05 / 05 / 2024

Ekim Alptekin kimdir

Ekim Alptekin kimdir

EA Group Yönetim Kurulu Başkanı Ekim Alptekin kimdir? Türk inşaat sektörünün genç patronlarından olan Ekim Alptekin, EA İnşaat’ı ne zaman kurdu? İşte Ekim Alptekin'in biyografisi...

Mehmet Alper Alptekin kimdir? İş hayatına ne iş yaparak başladı? Reysaş GYO’da hangi alanda görev yapıyor?

Mehmet Alper Alptekin, kaç yılında ve hangi üniversiteden mezun oldu? Hangi yıllarda ABD’de eğitim aldı? Şu an ne iş yapıyor? İşte Mehmet Alper Alptekin ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

Jetle künefe söylüyordu ünlü iş insanı iflasını istedi

Ekim Alptekin’in EA Mühendislik Müteahhitlik İnş. San. Ve Tic. A.Ş.’nin iflasına İstanbul Anadolu Ticaret Mahkemesi karar verdi. Bilirkişi gelen veriler ışığında, Mehmet Karasu’nun ticari işletmeyi kısmen de olsa kendi adına işlettiğini sadece tacir sıfatına haiz olduğunu göstermediğini ifade etti.

Ercüment Alptekin kimdir?

Edip GYO Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Adayı Ercüment Alptekin kimdir? Ercüment Alptekin daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Ercüment Alptekin'in biyografisi...

Ali Coşkun kimdir?

25 Ekim'de Ankara'da kurulan İyi Parti'nin 200 kişilik kurucular kurulunda yer alan Ali Coşkun kimdir?

Kamil Engin Yeşil kimdir?

1 Ekim 2015 tarihinde yapılan yönetim kurulu toplantısında Yeşil Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş., Yönetim Kurulu Başkanlığı'na atanan Kamil Engin Yeşil kimdir? İşte Yeşil'in özgeçmişi...

EA Kentsel Dönüşüm Anonim Şirketi kuruldu!

EA Kentsel Dönüşüm Anonim Şirketi, Kamil Ekim Alptekin Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL sermaye ile 2 Haziran'da İstanbul, Maltepe Aydınevler Mahallesi'nde kuruldu.

EA Konut Gayrimenkul İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

EA Konut Gayrimenkul İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Kamil Ekim Alptekin Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 100 bin TL'lik sermaye bedeli ile 21 Nisan'da kuruldu.

Abdurrahman Çekim kimdir?

Mimar Abdurrahman Çekim kimdir? Abdurrahman Çekim, bugüne kadar hangi projelere imza attı? Abdurrahman Çekim, bugün hangi mimarlık firmasında çalışmalarına devam ediyor? İşte Mimar Abdurrahman Çekim...

Hüseyin Yürük kimdir?

Hüseyin Yürük, 23 Ekim 2014 tarihinde Resmi Gazete'de yayımlanan atama kararı ile Bakanlık Müşavirliğine atandı. Peki, Hüseyin Yürük kimdir? Hüseyin Yürük, hangi işlerde görev aldı?

Muhammet Ecel kimdir?

Muhammet Ecel, 23 Ekim 2014 tarihinde 29154 sayılı Resmi Gazete'de yayımlanan atama kararı ile Çevre Yönetimi Genel Müdürlüğüne atandı. Peki, Muhammet Ecel kimdir? İşte Muhammet Ecel..

Yavuz Subaşı kimdir?

23 Ekim 2014 tarihinde Resmi Gazete'de yayımlanan Atama Kararı ile Bakanlık Müşavirliğine atandı. Peki, Yavuz Subaşı kimdir?Yavuz Subaşı bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Yavuz Subaşı..

Kemal Madenoğlu kimdir?

Kalkınma Bakanlığı Müsteşarı Kemal Madenoğlu, 17 Ekim 2014 tarihinde Resmi Gazete'de yayımlanan atama kararı ile Başbakanlık Müsteşarlığına atandı. Peki, Kemal Madenoğlu kimdir? İşte Yeni Başbakanlık Müsteşarı Kemal Madenoğlu..

Deniz Ekim Çubukçu kimdir?

Mimar Deniz Ekim Çubukçu kimdir? Mimar Deniz Ekim Çubukçu, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Mimar Deniz Ekim Çubukçu, bugün hangi firmada çalışmalarına devam ediyor? İşte Deniz Ekim Çubukçu..

Ekim Alptekin kimdir Haberi

Ekim Alptekin kimdir

Ekim Alptekin kimdir?

Ekim Alptekin, 1977 yılı Ankara doğumlu. Utrecht Üniversitesi'nde hukuk ve ekonomi öğrenimini tamamlayan Ekim Alptekin bugün, EA Group Yönetim Kurulu Başkanı. 


Ayrıca ABD’de jet motoru üreten Eclipse’nin kurucu ortağı olan 

Ekim Alptekin, Türk Amerikan Ticaret Odası olarak T.C. Bakanlar Kurulu kararıyla kamu yararına faaliyet gösteren Türk Amerikan İşadamları Derneğinin (TABA) Genel Başkanıdır.


TABA ihracatı arttırmak ve Türk-Amerikan ticari ortaklığını güçlendirmek için çalışmalar yapmaktadır. Alptekin, Arnavutluk Fahri Konsolosluğu yanısıra Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu (DEİK) altında faaliyet gösteren Türk-Amerikan İş Konseyi (TAİK) yönetim kurulu başkan yardımcısı olarak görev yapmaktadır ve aynı zamanda 2012 yılında Türk Amerikan Cemiyeti tarafından Genç Toplum Lideri seçilen Ekim Alptekin, 2013 yılında Avrupa Dış İlişkiler Konseyi’ne seçilen isimler arasında yer alıyor.


Alptekin; İngilizce, Hollandaca, Fransızca ve Almanca  dillerini biliyor.


K....