03 / 05 / 2024

EGO ile Aselsan işbirliği

EGO ile Aselsan işbirliği

Büyükşehir Belediyesi EGO Genel Müdürlüğü ile ASELSAN arasında imzalanan protokol çerçevesinde Milli Metro yapımının en önemli ayağı olan "Milli Ulaşım ve Güvenlik Sistemleri Projesi"nde işbirliği yapılacak.

ASELSAN'dan 20,7 milyar lira ve 1,2 milyar dolarlık iki yeni sözleşme!

ASELSAN ile Türk Havacılık Uzay Sanayii (TUSAŞ) uçak modernizasyonu ile ilgili 20,7 milyar lira ve 1,2 milyar dolarlık iki sözleşme imzalandı.

ASELSAN ile TUSAŞ'dan Radar ve Elektronik Harp Sözleşmesi imzalandı! Proje Hava SOJ ile alakalı olacak!

ASELSAN-TUSAŞ ortaklığı ile Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayii Başkanlığı arasında bir iş anlaşması gerçekleşti. Anlaşmanın içeriği Radar ve Elektronik Harp Sistemleri tedariki, aviyonik yazılım geliştirilmesi ve entegrasyonuna yönelik olarak tasarlandı.

Aselsan'dan 5.6 milyar TL'lik imza!

Ülkenin savunma sistemlerinin güncellenmesi, modernizasyonu ve özgün ürünlerin geliştirilmesi yoluyla çalışma yapan ASELSAN'dan BMC Otomotiv ile 5.6 milyar TL'lik imza attığını ilan etti.

Ego Yatırım Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Ego Yatırım Gayrimenkul Turizm Anonim Şirketi Üsküdar'da 50 bin TL sermaye bedeli  ile Semih Kahraman tarafından kuruldu.

Mamak’taki EGO garajı alanının geliri kentsel dönüşümde kullanılacak!

Mamak’taki EGO garajının yerine konut ve ticaret alanı yapılması ile ilgili imar planına ‘yoğunluk’ sebebiyle karşı çıkan MHP, “Kamu alanından bahsediyoruz, ilk başta yatay mimari ile ilgili süreçleri kamu alanlarında başlatalım ki vatandaşa da örnek olsun” dedi.

Ego Turizm Otel Konaklama İnşaat Restoran İşletmeciliği ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ego Turizm Otel Konaklama İnşaat Restoran İşletmeciliği ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 15 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Gikhan Cüceloğlu, Emre Eroğlu ve Oğuzhan Kasapoğlu ortaklığıyla kuruldu...

EGO Ankara Mamak'taki 3 arsasını 214.8 milyon TL'ye satıyor!

Ankara Büyükşehir Belediyesi Elektrik Havagazı ve Otobüs İşletme Müessesesi EGO Genel Müdürlüğü, Ankara Mamak İmrahor Mahallesi'ndeki 3 arsasını ihale usulü ile satıyor..

EGO'nun Mamak'taki arsası 43,7 milyon TL'ye satılıyor!

T.C. Ankara Büyükşehir Belediyesi, mülkiyeti EGO Genel Müdürlüğüne ait Mamak ilçesi İmrahor Mahallesi'ndeki 31 bin 218,22 metrekarelik alanı 43 milyon 705 bin 508 TL'ye ihale ile satışa çıkardı. İşte detaylar...

EGO'nun Mamak'taki arsası 75.3 milyon TL'ye satılıyor!

T.C. Ankara Büyükşehir Belediyesi, mülkiyeti EGO Genel Müdürlüğüne ait Mamak ilçesi İmrahor Mahallesi'ndeki 50 bin 225,58 metrekarelik alanı 75 milyon 338 bin 370 TL'ye ihale ile satışa çıkardı. İşte detaylar...

Ankara arsa satışında birinci!

Büyükşehir Belediyesi ASKİ ve EGO ile Çankaya Belediyesi'nin 2017 Mali Yılı bütçeleri mecliste oy birliğiyle kabul edilirken. Meclis toplantısında Sayıştay raporları da gündeme geldi.

Aselsan demiryolu alanında Indra ile işbirliği yapacak!

Türkiye'nin en büyük savunma sanayi şirketi Aselsan, demiryolu alanında planlama, trafik yönetimi, sinyalizasyon ve kontrol sistemleri projelerinde, yurtiçi ve dünya pazarlarında işbirliği yapılması için Indra şirketiyle anlaşma imzaladı.

ASELSAN, TAQNIA DST şirketi ile ortaklık anlaşması yaptı!

ASELSAN ile Suudi Arabistan kamu şirketi TAQNIA Defense and Security Technologies (DST), Suudi Arabistan Savunma Elektroniği Şirketi kurulmasına yönelik ortak şirket anlaşması imzaladı.

Ego İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ego İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Emin Erel ve Gökhan Özataç ortaklığıyla 50 bin TL sermaye ile 14 Ekim'de Sarıyer, Yeni Mahalle Mahallesi, Yeni Mahalle Caddesi'nde kuruldu.

EGO ile Aselsan işbirliği Haberi

EGO ile Aselsan işbirliği


Büyükşehir Belediyesi EGO Genel Müdürlüğü ile ASELSAN arasında imzalanan protokol çerçevesinde Milli Metro yapımının en önemli ayağı olan "Milli Ulaşım ve Güvenlik Sistemleri Projesi"nde işbirliği yapılacak. EGO Genel Müdürü Necmettin Tahiroğlu ile ASELSAN A.Ş. Genel Müdürü Faik Eken tarafından EGO Genel Müdürlüğü'nde düzenlenen törende imzalanan işbirliği protokolüyle iki kurum, 2 yıl süreyle, "Ulaşım ve Güvenlik Sistemleri" konusunda birlikte çalışacak. Törende konuşan Necmettin Tahiroğlu "Hafif raylı ve metro araçlarında kullanılmak üzere, yerli imkanlarla geliştirilecek özgün donanım, yazılım ve algoritmalar içeren, 'Milli Modüler Çekiş Sistemi Tasarım ve Geliştirme Projesi' hayata geçirilecek" diye konuştu. Protokol çerçevesinde, kent içi hafif raylı ve metro ulaşım sistemleri için geliştirilmekte olan 'Kentsel Ulaşım, Sinyalizasyon ve Kontrol Sistemi' çalışmaları yapılacağını belirten Tahiroğlu, yine aynı protokol kapsamında "Metro...