03 / 05 / 2024

Kervansaray Otelleri Doğu illerine yöneldi!

Kervansaray Otelleri Doğu illerine yöneldi!

Turizm bölgelerinde 7 otel ve 5 bin yatak kapasitesiyle hizmet veren Kervansaray, diğer bölgelere de yayılma kararı aldı. 8’inci otelini İstanbul’da açacak olan Kervansaray’ın bir sonraki hedefinde ise Eskişehir, Afyon, Mardin ve Şanlıurfa var.



35 yıldır Antalya ve Bursa bölgesinde 7 oteli ve 5 bin yatak kapasitesiyle faaliyet gösteren Kervansaray Otelleri, ‘çözüm süreci’yle birlikte Doğu illerine de otel yatırımına yöneldi. 8’inci otelini İstanbul’da açacak olan Kervansaray’ın bir sonraki hedefinde ise Eskişehir, Afyon, Mardin ve Şanlıurfa illeri var. Kervansaray ayrıca yurt dışında da Batı Avrupa, Türkmenistan, Kazakistan ve Ortadoğu’da da otel satın almak için arayışa girdi. İşletme Müdürü Egemen Mehmet Yüksek ile birlikte Kervansaray Lara’da düzenlediği sohbet toplantısında grubun yeni hedefleri konusunda bilgi veren Kervansaray Otelleri Genel Koordinatörü Şahin Seval yatırıma açık bir grup olduklarını söyledi. Anadolu’da bir otel satın almak için araştırmalarını sürdürdüklerini ifade eden Seval “Gaziantep’ten bir otelden teklif geldi. Rantabl bulmadık” dedi.


İKİ FUTBOL SAHASI BULUNUYOR


Önce İstanbul’da otel açacaklarını söyleyen Seval “Şişli’de arsamız var. planlamasını yaptık. Ayrıca Eskişehir ve Afyon’da yatırım planımız var. Sonrasında ise Mardin, Şanlıurfa ve Gaziantep’te yatırım düşünüyoruz” dedi. Son iki yıl içinde bünyesindeki Bursa Uludağ, Bursa Termal, Bursa City, Marmaris ve Bodrum otellerini toplam 14.8 milyon dolara yenilediklerini de anlatan Şahin Seval, “1 Kasım’da Lara’yı da yenilemeye başlayacağız” dedi. Seval bu yatırımın da 7 milyon doları bulacağını anlattı.


Seval Lara’daki otelde 2 futbol sahası bulunduğunu belirterek bu otelde bugüne kadar Galatasaray, Dinamo Bükreş, gençler Birliği’nin de aralarında bulunduğu çok sayıda kulübün kamp yaptığını anlattı.


SURİYE'Yİ SON ANDA BIRAKTI


Anadolu’da otel satın almak için araştırmalarını sürdürdüklerini ifade eden Seval ayrıca yurtdışında da arayış içinde olduklarını belirterek “Kervansaray olarak Türkmenistan, Kazakistan ve Batı Avrupa’da olacağız” dedi. Seval yurtdışında ise ilk otel alma girişimlerinin Suriye’de olduğunu belirterek “Savaştan önce Lazkiye’de otel almak için görüştük. Fizibilite yaptık, savaş çıktı” dedi. 


Akşam


Geri Dön