yapı İnşaat Tesisat Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eşa Yapı İnşaat Tesisat Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt’ta 100 bin TL sermaye bedeli ile M. Yamam Alkhateeb ve Esam Alkhartıb ortaklığında kuruldu. 

Ep Epoksi İnşaat Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ep Epoksi İnşaat Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla’da 10 bin TL sermaye bedeli ile Ulu Mustafa Güvenli tarafından kuruldu.

Meydan Teknik İnşaat Yapı Sanayi Turizm Gıda Tekstil Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Meydan Teknik İnşaat Yapı Sanayi Turizm Gıda Tekstil Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece’de 100 bin TL sermaye bedeli ile Nuran Öztel, Muharrem Üstün, Samet Üstün ve Furkan Üstün ortaklığında kuruldu. 

Aykuş Proje Geliştirme İnşaat Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aykuş Proje Geliştirme İnşaat Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt’ta 100 bin TL sermaye bedeli ile 100 bin TL sermaye bedeli ile Kadir Kuş tarafından kuruldu. 

Eğin Yapı Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Haberi

Eğin Yapı Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi

Eğin Yapı Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Cemal Eğin Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 1 milyon TL'lik sermaye ile 29 Mayıs'ta kuruldu. 


Eğin Yapı Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; 1.  İnşaat taahhüt ve müteahhitlik işleri yapmak, resmi ve özel inşaatlar yapmak. 2. Resmi ve özel kamu kurum ve kuruluşların inşaat işleri, tüneller, limanlar, fabrikalar, yollar, köprüler, bentler, barajlar, lojmanlar, idare binaları gibi yapılar, resmi kurum ve hizmet binaları, beton, asfalt, karayolu, liman binaları, iş hanları, ticari yapılar, atölyeler, imalathaneler ile her türlü toplu konut, kooperatif meskenleri, kara ve demir yolları, hava meydanları, istasyonlar, otogarlar, otoparklar, garajlar, çarşı mağaza, pazar işyeri, otel, motel, villa, pansiyon, hastane, cami, dispanser, sağlık merkezleri, ilk yardım tesisleri ve benzeri devlet yapıları gibi bayındırlık tesisleri, tatil...