28 / 04 / 2024

Ekim Mekanik Mimarlık adres

Ekim Mekanik Mimarlık adres

Ekim Mekanik Mimarlık Yangın Güvenlik Sistemleri İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Fatih Ahi, Tayfun Altındağ tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 21 Ekim'de kuruldu.

Tek 34 Mimarlık Mekanik Elektrik Taahhüt Limited Şirketi kuruldu!

Tek 34 Mimarlık Mekanik Elektrik Taahhüt Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ufuk Yılmaz tarafından kuruldu.

Aps Spa Mekanik Elektrik Mimarlık Mühendislik İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aps Spa Mekanik Elektrik Mimarlık Mühendislik İnşaat Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Erkan Tatar tarafından kuruldu.

Uzel Mekanik Mimarlık Ve Mühendislik Limited Şirketi kuruldu!

Uzel Mekanik Mimarlık Ve Mühendislik Limited Şirketi Beyoğlu'nda Gökmen Süzgün tarafından kuruldu.

TürkSMD 14’üncü Mimarlık Ödülleri sahiplerini buluyor!

Türk mimarlığının Oscarı sayılan TürkSMD 14’üncü Mimarlık Ödülleri, 5 Ekim 2021 tarihinde sahiplerini buluyor. 

Türk Serbest Mimarlar Derneği 14. Mimarlık Ödülleri için başvurular başladı!

Türk Serbest Mimarlar Derneği (TürkSMD) tarafından iki yılda bir yapılan Mimarlık Ödülleri yarışması için başvurular başladı. Yarışma için son başvuru tarihi 23 Ekim olarak belirlendi. 

Get Mimarlık Proje Mekanik İnşaat Ve Taahhüt Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Get Mimarlık Proje Mekanik İnşaat Ve Taahhüt Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 50 bin TL sermaye bedeli ile Göksel Altıntaş ve Rıdvan Büyükoğlu ortaklığında kuruldu.

Csk Grup Mekanik İnşaat Mimarlık Taahhüt Ve Makina Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Csk Grup Mekanik İnşaat Mimarlık Taahhüt Ve Makina Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Coşkun Çepnioğlu tarafından kuruldu.

Nefa Mimarlık Reklam İnşaat Gıda ve Mekanik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nefa Mimarlık Reklam İnşaat Gıda ve Mekanik Sanayi Ticaret Limited Şirketi Gaziosmanpaşa'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Fahrettin Gür tarafından kuruldu.

Ekin Mekanik Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Ekin Mekanik Mimarlık Limited Şirketi Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Abdullah Ekinci tarafından kuruldu. 

Gaı Mimarlık Ve İç Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Gaı Mimarlık Ve İç Mimarlık Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile B.Merve Aybüke Cüceler ve Irmak Ekim ortaklığında kuruldu. 

Uluslararası Mimarlık Zirvesi 19 Ekim'de!

Uluslararası Mimarlık, Ekolojik ve İnsan Odaklı Yapılaşma Zirvesi Archisections 19 Ekim 2018 tarihinde yapılacak...

Ergün Mimarlık, Nidapark Ayyıldız projesini anlattı!

4 Ekim 2018 tarihinde Marriott Hotel Şişli’de düzenlenen Autodesk Teknik Zirvesi'nde Ergün Mimarlık, Nidapark Ayyıldız projesini anlattı.

Ergün Mimarlık, Autodesk Teknik Zirvesi’nde boy gösterecek!

4 Ekim 2018 günü düzenlenecek Autodesk Teknik Zirvesi, yapı profesyonellerini aynı çatı altında buluşturacak. Ergün Mimarlık, BIM sistemine geçiş süreçlerini katılımcılarla paylaşacak.

Ekim Mekanik Mimarlık adres Haberi

Ekim Mekanik Mimarlık adres
Ekim Mekanik Mimarlık Yangın Güvenlik Sistemleri İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Fatih Ahi, Tayfun Altındağ tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 21 Ekim'de kuruldu. 


Ekim Mekanik Mimarlık Yangın Güvenlik Sistemleri İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi iş konusu; A- Türkiye Cumhuriyeti kanunlarının izin verdiği her türlü ticari emtia almak satmak, ithalat ve ihracatını yapmak B- İnşaat Malzemesinin Bir Ücret Veya Sözleşmeye Dayalı Olarak Toptan Satışını Yapan Aracılar (İnşaat Demiri Ve Kerestesi Hariç) C- Hırsız Ve Yangın Alarm Sistemleri Ve Kapı Konuşma Sistemlerinin (Diyafon) (Görüntülü Olanlar Dahil) servis ve montaj işlemi. D- Güvenlik Sistemleri Hizmet Faaliyetleri (Hırsız Ve Yangın Alarmı, Elektronik Kasa Gibi Güvenlik Sistemlerinin Kontrolü, Kurulumu, Bakımı, Alınan Alarm Sinyali İle Sistemin Doğrulanması Ve Polis, İtfaiye Gibi Birimlerin Harekete...