29 / 04 / 2024

Eirene Kulesi yıkım

Eirene Kulesi yıkım

Fatih'te bulunan tarihi Eirene Kulesi'nin bitişiğinde yapım aşamasında olan kaçak yapıların yıkımı başladı. İinsiz yapılaşma üzerine belediye ekipleri çalışma başlattı.

Kız kulesi yıkıldı mı? Son dakika: Sosyal medya çalkalanıyor

Sosyal medya bu haberle çalkalanıyor… Sosyal medyada paylaşılan ‘Kız kulesi yıkıldı’ paylaşımları gerçeği yansıtıyor mu?

İzmit Önder Apartmanı yıkımı bekliyor!

Kocaeli'nin İzmit ilçesinde bulunan ve Pisa Kulesi'ne benzeyen Önder Apartmanı için yıkım kararı alınmıştı. Tahliye edilen bina yıkıma hazır hale geldi. 

Üsküdar sahilinde hareketli anlar! 2 büfeye yıkım kararı!

Üsküdar'da Kız Kulesi karşısında bulunan 2 büfe zabıta ekiplerinin tahliye çalışmasından sonra yıkılacak. Büfe sahipleri ve çalışanlar herhangi bir belge göstermeden yıkılacağını söyleyip yıkımı engellemek istedi.

Bodrum'da imara aykırı olan rezidans ve villa inşaatında yıkım!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum'un da incelemeler yaptığı rezidans ve villa inşaatının asansör kulesi ve geçiş koridorunda yıkım işlemi başlatıldı

Ankara Cumhuriyet Kulesi'nin yıkımı ne oldu?

Cumhuriyet Kulesi'nin yıkımı ile ilgili üniversitelerden rapor beklendiğini ifade eden Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, kulenin kent için herhangi bir faydasının olmayacağını belirtti.

Ankara Cumhuriyet Kulesi yıkılacak mı?

Ankara Büyükşehir Belediye Meclisi'nde, eski Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok döneminde inşaatına kaçak olarak başlanılan "Cumhuriyet Kulesi'nin" yıkımı için bir adım daha atıldı.

Avrupa'nın en yüksek kulesi yıkıldı!

Almanya'nın Frankfurt kentinde bulunan ve Avrupa'nın en yüksek yapısı olan 116 metre yüksekliğindeki üniversite kulesi, kontrollü şekilde yıkıldı. Binanın yıkımı için 500'den fazla ekibin görevlendirildi...

Ankara Cumhuriyet Kulesi yıkılıyor!

Ankara'nın Keçiören semtinde bulunan Cumhuriyet Kulesi için mahkemenin yıkım kararı kesinleşti, Danıştay kararı sonrasında kule için yıkım ihalesi yapılacak ve yıkımın ardından bölgeye kimsesizler yurdu yapılacak.

Havza'daki bina için yıkım kararı çıktı!

Tahtalı Barajı Koruma Havzası'nda bulunan Özkul Giyim'e ait bina için yıkım kararı çıktı

İnönü Stadı'nın altından tarihi kalıntı çıkarsa yıkım durdurulacak!

Haziran ayında başlanacak olan İnönü Stadı'nın yıkım çalışmalarının stadın altından tarihi kalıntı çıkığı takdirde durdurulacağı açıklandı...

Taksim İlkyardım Hastanesi'nin yıkımı tepkiye neden oldu!

Hakkında yıkım kararı verilen Taksim İlkyardım Hastanesi ile ilgili Beyoğlu halkından tepki geldi...

Emek Sineması'nın yıkımına çift buldozerle devam ediliyor!

Yıkım çalışmalarına başlanan Emek Sineması'nda çalışmalara hız verildi. Yıkıma çift buldozerle devam ediliyor...

Turistik tesiste hukuksuz yıkım iddiası!

Samsun'da bulunan turistik tesiste hukuka aykırı yıkım yapıldığı iddia edildi

Eirene Kulesi yıkım Haberi

Eirene Kulesi yıkım

Fatih'teki tarihi İrene Kulesi'nin bitişiğinde bulunan kaçak yapıların yıkımı başladı.

Star Gazetesi'nde yer alan habere göre, Mercan Mahallesi Nasuhiye Sokak'taki İrene Kulesi'nin bitişiğindeki izinsiz yapılaşmalara belediye ekipleri tarafından son verilecek. 

Kulenin bitişiğindeki duvarlara demirler çakıldığını, tarihi Sağır Han'ın çatısına çelik konstrüksiyon ve ahşap bir yapının inşa edildiğini tespit eden ekipler, çalışma başlattı.

Ekiplerin yıkım çalışması devam ederken, kaçak yapıların, Anıtlar Kurulu'ndan karar çıktıktan sonra yıkılacağı...