22 / 07 / 2024

Ekılıç İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Nerede

Ekılıç İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Nerede

Ekılıç İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 20 bin TL sermaye ile bugün Rabia Koca imzasıyla kuruldu.

Academy Ekşi İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Academy Ekşi İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Academy Mimarlık Restorasyon İnşaat ve Enes Ekşi İnşaat ortaklığında kuruldu.

Keskinkılınç Yapı Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Keskinkılınç Yapı Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Murat Keskinkılıç tarafından kuruldu.

Ekşioğlu Beyaz Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ekşioğlu Beyaz Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kartal'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ayşegül Alparslan Ekşi ve Hatice Altunışık ortaklığında kuruldu.

Yıl İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beykoz Şubesi açıldı!

Yıl İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beykoz Şubesi bugün Beykoz'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Murat Yılmaz ve Alime Yılmaz ortaklığında açıldı.

Yıl İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Fatih Sultan Mehmet Şubesi açıldı!

Yıl İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Fatih Sultan Mehmet Şubesi bugün Sarıyer'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Murat Yılmaz ve Alime Yılmaz ortaklığında açıldı.

Yeni Modül İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yeni Modül İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Erdem Dirlik tarafından kuruldu.

Atılım Dönüşüm Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Atılım Dönüşüm Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Bakırköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Oğuz Karğın tarafından kuruldu.

Gül İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Myrose Şubesi açıldı!

Gül İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Myrose Şubesi bugün Kağıthane'de 800 bin TL sermaye bedeli ile Bekir Gül ve Mevlüt Gül ortaklığında açıldı.

Tekgül İnşaat Harita Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tekgül İnşaat Harita Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 10 bin TL sermaye bedeli ile İsmail Yazıcı tarafından kuruldu.

Barex Reklamcılık Lojistik Madencilik Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Barex Reklamcılık Lojistik Madencilik Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Cenk Karagül tarafından kuruldu.

Kızıl Yol Yapı Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kızıl Yol Yapı Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Halil Kızıl tarafından kuruldu.

Ed Dinçer Emlakçılık Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ed Dinçer Emlakçılık Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece’de 500 bin TL sermaye bedeli ile Esra Dinçer tarafından kuruldu.

Sefagül Design Mimarlık Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sefagül Design Mimarlık Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da Sefa Gül tarafından kuruldu.

Ekılıç İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Nerede Haberi

Ekılıç İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Nerede


Ekılıç İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 20 bin TL sermaye ile bugün Rabia Koca imzasıyla kuruldu.


Ekılıç İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1-İnşaat a) Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak, yapılmakta olanları almak satmak, b) Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek, c) Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve kuruluşları tarafından kapalı...