03 / 05 / 2024

EGS Gayrimenkul nerede

EGS Gayrimenkul nerede

EGS Gayrimenkul yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformy'nda yayınlanan bilgiye göre EGS Gayrimenkul yatırım Ortaklığı esaslar tebliğine uyum için 1 yıl süre talebinde bulundu...

EGS Gayrimenkul aylık bildirimini yayınladı!

EGS Gayrimenkul aylık bildirimini Kamu Aydınlatma Platformu'nda yayınladı. EGS Gayrimenkul tarafından yapılan açıklamaya göre şirketin aylık bildirimi yayınlandı. EGS Gayrimenkul aylık bildirimini görmeniz için haberimizi okumanız yeterli olacak...

İlkay Arıkan kimdir? Hangi görevlerde bulundu? Görevleri nedir?

EGS Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi İlkay Arıkan kimdir? Kaç yaşında? İlkay Arıkan daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İlkay Arıkan'ın eğitim hayatı nasıldı?

Prof. Dr. Arzu Erdem kimdir? Hangi görevlerde bulundu? Görevleri nedir?

EGS Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi  Prof. Dr. Arzu Erdem kimdir? Kaç yaşında?  Prof. Dr. Arzu Erdem daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Prof. Dr. Arzu Erdem'in eğitim hayatı nasıldı?

Assan Gayrimenkul Tuzla projesi nerede? Assan Gayrimenkul Tuzla projesi fiyat listesi!

Assan Gayrimenkul Tuzla projesi nerede sorusunun yanıtı ve fiyat listesi haberimizde yer alıyor. İşte Assan Gayrimenkul Tuzla projesi ile ilgili detaylar...

Egs Elektrik Bilişim Gayrimenkul Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Egs Elektrik Bilişim Gayrimenkul Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi Başakşehir'de 750 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Er tarafından açıldı.

Tahincioğlu Gayrimenkul Göcek projesi nerede? 

Tahincioğlu Gayrimenkul Göcek projesi nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte Tahincioğlu Göcek projesi nerede sorusunun yanıtı ve proje detayları...

Çalık Gayrimenkul Taksim 360 nerede?

Karma konseptte dizayn edilen Taksim 360 projesi 952 bağımsız birimden meydana geliyor.  Peki Çalık Gayrimenkul Taksim 360 nerede?

Mensa Gayrimenkul nerede proje yapacak?

Mensa Sınai Ticari ve Mali Yatırımlar A.Ş. bağlı ortaklığı Mensa Gayrimenkul Yatırım İnşaat A.Ş faaliyet planlarını açıkladı. 

Rönesans Gayrimenkul Konak projesi nerede?

36 ay sonra inşaat çalışmaların tamamlanacağı Rönesans Gayrimenkul Konak projesi 625 milyon 174 bin 183 TL yatırımla hayata geçiriliyor. Peki Rönesans Gayrimenkul Konak projesi nerede?

Alsar Gayrimenkul Levent No 5 Offices nerede?

Mayıs 2018'de tamamlanması öngörülen Levent No 5 Offices projesi 46 ofis ve 12 dükkandan meydana geliyor. Peki Alsar Gayrimenkul Levent No 5 Offices nerede?

Referans Beylikdüzü nerede?

Kiler Gayrimenkul'ün Beylikdüzü Yakuplu'da hayata geçirdiği Referans Beylikdüzü projesinde çalışmalar 2017'de başlayacak. Peki, Referans Beylikdüzü nerede?

Nef Sancaktepe nerede yapılıyor?

Nef Sancaktepe projesinde satışlar yakında başlayacak. Timur Gayrimenkul'ün yeni projesi Nef Sancaktepe nerede yapılıyor? İşte projeden detaylar...

Pasifik Akaryakıt Dış Ticaret İnşaat Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Pasifik Akaryakıt Dış Ticaret İnşaat Gayrimenkul Anonim Şirketi, 50 bin sermaye ile 27 Mayıs'ta Bakırköy, Yeşilköy Mahallesi, Atatürk Caddesi, EGS Blokları'nda kuruldu.

Gayrimenkul satış vaadi sözleşmesi 2016!

Gayrimenkul satış vaadi sözleşmesi, ileride yapılacak tapu devri için alıcı ve satıcı arasında imzalanıyor. Peki, bu sözleşme nasıl imzalanır? Sözleşme nerede yapılır? İşte gayrimenkul satış vaadi sözleşmesi 2016 örneği..

EGS Gayrimenkul nerede Haberi

EGS Gayrimenkul nerede


GS Gayrimenkul tarafından yapılan açıklama şöyle;


Şirketimizin paylarının Borsa İstanbul A.Ş. gözaltı pazarında tekrar işlem görebilmesi, başta portföy sınırlamaları ve varlıklar üzerindeki kısıtlar olmak üzere Şirketimiz tarafından yapılması planlanan tebliğ hükümlerine uyum sağlama ve Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı olarak faaliyetlerine devam etme konusundaki projeksiyonları ile, alınacak tedbirlere ilişkin olarak,  yeniden yapılanma hususunda 02.07.2013  tarihinde  Sermaye Piyasası Kurulu'ndan Şirketimizce süre talebinde bulunulmuş olup, Sermaye Piyasası Kurulu'nca  Şirketimize 16.07.2013 tarihinden itibaren  1 yıl süre verilmiştir.


Bilgilerinize arz ederiz.


Yukarıdaki açıklamalarımızın, Kurul' un Seri: III, No:48.1 sayılı Tebliğinde yer alan esaslara uygun olduğunu, bu konuda/konularda tarafımıza ulaşan bilgileri tam olarak yansıttığını; bilgilerin defter, kayıt ve belgelerimize uygun olduğunu, konuyla ilgili bilgileri tam ve doğru olarak elde etmek için gerekli tüm çabaları gösterdiğimizi ve yapılan bu açıklamalardan...