30 / 07 / 2024

EKA Yapı EKA Park teslim

EKA Yapı EKA Park teslim

İnşaat sektörü için 2014 yılının çok olumlu geçmediğini ifade eden EKA Yapı İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Kubilay Tuğoğlu, bu süreçte yatırımlardan vazgeçmediklerini ve yeni projelere odaklandıklarını kaydetti.

Eka Group Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Eka Group Yapı Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Erkan Kaya ve savaş Yaşar ortaklığında kuruldu.

Eka Archıtect Danışmanlığı Limited Şirketi kuruldu!

Eka Archıtect Danışmanlığı Limited Şirketi Sarıyer'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Mesut Kanlı ve Mustafa Kanlı ortaklığında kuruldu.

Eka Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Eka Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Arnabutköy'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Ebedin Ergün, Abdullah Taşdemir ve Kemal Cudi ortaklığında kuruldu.

Eka Endüstri Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Eka Endüstri Ve İnşaat Limited Şirketi Bakırköy’de  10 bin TL sermaye bedeli  Hammam Yousef A Abughanım tarafından kuruldu.

Eka Yurt İşletmeciliği İnşaat Eğitim Gıda Limited Şirketi kuruldu!

Eka Yurt İşletmeciliği İnşaat Eğitim Gıda Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Abdullah Elmas ve Fahrettin Kaya ortaklığında kuruldu.

Eka Mühendislik Ve Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eka Mühendislik Ve Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Emrullah Kaya tarafından kuruldu. 

Eka Dizayn İnşaat Yapı Malzemeleri Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eka Dizayn İnşaat Yapı Malzemeleri Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Mesut Öncel tarafından kuruldu. 

Çeka Çelik Yapı Sistemleri ve Sanayi İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çeka Çelik Yapı Sistemleri ve Sanayi İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Hakan Karavaş tarafından 10 bin TL sermaye ile 26 Ağustos'ta Başakşehir'de kuruldu.

Eka Gayrimenkul Yatırım Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Eka Gayrimenkul Yatırım Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Kasım İvgen Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 100 bin TL sermaye ile 28 Nisan'da Küçükçekmece, Halkalı Merkez Mahallesi, 1.Posta Sokak'ta kuruldu.

Eka Mimarlık İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eka Mimarlık İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 16 Mart 2015'te, 20 bin TL sermaye bedeli ile Beşiktaş'ta Niyazi Enver Kaba Müdürlüğü'nde kuruldu.

Eka Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eka Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ali Kabucu, Ersin Kömürlü tarafından 500 bin TL'lik sermaye ile 30 Ocak'ta Ümraniye, İnkilap Mahallesi, Adem Yavuz Caddesi'nde kuruldu.

Ekaş İnşaat Dekorasyon Ekmek Unlu Mamulleri İmalat Sanayi Ticaret Reklam Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Ekaş İnşaat Dekorasyon Ekmek Unlu Mamulleri İmalat Sanayi Ticaret Reklam Limited Şirketi İstanbul Şubesi, Sıtkı Cansız Şube Müdürlüğü'nde 50 bin TL'lik sermaye ile 20 Ocak'ta kuruldu.

EKA Yapı EKA Park Projesi'ne odaklandı!

İnşaat sektörü için 2014 yılının çok olumlu geçmediğini ifade eden EKA Yapı İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Kubilay Tuğoğlu, bu süreçte yatırımlardan vazgeçmediklerini ve yeni projelere odaklandıklarını kaydetti.

EKA Yapı EKA Park teslim Haberi

EKA Yapı EKA Park teslim

İnşaat sektörü için 2014 yılının çok olumlu geçmediğini ifade eden EKA Yapı İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Kubilay Tuğoğlu, bu süreçte yatırımlardan vazgeçmediklerini ve yeni projelere odaklandıklarını kaydetti. Bu yıl firmalarının marka değerini yükselterek faaliyetlerine aksatmadan devam ettiğini söyleyen Tuğoğlu, 400 konutluk EKA Park Projesi ve Erzurum Park Alışveriş Merkezi projeleri üzerinde çalıştıklarının bilgisini verdi. Geçtiğimiz yıl Esentepe Sitesi'nin üçüncü etabının da tamamlandığını ve konutlarda yaşamın başladığını aktaran Tuğoğlu, "2015 yılında Erzurum'un kuzeyinde yapacağımız Erzurum Park Alışveriş Merkezi ve EKA Park konutları ile sektörde üerlemeye devam edeceğiz. 2015 yüı sonunda hem EKA Park, hem de Erzurum Park Alışveriş Merkezi projelerini tamamlama hedefîndeyiz. 2015 yılı sonrasında da Erzurum'un farklı bölgelerinde yeni konut projeleri yapmayı planlıyoruz. 

Araştırmalarımız devam ediyor " şeklinde konuştu. 


"Hayvancılık ve...