21 / 05 / 2024

EKA Yapı EKA Park Projesi'ne odaklandı!

EKA Yapı EKA Park Projesi'ne odaklandı!

İnşaat sektörü için 2014 yılının çok olumlu geçmediğini ifade eden EKA Yapı İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Kubilay Tuğoğlu, bu süreçte yatırımlardan vazgeçmediklerini ve yeni projelere odaklandıklarını kaydetti.



İnşaat sektörü için 2014 yılının çok olumlu geçmediğini ifade eden EKA Yapı İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Kubilay Tuğoğlu, bu süreçte yatırımlardan vazgeçmediklerini ve yeni projelere odaklandıklarını kaydetti. Bu yıl firmalarının marka değerini yükselterek faaliyetlerine aksatmadan devam ettiğini söyleyen Tuğoğlu, 400 konutluk EKA Park Projesi ve Erzurum Park Alışveriş Merkezi projeleri üzerinde çalıştıklarının bilgisini verdi. Geçtiğimiz yıl Esentepe Sitesi'nin üçüncü etabının da tamamlandığını ve konutlarda yaşamın başladığını aktaran Tuğoğlu, "2015 yılında Erzurum'un kuzeyinde yapacağımız Erzurum Park Alışveriş Merkezi ve EKA Park konutları ile sektörde üerlemeye devam edeceğiz. 2015 yüı sonunda hem EKA Park, hem de Erzurum Park Alışveriş Merkezi projelerini tamamlama hedefîndeyiz. 2015 yılı sonrasında da Erzurum'un farklı bölgelerinde yeni konut projeleri yapmayı planlıyoruz. 

Araştırmalarımız devam ediyor " şeklinde konuştu. 


"Hayvancılık ve inşaat sektörleri şehrin kalkınmasında önemli" "Erzurum bilindiği üzere sanayinin az geliştiği, yeni yeni sağlık ve kış turizmi atılımlarıyla turizm şehri olmaya aday bir şehir" diyen Kubilay Tuğoğlu, sanayinin olmadığı şehirde hayvancılık ve inşaat sektörünün şehrin kalkınmasında büyük önem taşıdığını belirtti. Tuğoğlu, "İnşaat, Erzurum ekonomisinin lokomotifi. Bu yüzden firmamız, sektörün gelişmesi için üzerine düşen görevi yerine getiriyor. Henüz temelleri atılan İkinci Organize Sanayi Bölgesi'nden umutluyuz. Birinci Organize Sanayi Bölgemiz 2013 ve 2014 yıllarında üretim alanında hızlanarak iyi bir ivme kazandı. İkinci Organize Sanayi Bölgesi'nin açılması ve dış yatırımcının sanayi üzerine farklı üretim tesisleri kurması, şehrimizin ekonomisine büyük katkılar sağlayacaktır" değerlendirmesini yaptı. Tuğoğlu, yatırımlarda istikrarın büyük önem taşıdığını sözlerine ekledi. 


Dünya ek


Geri Dön