06 / 05 / 2024

egs gayrimenkul imar

egs gayrimenkul imar

EGS Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı şirketin aktifinde bulunan Ege Dünya Ticaret Merkezi projesinin imar durumunu yayınladı...

İlkay Arıkan kimdir? Hangi görevlerde bulundu? Görevleri nedir?

EGS Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi İlkay Arıkan kimdir? Kaç yaşında? İlkay Arıkan daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İlkay Arıkan'ın eğitim hayatı nasıldı?

Prof. Dr. Arzu Erdem kimdir? Hangi görevlerde bulundu? Görevleri nedir?

EGS Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi  Prof. Dr. Arzu Erdem kimdir? Kaç yaşında?  Prof. Dr. Arzu Erdem daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Prof. Dr. Arzu Erdem'in eğitim hayatı nasıldı?

Türker Proje Gayrimenkul'ün Kartal arazisinin imar durumunda son dakika!

Türker Proje Gayrimenkul ve Yatırım A.Ş.'nin Kartal arazisinin imar durumu ile ilgili bir son dakika gelişmesi yaşandı. İşte o son dakika gelişmesi...

Egs Elektrik Bilişim Gayrimenkul Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Egs Elektrik Bilişim Gayrimenkul Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi Başakşehir'de 750 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Er tarafından açıldı.

Türker Proje Gayrimenkul'den Kartal arazisi imar durumu açıklaması!

Türker Proje Gayrimenkul'ün bugün gerçekleştireceği toplantının gündeminde Kartal arazisinin imar planları yer alacak. 

İnşaat ve gayrimenkul sektöründeki projeler hızlandı!

Hafele Türkiye ve Bölgesi İcra Kurulu Başkanı Hilmi Uytun, "Pandeminin etkilerinin yavaşlamasıyla inşaat ve gayrimenkul sektöründeki projeler canlanmaya başladı. Sektördeki imar izinlerine dayalı olarak önemli bir hareket gözlemliyoruz" dedi.

Türker Proje'nin Kartal arazisinin imar raporları İBB'den onay bekliyor!

Türker Proje Gayrimenkul'ün Kartal arazisinin de yer aldığı 12 alt bölgeye ait, 1/1000 ölçekli uygulama imar planlarıyla ilgili plan notları ve tasarım kodu kitapçıkları İBB'den onay bekliyor.

Türker Proje'nin Kartal arazisinin imar raporları mecliste görüşülecek!

Türker Proje Gayrimenkul'ün Kartal arazilerinin de yer aldığı söz konusu alt bölgelere ilişkin, imar planları Kartal Belediyesi Meclisi'nde görüşülecek...

İmar Teknik Gayrimenkul Geliştirme Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

İmar Teknik Gayrimenkul Geliştirme Yatırım Anonim Şirketi Üsküdar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Kasarcı tarafından kuruldu.

İmar planı değişikliğinde değer artışı nasıl hesaplanır?

İmar Planı Değişikliğine Dair Değer Artış Payı Hakkında Yönetmeliği ile yeni dönem başladı. Artık, gayrimenkul sahibi imar planının değiştirilmesini isterse, devlete değer artış payı ödeyecek. Peki imar planı değişiklinde değer artışı nasıl hesaplanır? İşte detaylar...

İmar planı değişikliğinde değer artışı nasıl belirlenecek?

İmar Planı Değişikliğine Dair Değer Artış Payı Hakkında Yönetmeliğin dün Resmi Gazete’de yayımlanmasıyla yeni dönem başladı. Artık, gayrimenkul sahibi imar planının değiştirilmesini isterse, devlete değer artış payı ödeyecek...

Gayrimenkul sektörü için yeni başlangıç: İmar affı!

GABORAS CEO'su Kurtuluş Altun ve Eva Değerleme Genel Müdür Cansel Şirin Yazıcı, gayrimenkul sektörü ve konut satışlarıyla ilgili görüşlerini paylaştı.

Türker Proje Gayrimenkul'ün Kartal arazisinin imar planları komisyona havale edildi!

Türker Proje Gayrimenkul, Plan Proje Müdürlüğü'nün 1/1000 ölçekli Kartal Merkez S-10 Alt Bölgesi Uygulama İmar Planı ile ilgili teklifinin (2020/6178) görüşüldüğü, oy birliği ile İmar Komisyonu'na havale edildiğini açıkladı.

egs gayrimenkul imar Haberi

egs gayrimenkul imar

EGS Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından yapılan açıklama şöyle;


Şirketimizin aktifinde bulunan Ege Dünya Ticaret Merkezi projesinin imar durumu ile ilgili son gelişmeler aşağıdadır:


- Konak İlçesi, İsmet Kaptan Mahallesi, 1039 ada, 8 parsele ilişkin 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı; Konak Belediye Meclisi' nin 07.01.2013 tarih ve 12/2013 sayılı kararı ile kabul edilmiş, İzmir Büyükşehir Belediye Meclisinin 15.02.2013 tarih ve M.35.1.İBB.0.10.04.301.05.443 sayılı kararı ile onaylanmıştır. Söz konusu plan Başkanlık Makamınca onaylanarak 18.06.2013 tarihinde dağıtımı yapılmıştır. İlçe belediyesinde askıya çıkarılacaktır.


- Konak I. Etap (Alsancak- Kahramanlar Bölgesi) 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı,  İzmir Büyükşehir Belediye Meclisinin 14.06.2013 tarih ve 97509404.301.05.869 sayılı kararı ile uygun görülmüştür. 1039 ada 8 parsel söz konusu nazım plan onama sınırı içinde yer almaktadır. Nazım İmar Planının onama süreçleri devam...