17 / 05 / 2024

Eğri Çayı arıtma tesisi ne zaman tamamlanacak

Eğri Çayı arıtma tesisi ne zaman tamamlanacak

Adıyaman Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Başkanı Kadir Çelenk, OSB'den Eğri Çayı'na akan kirli suyun arıtma tesisinin yapılmasıyla birlikte akmayacağını belirtti. Çelenk, firmaya yer tesliminin yapıldığını söyledi.

A101'de termosifon 2700 TL’ye, su arıtma cihazı 2 bin TL’ye, şarjlı gıda doğrayıcı 180 TL’ye düştü!

A101’e beklenen dev indirimler geliyor. A101’in yeni indirimli ürünler kataloğu fiyat listesi yayımlanırken, termosifon 2700 TL’ye, su arıtma cihazı 2 bin TL’ye, şarjlı gıda doğrayıcı 180 TL’ye düştü. İşte A101 fiyat listesi 27 Nisan 2023...

A101'de su arıtma cihazı satışta! A101 su arıtma cihazının fiyatı ne kadar? İşte 1 Haziran 2022 fiyat listesi

A101 "Aldın Aldın" kampanyasında kaçırılmayacak fırsat. A101'e yarın hafta su arıtma cihazı satışa sunulacak. Peki A101'de su arıtma cihazı özellikleri neler, fiyatı ne kadar? İşte 1 Haziran fiyat listesi...

A101'de su arıtma cihazı satışta! Bu fırsat kaçmaz, hemen alın! İşte 28 Mayıs 2022 fiyat listesi

A101 "Haftanın Yıldızları'nda kaçırılmayacak fırsat. A101'e bu hafta su arıtma cihazı satışa sunuldu. Peki A101'de su arıtma cihazı ne kadar oldu? İşte fiyat listesi...

Eğil Biyolojik Atıksu Arıtma Tesisi tamamlandı!

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi'nin Eğil'de hayata geçirdiği Biyolojik Atıksu Arıtma Tesisi'nin inşaatı tamamlandı

Gemlik ile Küçükkumla Atıksu Arıtma tesislerinin temeli atıldı!

Gemlik ilçe merkezinden Narlı’ya kadar olan sahil şeridindeki su kirliliğinin önüne geçecek Gemlik ile Küçükkumla Atıksu Arıtma tesislerinin temeli atıldı.

Soma Atıksu Arıtma Tesisi için geri sayım başladı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü’nün Bakırçay Havzası’nın temizlenmesi yolunda attığı önemli adımlardan olan Soma Atıksu Arıtma Tesisi'ndeki çalışmalara son sürat devam ediyor.

Nizip İçme Suyu Arıtma Tesisi tamamlandı!

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından Nizip’e yaptırılan 7 bin 500 tonluk içme suyu deposu ve arıtma tesisinin inşaatı tamamlandı. Tesis Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki'nin katıldığı törenle açıldı.

Manisa Sarıgöl'e arıtma tesisi inşa edilecek!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü’nün Sarıgöl’ü atıksu kirliliğinden arındıracak olan atıksu arıtma tesisi için proje çalışmalarında sona gelindi.

Zile'ye 19 milyonluk arıtma tesisi!

Zile Belediyesi Orta çay yakınlarında 20 bin metrekare alan üzerinde 2017 yılı içerisinde tamamlanacak olan Atık su arıtma tesisi inşaatının yüzde 70’ni tamamladı.

Kızılcahamam Kirmir Çayı'na atıksu arıtma tesisi geliyor!

Kızılcahamam Kirmir Çayı üzerine yapılacak Atıksu Arıtma Tesisi'nin ihalesinin tamamlanması üzerine yüklenici firma yetkilileri Belediye Başkanı Muhittin Güney'i makamında ziyaret etti.

Ordu'daki Paket Atık Su Arıtma Tesisi Projesi tamamlandı!

Ordu Büyükşehir Belediyesi, temiz ve sağlıklı bir çevre için Gülyalı ilçe merkezinde başlatmış olduğu Paket Atık Su Arıtma Tesisi Projesi’ni bitirerek hizmete açtı.

Sakarya Karapürçek Arıtma Tesisi yenileniyor!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürü Rüstem Keleş, Karapürçek Kanlıçay İçmesuyu Arıtma Tesisi’nin tamamen yenileneceğinin müjdesini verdi

Diyarbakır Eğil Atıksu Arıtma Tesisi’nde sona gelindi!

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi DİSKİ Genel Müdürlüğü’nün, Dicle Havzası’ndaki kirliliği ortadan kaldırmak amacıyla çalışmalarını yürüttüğü Eğil Biyolojik Atıksu Arıtma Tesisi gelecek ay işletmeye alınıyor.

Eğri Çayı arıtma tesisi ne zaman tamamlanacak Haberi

Eğri Çayı arıtma tesisi ne zaman tamamlanacak

Adıyaman OSB'nin arıtma tesisinin ihalesinin 2 Ekim tarihinde yapılarak, 23 Ekim tarihinde sözleşmenin imzalandığını dile getiren OSB Başkanı Kadir Çelenk, firmaya yer tesliminin yapıldığını söyledi. 

Kadir Çelenk, iş bitim süresinin 2 yıl olduğunu ancak müteahhit firmanın daha erken işi teslim edeceğini ifade ederek, "Arıtma tesisinde renk ayırıcı yok onu da ilave etmeye çalışıyoruz. Tüm suları arıtacak. Şehre artık kirli su akmayacak. Eğri Çayı'na akıtılan kirli ve renkli su sıkıntı oluşturuyor. Bizde bu suyu arıtma tesisinde arıtarak sulamada kullanılacak hale getireceğiz" dedi. 

Çelenk, OSB'nin alt yapı projelerinin de ihale edileceğini, 830 dönüm ilave kamulaştırma yaptıklarını ve son eklenen 51 adet arsa ile arsa sayısının 144'e çıktığını aktardı. 

Yeni kamulaştırma yapılan yerlerde bitmek üzere olan işletmelerin olduğu, Kasım ayı sonunda 4-5 tanesinin açılışının yapılacağını...