14 / 05 / 2024

Eğirdir Gölü hangi ilimizde

Eğirdir Gölü hangi ilimizde

Göller Bölgesi'nin en büyük doğal zenginlikleri arasında yer alan Eğirdir Gölü, Isparta'nın da en önemli içme suyu kaynakları başında geliyor. Ancak, Eğirdir Gölü alarm veriyor.

Üniversite adaylarının gözleri okul ücretlerine çevrildi: İşte vakıf üniversitelerinin 2023-2024 eğitim yılı ücretleri

Son dönemde üniversite adaylarının gözleri, tercih döneminde okul ücretlerine çevriliyor. Peki hangi vakıf üniversitesinin ücreti ne kadar, kaç TL? İşte vakıf üniversitelerinin 2023-2024 eğitim yılı ücretleri...

Gül Ayşe Çolak nerelerde çalıştı? Hangi görevleri yürüttü?

Arena Finans Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Gül Ayşe Çolak, iş hayatına ne zaman adım attı? Hangi alanlarda görev aldı? İşte Gül Ayşe Çolak ile ilgili merak edilenler...

Pandemiyle konut satışında bu yıl hangi bölge yükselişe geçti?

GABORAS Gayrimenkul Borsası verilerine göre, Ocak ayında gerçekleşen 70 bin 587 adetlik konut satışı, son 5 senenin aynı dönemine göre gerçekleşen konut satış ortalamasının yüzde 24 gerisinde kaldı. Pandemiyle konut satışında bu yıl hangi yükselişe bölge geçti?

Eğirdir ve Gölcük Krater Gölü kesin korunacak hassas alan ilan edildi!

Isparta'da bulunan Eğirdir ve Gölcük Krater Gölü "kesin korunacak hassas alan" ilan edildi.

Eğirdir Gölü'nde cami inşaatına başlandı!

Özel koruma alanı olan Eğirdir Gölü’nün çevresinde otel inşaatının ardından şimdi de cami inşaatına başlandı.

Eğirdir Gölü plajında otel inşaatı başladı!

Türkiye’nin ikinci en büyük tatlı su gölü olan Eğirdir Gölü plajında otel yapımına başlandı. Yaşam savunucusu ve akademisyen Kesici, “Peri bacalarındaki otel inşaatı nasıl durdurulduysa, bu inşaat da hemen durdurulmalı” diye konuştu.

Bahçeşehir Göl Panorama ödeme kampanyası 2017!

BeMa İnşaat imzası taşıyan Göl Panorama Evleri projesinde 31 Mart’a kadar yüzde 5 peşinat sonrasında vade farksız 60 ay, 0,45 faizle 120 ay, 0,79 faizle 240 ay taksitli ödeme imkanı sunuluyor...

Eğirdir Belediye Meclisi'nin Eylül gündeminde imar var!

Eğirdir Belediye Meclisi’nin Eylül ayına ait Meclis toplantısı 06 Eylül 2016 Salı günü saat 21.00'de Belediye Meclis Salonu’nda gerçekleştirildi.

Bahçeşehir Göl Panorama Evleri huzura davet ediyor!

TOKİ güvencesiyle, Be - Ma İnşaat tarafından Bahçeşehir’in karşısında inşasına devam edilen Göl Panorama Evleri, 95 bin metrekare arsa üzerinde konumlandırılıyor. Proje tesliminin Aralık 2016'da yapılması planlanıyor.

Bahçeşehir Göl Panorama Evleri'nin yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı,İstanbul Avcılar Kapadık Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi kapsamında inşa edilen Bahçeşehir Göl Panorama Evleri'nin yıl sonu değerleme raporunu yayınladı.

Eğirdir Gölü için El Ele kampanyası başladı!

Eğirdir Gölü'ndeki sürdürülebilir tarım çalışmalarını gölün etrafındaki tüm elma bahçelerine yaymayı amaçlayan "Eğirdir Gölü için El Ele" kampanyası başladı.

Eğirdir Gölü temizlenecek!

Isparta'nın Eğirdir İlçesi’ndeki Türkiye’nin en büyük ikinci tatlı su havzası Eğirdir Gölü’nü kirlilikten kurtarması amacıyla ‘kuşak kanalizasyon’ projesi için hazırlıklara başlandı. Peki proje nasıl olacak?

Gül Proje ‘Şehir merkezi’ için kesenin ağzını açtı!

İnşaat sektöründe 30 yıllık geçmişe sahip Gül Proje, Emlak Konut'un Türk Telekom Arena yanındaki arazisi için verdiği 1,3 milyar liralık toplam teklifiyle dikkatleri çekti.

Eğirdir Gölü hangi ilimizde Haberi

Eğirdir Gölü hangi ilimizde

Göller Bölgesi'nin en büyük doğal zenginlikleri arasında yer alan Eğirdir Gölü, Isparta'nın da en önemli içme suyu kaynakları başında geliyor.


Isparta Belediye Başkanı MHP'li Yusuf Ziya Günaydın, zirai ilaçlama ve çevresel atıklar nedeniyle Eğirdir Gölü'ndeki arsenik miktarının artması nedeniyle, yakında içme suyu kaynağı olarak kullanılamaz hale geleceğini söyledi.


Göller Bölgesi'nin en büyük doğal zenginlikleri arasında yer alan Eğirdir Gölü, Isparta'nın da en önemli içme suyu kaynakları başında geliyor. Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, aynı zamanda çevresindeki tarım alanlarının sulama ihtiyacını da karşılayan Eğirdir Gölü'nün, içme suyu özelliğini yavaş yavaş yitirdiğini açıkladı. Gölün 20 yıl öncesiyle şimdiki halinin kıyaslanamaz düzeyde olduğunu aktaran Başkan Günaydın, "Eğirdir suyu yavaş yavaş içilemez düzeye yaklaştı. Çevresindeki zirai olaylardan, atık faktörü ve tarım arazilerinin ilaçlamaları sonrasında...