28 / 04 / 2024

eğitim kompleksleri projesi

eğitim kompleksleri projesi

AK Parti Antalya İl Başkanı Rıza Sümer, Antalya'nın eğitim kompleksi yapılacak 6 il arasında olduğunu ve Varsak'a 17 okul yapılacağını söyledi..

Antalya Kepez Gençlik Kampı ve Eğitim Merkezi'nde inşaat hızlandı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi'nce Kepez'de inşaatına başlanan Gençlik Kampı ve Eğitim Merkezi Projesi'nde çalışmalar hızla tamamlanıyor...

Antalya Sıfırdan Başlayalım Çevre Eğitim Merkezi için çalışmalar başladı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından Karaalioğlu Kent Yaşam Parkı Projesi içerisinde kurulması planlanan "Sıfırdan Başlayalım Çevre Eğitim Merkezi" için çalışmalara hızla devam ediliyor.

Bina akustik projesi sertifika eğitim programı tebliği 2018! 

Binaların Gürültüye Karşı Korunması Hakkında Yönetmelik kapsamında bina akustik projesi düzenleyecek ve/veya ölçüm yapacak uzmanlara ve bu uzmanlara eğitim verecek eğitici kuruluşlara ilişkin esaslar Resmi Gazete'nin bugünkü sayısında yayımlandı...

Okmeydanı Eğitim Araştırma Hastanesi'nde çalışmalar ne durumda?

Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi, İstanbul'u muhtemel bir depreme hazırlayabilmek için oluşturulan İstanbul Sismik Riskin Azaltılması ve Acil Durum Hazırlık Projesi kapsamında inşa ediliyor. Peki, Okmeydanı Eğitim Araştırma Hastanesi'nde son durum ne?

Çekmeköy Belediyesi'nden yeni nesil binalar için teknik eğitim!

İstanbul Valiliği, Çekmeköy Kaymakamlığı ve Çekmeköy Belediyesi'nin iştirakçi olduğu Yeni Nesil Binalar İçin Teknik Eğitim Projesi” açılış toplantısı yapıldı.

ÇATIDER'den ilk uzaktan eğitim projesi!

ÇATIDER, inşaat sektörünün ilk uzaktan eğitim projesi Yapı Okulu ile çatıcılık mesleğine adım atmaya hazırlanan ustalara ücretsiz eğitim verecek.

Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi için otel projesi!

İzmir Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin ek hizmet binasının yanına depremzedeler, mülteciler ve öğrenciler için otel inşa edilecek.

Efeler'deki Eğitim Kampüsü Projesi’nden vazgeçildi!

Aydın Efeler’deki mevcut dört lisenin taşınacağı ve 162 dönüm arazi üzerinde kurulacak Eğitim Kampüsü Projesi’nden vazgeçildi.

Karabük Eğitim Bir-Sen üyelerine konut projesi geliyor!

Eğitim-Bir-Sen Karabük 2 Nolu Şube Başkanı Serdar Yüce, yeni bir hizmet sendikacılığına daha imza atarak çığır açmaya devam ettiklerini ifade ederek, üyeleri için dev konu projesi başlattıklarını söyledi.

Osmaniye Düziçi Eğitim Köyü Projesi devam ediyor!

Dünyaca ünlü Haruniye Kaplıcalarına yürüyüş mesafesinde olan 110 dönümlük çamlık orman arasındaki tesislerin eğitim köyüne dönüştürüleceğini ve burada özellikle başarılı ve maddi durumu yetersiz öğrencilerin kampa alınacağını söyledi.

Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ndeki markiz alan törenle açıldı!

Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde, hastane otelcilik hizmetlerinin geliştirilmesi ve tanıtım projesi kapsamında sağlık turizmine yönelik hizmet vermek amacıyla düzenlenen bölüm törenle açıldı.

Başkale Belediyesi’nden Eğitim Destek Evi ve Kreş Projesi!

Van’ın Başkale Belediyesi’nin Eğitim Destek Evi ve Kreş Projesi tamamlandı. Ocak ayında ihalesi yapılıp nisan ayında yapımına başlanılacak proje, toplamda 1606 metrekare alana sahip olacak.

Kırklareli Doğa Eğitim Merkezi projesi inşaatı sürüyor!

Nessebar ve Kırklareli’nde, Sosyal Eğitim Altyapısını Geliştirmek için Sınır Ötesi İşbirliği kapsamında sürdürülen Doğa Eğitim Merkezi projesinin inşaatı devam ediyor.

eğitim kompleksleri projesi Haberi

eğitim kompleksleri projesi

AK Parti Antalya İl Başkanı Rıza Sümer, Antalya'nın eğitim kompleksi yapılacak 6 il arasında olduğunu belirterek, kompleksin Kepez ilçesi Varsak bölgesine yapılacağını belirtti. Sümer, aydınlık ve bilinçli bir gelecek için eğitimde kalitenin çok önemli bir olgu olduğunu vurgulayarak, "Muasır medeniyetler seviyesine ulaşabilmenin en önemli unsurları arasında eğitimin vazgeçilemeyecek bir yeri vardır. Türkiye AK Parti iktidarı döneminde ulaşıma, sağlığa ve ekonomiye verdiği önem kadar eğitime de büyük önem vermektedir. Örneğin sadece 2015 yılında 94'ü hayırsever, 705'i devlet tarafından olmak üzere toplam 799 derslik kazandırılacak" şeklinde konuştu. 


ŞANSLI İLERDEN BİRİYİZ 

Hükümetin Antalya'ya büyük önem verdiğini dile getiren Sümer, "Milli Eğitim Bakanlığı İnşaat ve Emlak Dairesi Başkanlığı'nın 6 Ocak 2015 tarihli ve 109038 sayılı yazısı ile 6 ilde eğitim kompleksi yapılması kararlaştırılmıştır. Bu şanslı...