05 / 05 / 2024

EGS Gayrimenkul esaslar tebliğine uyum için süre talebinde bulundu!

EGS Gayrimenkul esaslar tebliğine uyum için süre talebinde bulundu!

EGS Gayrimenkul yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformy'nda yayınlanan bilgiye göre EGS Gayrimenkul yatırım Ortaklığı esaslar tebliğine uyum için 1 yıl süre talebinde bulundu...




GS Gayrimenkul tarafından yapılan açıklama şöyle;


Şirketimizin paylarının Borsa İstanbul A.Ş. gözaltı pazarında tekrar işlem görebilmesi, başta portföy sınırlamaları ve varlıklar üzerindeki kısıtlar olmak üzere Şirketimiz tarafından yapılması planlanan tebliğ hükümlerine uyum sağlama ve Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı olarak faaliyetlerine devam etme konusundaki projeksiyonları ile, alınacak tedbirlere ilişkin olarak,  yeniden yapılanma hususunda 02.07.2013  tarihinde  Sermaye Piyasası Kurulu'ndan Şirketimizce süre talebinde bulunulmuş olup, Sermaye Piyasası Kurulu'nca  Şirketimize 16.07.2013 tarihinden itibaren  1 yıl süre verilmiştir.


Bilgilerinize arz ederiz.


Yukarıdaki açıklamalarımızın, Kurul' un Seri: III, No:48.1 sayılı Tebliğinde yer alan esaslara uygun olduğunu, bu konuda/konularda tarafımıza ulaşan bilgileri tam olarak yansıttığını; bilgilerin defter, kayıt ve belgelerimize uygun olduğunu, konuyla ilgili bilgileri tam ve doğru olarak elde etmek için gerekli tüm çabaları gösterdiğimizi ve yapılan bu açıklamalardan sorumlu olduğumuzu beyan ederiz.


Saygılarımızla,



EGS GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI AŞ




Geri Dön