10 / 05 / 2024

Ejder Kervansarayı turizm

Ejder Kervansarayı turizm

Iğdır' da bulunan ve de Selçuklular döneminde kervan yolları üzerinde yapılan önemli bir mimari eser olan Ejder Kervansarayı restorasyon çalışmaları yapıldı. Mekan, dizi ya da tiyatro yapımcılarını bekliyor...

Kervansaray Kundu Oteli'nin kira süresi 6 yıl uzatıldı!

Kervansaray Yatırım Holding'in Yönetim Kurulu kararıyla Kervansaray Kundu Oteli'nin Galeri Kristal Turizm İnşaat Pazarlama ve Ticaret A.Ş ile olan kiralama sözleşmesinin mevcut süresinin 6 sene daha aynı koşullarda uzatılmasına karar verildi. 

KSF Yıldırım Turizm Otelcilik, Kervansaray Fomara City Otel'i 95 bin TL'ye kiraladı!

Kervansaray Yatırım Holding A.Ş. mülkiyetindeki Kervansaray Fomara City Otel'in kiralanması için KSF YILDIRIM Turizm Otelcilik Tic. Ltd. Şirketi ile 23 Mart 2020 tarihinde sözleşme imzaladı...

Sılam Danışmanlık Turizm İnşaat Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sılam Danışmanlık Turizm İnşaat Otomotiv Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Ejder Solmaz  tarafından kuruldu. 

Kervansaray Nakliye İnşaat Turizm ve Taahhüt Anonim Şirketi kuruldu!

Kervansaray Nakliye İnşaat Turizm ve Taahhüt Anonim Şirketi bugün 50 bin TL sermaye bedeli ile Silivri'de Şenol Uzun tarafından kuruldu. 

Kervansaray Girişim Yatırım İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Kervansaray Girişim Yatırım İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Şile’de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Mithat Koç tarafından kuruldu.

Kervansaray Bodrum Resort Hotel icradan 94.2 milyon TL'ye satılıyor!

Bodrum 2. İcra Dairesi Muğla Bodrum İlçesi, Zeytinli Kahve Mahallesi'ndeki Kervansaray Kervansaray Bodrum Resort Hotel'i satıyor. Kervansaray Termal Turizm'e ait olan otelin toplam satış bedeli 94 milyon 239 bin 951 TL olarak belirlendi.

İstanbul Kervansaray Otelcilik ve Turizm Anonim Şirketi Harbiye Şubesi açıldı!

İstanbul Kervansaray Otelcilik ve Turizm Anonim Şirketi Harbiye Şubesi; 62 milyon 500 bin sermaye ile 8 Haziran' da Şişli, Harbiye Ergenekon Mahallesi Halaskargazi Caddesi' nde açıldı.

Özdemir Danışmanlık İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özdemir Danışmanlık İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 12 Şubat 2015'te 400 bin TL sermaye ile, Ataşehir'de, Ümit Ejder Özdemir Müdürlüğü 'nde kuruldu.

Kervansaray Otelleri Doğu illerine yöneldi!

Turizm bölgelerinde 7 otel ve 5 bin yatak kapasitesiyle hizmet veren Kervansaray, diğer bölgelere de yayılma kararı aldı. 8’inci otelini İstanbul’da açacak olan Kervansaray’ın bir sonraki hedefinde ise Eskişehir, Afyon, Mardin ve Şanlıurfa var.

Kervansaray otel satın alma peşinde!

Türkiye’de 7 oteliyle turizm sektörünün her alanında faaliyet gösteren Kervansaray Otelleri, yeni yatırımlarla büyüyecek. Kervansaray Otelleri, İstanbul başta olmak üzere yurtiçinde ve yurt dışında otel satın almak için arayışa girdi.

Ejder Kervansarayı film yapımcılarını bekliyor!

Ejder Kervansarayı, İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü tarafından çeşitli restorasyon çalışmaları yapılarak turizme kazandırıldı. Kültür ve Turizm 11 Müdürü Osman Engindeniz, tarihi Ejder Kervansarayı'nın tanıtımına yönelik çalışmalar yaptıklarını belirtti

Ejder Kervansarayı restorasyon çalışmaları yapıldı!

Iğdır' da bulunan ve de Selçuklular döneminde kervan yolları üzerinde yapılan önemli bir mimari eser olan Ejder Kervansarayı restorasyon çalışmaları yapıldı. Mekan, dizi ya da tiyatro yapımcılarını bekliyor...

Kervansaray Seyahat Konaklama Turizm Organizasyon Anonim Şirketi kuruldu!

Kervansaray Seyahat Konaklama Turizm ve Organizasyon Hizmetleri Anonim Şirketi, Erkan Ünal, Ferhmi Çalışkan, Sedat Kocar tarafından 300 bin TL'lik sermaye ile 3 Temmuz'da kuruldu

Ejder Kervansarayı turizm Haberi

Ejder Kervansarayı turizm

Kent merkezine 20 kilometre uzaklıkta bulunan ve kentin önemli tarihi değerlerinden biri olan Ejder Kervansarayı, İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü tarafından çeşitli restorasyon çalışmaları yapılarak turizme kazandırıldı.


Kültür ve Turizm İl Müdürü Osman Engindeniz, AA muhabirine yaptığı açıklamada, tarihi Ejder Kervansarayı'nın tanıtımına yönelik çalışmalar yaptıklarını belirterek, bu önemli yapıyı Türkiye ve dünya genelinde tanıtmak istediklerini belirtti.


Kervansarayın Ağrı'da bulunan İshak Paşa Sarayı'ndan sonra bölgenin en önemli yapılarından biri olduğuna dikkat çeken Engindeniz, "Bu tarihi saray bundan birkaç yıl önce harabe durumdaydı ama yapılan çeşitli restorasyon çalışmalarıyla görkemli bir yapı ortaya çıktı.  Bizim amacımız bu yapıyı hak ettiği gibi tanıtmak ve bölgenin turizm yapılarının arasında yer almasını sağlamak. Bunun için de dizi ve tiyatro yapımcılarını gelip burada çeşitli çekimler yapmaya davet ediyoruz"...