29 / 08 / 2024

EGO gaziye küfreden şoföre ne yaptı

EGO gaziye küfreden şoföre ne yaptı

EGO Otobüsü’nde şoför ile Güneydoğu Gazisi Yılmaz Yiğit isimli vatandaş arasında geçen tartışmaya ilişkin EGO Genel Müdürlüğü’nden açıklama yapıldı. Otobüs şoförünün gaziye, "Kollarını benim için mi kaybettin" diyerek hakaret ettiği öne sürülmüştü.

Ankara Büyükşehir, 4 milyar 750 milyon TL'lik ulaşım yatırımı için düğmeye bastı! O raylı sistem hattı uzatılıyor!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı EGO Genel Müdürlüğü, M2 Hattının Koru-Yaşamkent ve Koru-Bağlıca raylı sistem hattının uzatılması için düğmeye bastı. 4 milyar 750 milyon TL'ye mal olacak proje için çalışmalar resmen başlıyor.

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin 2019 bütçesi 14 milyar TL!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, ASKİ ve EGO Genel Müdürlüğü’nün toplam 14 milyar TL’lik 2019 bütçeleri Büyükşehir Belediye Meclisi’nde onaylandı. 

EGO'nun Mamak'taki 3 arsası 214.8 milyon TL'ye satılıyor!

Ankara Büyükşehir Belediyesi Elektrik Havagazı ve Otobüs İşletme Müessesesi EGO Genel Müdürlüğü tarafından Mamak'ta 3 arsa satılıyor..

EGO Ankara Mamak'taki 3 arsasını 214.8 milyon TL'ye satıyor!

Ankara Büyükşehir Belediyesi Elektrik Havagazı ve Otobüs İşletme Müessesesi EGO Genel Müdürlüğü, Ankara Mamak İmrahor Mahallesi'ndeki 3 arsasını ihale usulü ile satıyor..

EGO'dan Ankara Mamak'ta 95.7 milyon TL'ye satılık taşınmaz!

Ankara Büyükşehir Belediyesi Elektrik Havagazı ve Otobüs İşletme Müessesesi EGO Genel Müdürlüğü, Mamak'taki taşınmazını 95.7 milyon TL'ye satıyor..

EGO'nun Mamak'taki 2 arsası 119.4 milyon TL'ye satılıyor!

T.C. Ankara Büyükşehir Belediyesi, EGO'nun Mamak'taki 2 arsasını toplam 119 milyon 43 bin 878 TL'den satışa çıkarıyor.

EGO'nun Mamak'taki arsası 43,7 milyon TL'ye satılıyor!

T.C. Ankara Büyükşehir Belediyesi, mülkiyeti EGO Genel Müdürlüğüne ait Mamak ilçesi İmrahor Mahallesi'ndeki 31 bin 218,22 metrekarelik alanı 43 milyon 705 bin 508 TL'ye ihale ile satışa çıkardı. İşte detaylar...

EGO'nun Mamak'taki arsası 75.3 milyon TL'ye satılıyor!

T.C. Ankara Büyükşehir Belediyesi, mülkiyeti EGO Genel Müdürlüğüne ait Mamak ilçesi İmrahor Mahallesi'ndeki 50 bin 225,58 metrekarelik alanı 75 milyon 338 bin 370 TL'ye ihale ile satışa çıkardı. İşte detaylar...

Ankara EGO 4. Bölge Müdürlüğü arsası satışta!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Altındağ'ın Danişment Mahallesi'ndeki EGO Otobüs Daire Başkanlığı 4. Bölge Müdürlüğü'nün bulunduğu arsayı satışa çıkardı. İhalesi 8 Aralık 2016 tarihinde gerçekleşecek arsanın satış bedeli 356 milyon 276 bin TL olarak belirlendi.

Mamak'taki eski çöplük alanı 'park' olacak!

Büyükşehir Belediye Meclisi'nde alınan, Mamak'taki eski çöplük alanına EGO Garajı yapılması kararına vatandaş itiraz etti. Açılan dava ve toplanan 5 bin 700 imzanın ardından alanın, 'bölge parkı ve spor alanı' olarak ayrılması kararlaştırıldı

Pasifik İnşaat Ankara EGO arsasına ne yapacak?

Milyarlık "EGO Arsası Projesi" için başkentte önceki gün çalışmalara başladığı ortaya çıktı. EGO Garajı'nı Emlak Konut GYO ihalesinde alan Pasifik İnşaat, kesilen ağaçlar yerine konut, ofis, AVM inşa edecek.

Ankara Sıhhiye'deki EGO Genel Müdürlüğü'nün kampüsü boşaltılacak!

Ankara Büyükşehir Belediye Meclisi’nde, Sıhhiye'deki EGO Genel Müdürlüğü'ne ait 37 dönümlük kampusun Başkentgaz tarafından 2 yıl sürüyle bedelsiz kullanılması ve bu süre sonunda alanı boşaltması kararı alındı.

Ankara EGO Söğüt İnşaat'a mı satılacak?

CHP Ankara Milletvekili Murat Emir, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'in belediyeye ait EGO'yu (Elektrik, Gaz, Otobüs) satmak için hazırlıklara başladığını söyledi.

EGO gaziye küfreden şoföre ne yaptı Haberi

EGO gaziye küfreden şoföre ne yaptı

Bazı basın yayın organlarında yer alan haberler üzerine derhal soruşturma açıldığını ve şoförün açığa alındığını kaydeden EGO Genel Müdürlüğü, açıklamasında, “Hizmetlerimiz esnasında vatanımız ve  vatandaşlarımızın güvenliği için canlarını hiçe sayan gazilerimizin en ufak şekilde incitilmesi bile kabul edilemez olduğundan  yapılacak soruşturma sonrasında şoförün kusurlu bulunması halinde gerekli cezai işlemler yapılacaktır” sözlerine yer verdi.


"Şoförün kusurlu bulunması halinde gerekli cezai işlemler yapılacaktır"


EGO Genel Müdürlüğü’nün konuya ilişkin yaptığı açıklama şöyle:


“26.10.2014 günü saat 17.05 sıralarında kuruluşumuza ait 111 kod nolu otobüsün  servisi sırasında aracı kullanan şoför personel ile bir gazi  vatandaşımız arasında yaşanan olayla  ilgili basında çıkan haberler üzerine derhal soruşturma başlatılmış ve  soruşturma neticeleninceye kadar şoför  personelimiz açığa alınmıştır.


Kuruluşumuz tarafından yürütülen tüm hizmetler özelliklede toplu taşıma hizmeti sarasında vatanımız için can ve...